Om Kagegrisen.dk

Hej,

Jeg vil gerne fortælle dig lidt omkring hvem der står bag Kagegrisen.dk

Mit navn er Mette. Jeg er 36 årig fynbo, som er mor til to dejlige børn. Det er mig der står bag butikken, som jeg startede med min mor i marts 2020.

Siden jeg var 14 år har jeg arbejdet i forskellige bager forretninger, som ekspedient. Jeg er vild med kunde kontakten og så har jeg bare en stor passion for bageriet også.

Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig at starte en lille webshop op – enten en garnbutik (da jeg også er vild med at strikke) eller bageudstyrs butik.

I februar 2020 fik vi et tilbud fra Arivee.dk (som sælger bageudstyr), som vi ikke kunne sige nej. Vi overtog deres lager på ca. 30 produkter samt navn, men vi har valgt at ændre navnet til Kagegrisen.dk. Og siden da har vi fået et større varelager samt mange andre produkter indenfor bageudstyr, garn, ting til køkkenet og spisestuen.

Og hvorfor så navnet Kagegrisen? Jo min kæreste gik og drillede mig med at jeg var lidt af en kagegris – fordi jeg ELSKER kage og jeg elsker at bage og lave mad. Så jeg tænkte – den shop skal da hedde Kagegrisen.dk!

1. juni 2020 åbnede vi så en fysisk butik med mulighed for afhentning eller man kan komme og se varerne i butikken inden man køber. Butikken lå i Ørbæk ved Nyborg på Fyn. 

Som tiden gik i Ørbæk voksede butikken. Flere produkter kom til, ja over 1.000 produkter – og det samme gjorde antal af ordre.

August 2020 begyndte vi at finde nye lokaler – vi ville gerne blive i Ørbæk, men det var svært at finde en god størrelse til en god pris. Så der var ikke rigtigt noget.

Lige pludselig blev vi kontaktet af Nyborg Kommune som havde snakket med en virksomhed, der ville udleje den gamle brugs i Ullerslev.

Vi tog derudover for at se lokalerne. Og vi kunne straks se de 220 m2 for os, så 1. november 2020 flyttede vi ind i Lundsager 10 – som vi er super glade for. I dag har vi mere end 2.500 produkter – og flere er kommer løbende til.

Da vi flyttede ind i de nye lokaler i Ullerslev kunne vi godt mærke at vi havde brug for ekstra hjælp. Derfor har vi ansat nogle medarbejdere, som hjælper til med pakningen.

Idag er vi mig (Mette), Sille, Rikke, Kathrine og Sofie.

Er der et produkt der ikke findes i shoppen, så er du altid velkommen til at skrive til os med dine ønsker – så skal vi se hvad vi kan gøre for at få det i shoppen.

Derudover vil vi løbende opdatere hjemmesiden med de bedste opskrifter.