Om Kagegrisen.dk

Hej,

Jeg vil gerne fortælle dig lidt omkring hvem der står bag Kagegrisen.dk

Mit navn er Mette. Jeg er 36 årig fynbo, som er mor til to dejlige børn. Det er mig der står bag butikken, som jeg startede med min mor i marts 2020.

Siden jeg var 14 år har jeg arbejdet i forskellige bager forretninger, som ekspedient. Jeg er vild med kunde kontakten og så har jeg bare en stor passion for bageriet også.

Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig at starte en lille webshop op – enten en garnbutik (da jeg også er vild med at strikke) eller bageudstyrs butik.

I februar 2020 fik vi et tilbud fra Arivee.dk (som sælger bageudstyr), som vi ikke kunne sige nej. Vi overtog deres lager på ca. 30 produkter samt navn, men vi har valgt at ændre navnet til Kagegrisen.dk. Og siden da har vi fået et større varelager samt mange andre produkter indenfor bageudstyr, garn, ting til køkkenet og spisestuen.

Og hvorfor så navnet Kagegrisen? Jo min kæreste gik og drillede mig med at jeg var lidt af en kagegris – fordi jeg ELSKER kage og jeg elsker at bage og lave mad. Så jeg tænkte – den shop skal da hedde Kagegrisen.dk!

1. juni 2020 åbnede vi så en webshop med mulighed for afhentning. Webshoppen lå i Ørbæk ved Nyborg på Fyn. 

Som tiden gik i Ørbæk voksede butikken. Flere produkter kom til, ja over 1.000 produkter – og det samme gjorde antal af ordre.

August 2020 begyndte vi at finde nye lokaler – vi ville gerne blive i Ørbæk, men det var svært at finde en god størrelse til en god pris. Så der var ikke rigtigt noget.

Lige pludselig blev vi kontaktet af Nyborg Kommune som havde snakket med en virksomhed, der ville udleje den gamle brugs i Ullerslev.

Vi tog derudover for at se lokalerne. Og vi kunne straks se de 220 m2 for os, så 1. november 2020 flyttede vi ind i Lundsager 10 – som vi er super glade for. I dag har vi mere end 2.500 produkter – og flere er kommer løbende til.

Da vi flyttede ind i de nye lokaler i Ullerslev kunne vi godt mærke at vi havde brug for ekstra hjælp. Derfor har vi ansat nogle medarbejdere, som hjælper til med pakningen.

Maj 2022 var det tid til at flytte i endnu større lokaler, for at kunne følge med efterspørgslen. Vi fandt et lagerlokale i Ørbæk på Fyn, hvor vi idag har ca. 800 m2. lagerplads.

Februar 2023 har vi åbnet en ny webshop sammen med Ina Pedersen fra Hadsten. Udover en passion for bagning har vi også en passion for hunde. Derfor har vi valgt at åbne ny webshop, hvor Ina kommer til at være ansigtet udadtil. Webshoppen hedder Hundeglad.dk.

Er der et produkt der ikke findes i shoppen, så er du altid velkommen til at skrive til os med dine ønsker – så skal vi se hvad vi kan gøre for at få det i shoppen.

Derudover vil vi løbende opdatere hjemmesiden med de bedste opskrifter.

Artikler om Kagegrisen:

4. marts 2023, Fyens Stifstidende:
Mette har solgt kagegrej på sin webshop med suveræn succes: Nu udvider hun med webshop nummer to – denne gang til de firbenede

5. maj 2022,  Fyens Stifstidende:
Kagegrisen flytter og udvider massivt

19. januar 2021, UgeAvisen :
Fra 30 til 2300 produkter: Kagegrisen er et væksteventyr

1. december 2020, TV2 Fyn:
En opskrift på iværksættersucces: Mettes webshop er eksploderet