Viser alle 20 resultater

Springforme

Se mit udvalg af springeforme. Køb en springeform til billige priser = prisgaranti. Hurtig levering – indenfor 1-3 hverdage.

(13) 119,95 kr.
-19%
(13) 79,95 kr.
-26%
(5) 87,95 kr.
-29%
(4) 84,95 kr.
-22%
(8) 69,00 kr.
-25%
(3) 74,00 kr.
(1) 60,95 kr.
-11%
(4) 169,00 kr.
(2) 134,95 kr.
(3) 149,00 kr.
-21%
(2) 133,95 kr.
(2) 139,00 kr.
-24%
(1) 98,95 kr.
-5%
(1) 84,95 kr.
-12%
(1) 79,00 kr.

Køb din næste springform på kagegrisen.dk

Trænger dine gamle springforme til en udskiftning, eller mangler du en springform i en bestemt størrelse? Så har jeg forme i mange forskellige størrelser. En god springform er et must for at få et godt og flot resultat når du bager. Du kender det sikkert: Du har bagt en lækker og velduftende kage, men da du skal tage den ud af springformen, hænger kagen fast, med det resultat, at kagen smuldrer til atomer. Det er bare så ærgerligt at stå i den situation. Derfor er det en rigtig god investering, at købe gode spring-forme med en belægning, som gør, at kagen slipper uden problemer. Med den helt rigtige springform i en god kvalitet og en holdbar belægning, bliver bagning til en leg. Find dine næste springforme her på hjemmesiden. Husk – jeg tilbyder prisgaranti i DK og garanterer levering indenfor 1-3 dage.

Hvilken form skal dine springforme have?

Springforme fås i forskellige former og størrelser. Du kan også få små springforme til kager i portionsstørrelser. Jeg forhandler et sæt med 3 mini springforme, som du kan bruge, når der for eksempel skal laves små tærter i portionsstørrelser. De mest solgte forme er de klassiske runde springforme, som passer til de fleste kageopskrifter. Fandt du ikke den form du søgte? Fortvivl ikke, jeg hjælper dig gerne med finde lige det du står og mangler til dit næste bageprojekt.

Jeg fører alt indenfor bageartikler og andet til kreative projekter i køkkenet

De fleste familier kaster sig ofte ud i bageprojekter, og med det helt rigtige udstyr, bliver projektet til en leg. Jeg har alt indenfor udstyr til bagning og konfekt- og chokoladekreationer. Hos kagegrisen.dk ved jeg, hvad der skal til, for at få et flot resultat, når der bages eller laves andre lækre og velsmagende kreationer. Og selv om smagen er den vigtigste, når det gælder kage og andre lækkerier, så spiller udseendet dog også en væsentlig rolle når det kommer an på, hvordan kagen modtages af gæsterne eller resten af familien. Og med en flot og farverig kage, med flotte dekorationerne, vil roserne helt sikkert vælte ned over dig. Har du brugt de rigtige springforme til dine portionsanrettede kager, vil resultatet stå helt skarpt på tallerkenen.

Vidste du, at kagegrisen.dk også har alt til borddækningen

Er du træt af de gamle tallerkner, så er det måske på tide, at investere i nogle nye. Jeg fører den flotte serie Rustic fra House Doctor, som er et stel, som virkelig pynter til enhver lejlighed. Og skulle det ske, at der er en rest kage tilbage fra festen, så er jeg også forhandler af de praktiske og holdbare Condi plastbøtter, som er perfekte til alle former for opbevaring af fødevarer. De er gennemsigtige, så du altid kan se, hvad du har i dem. Dertil kommer, at de er stabelbare og kan tåle temperaturer helt op til 95 °C. Så hvis du alligevel er inde på min hjemmeside, for at købe springforme, så skulle du smutte vejen forbi menuen ”Opbevaring” og se på Condi plastbøtterne. De kommer selvfølgelig i et udvalg af størrelser.

Kagegrisen.dk
X