Dr. Oetker Base for Buttercream kan bruges til at lave smørcreme, flødeostecreme og glasur med vaniljesmag:
Til smørcreme: Tilsæt 200–250 g stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 min. Hæld på sprøjtepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kage.
Til flødeostecreme: Tilsæt 150 g kold flødeost + 100 g stuetempereret smør og pisk med håndmixer i 4 min. Hæld på sprøjtepose og dekorer 12 store cupcakes eller en stor kage.
Til glasur: Tilsæt ½ dl koldt vand og rør et øjeblik, hæld glasuren på kagen – der er nok til en rund kage med en diameter på ca. ø 24 cm.
TIP: Farv din smørcreme med Dr. Oetker Concentrated Colours. Se vores store farveguide her: www.oetker.dk/farver
Dr. Oetker Base for Buttercream fås i pakker à 230 g.
Information om produktindhold:
Ingrediensliste og næringsindhold kan variere, hvis der er ændringer i ingredienslisten. For den korrekte information om indholdet i produktet se altid den aktuelle emballage.
Ingredienser Base for Buttercream
Sukker, modificeret kartoffelstivelse, SKUMMETMÆLKSPULVER, naturlig aroma. Kan indeholde spor af: (GLUTEN)
Charlotte Kilsgaard –
Smager dejligt
guzu florin –
Christina –
Kristina –