Om Kagegrisen.dk

Hej,

Jeg vil gerne fortælle dig lidt omkring hvem der står bag Kagegrisen.dk

Mit navn er Mette. Jeg er 36 årig fynbo, som er mor til to dejlige børn. Det er mig der står bag butikken.

Siden jeg var 14 år har jeg arbejdet i forskellige bager forretninger, som ekspedient. Jeg er vild med kunde kontakten og så har jeg bare en stor passion for bageriet også.

Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig at starte en lille webshop op – enten en garnbutik (da jeg også er vild med at strikke) eller bageudstyrs butik.

I februar 2020 fik jeg et tilbud fra Arivee.dk (som sælger bageudstyr), som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har overtaget deres lager samt navn, men jeg har valgt at ændre navnet til Kagegrisen.dk. Og siden da har jeg fået et større varelager samt mange andre produkter indenfor bageudstyr, ting til køkkenet og spisestuen.

1. juni 2020 åbnede jeg så en fysisk butik med mulighed for afhentning eller man kan komme og se varerne i butikken inden man køber. Butikken lå i Ørbæk ved Nyborg på Fyn. 

Som tiden gik i Ørbæk voksede butikken. Flere produkter kom til, ja over 1.000 produkter – og det samme gjorde antal af ordre.

August 2020 begyndte jeg at finde nye lokaler – jeg ville gerne blive i Ørbæk, men det var svært at finde en god størrelse til en god pris. Så der var ikke rigtigt noget.

Lige pludselig blev jeg kontaktet af Nyborg Kommune som havde snakket med en virksomhed, der ville udleje den gamle brugs i Ullerslev.

Jeg tog derudover for at se lokalerne. Og jeg kunne straks se de 220 m2 for mig, så 1. november 2020 flyttede jeg ind i Lundsager 10 – som jeg er super glad for.

 

Da jeg flyttede ind i det nye lokaler i Ullerslev kunne jeg mærke at jeg havde brug for ekstra hjælp. Derfor har jeg ansat to nye medarbejdere på deltid, som hjælper til med pakningen.

Og hvorfor så navnet Kagegrisen? Jo min kæreste gik og drillede mig med at jeg var lidt af en kagegris – fordi jeg ELSKER kage og jeg elsker at bage og lave mad. Så jeg tænkte – den shop skal da hedde Kagegrisen.dk!

Er der et produkt der ikke findes i shoppen, så er du altid velkommen til at skrive til mig med dine ønsker – så skal jeg se hvad jeg kan gøre for at få det i shoppen.

Derudover vil jeg løbende opdatere hjemmesiden med de bedste opskrifter.