Om Kagegrisen.dk

Hej,

Jeg vil gerne fortælle dig lidt omkring hvem der står bag Kagegrisen.dk

Mit navn er Mette. Jeg er 36 årig fynbo, som er mor til to dejlige børn. Det er mig der står bag butikken.

Siden jeg var 14 år har jeg arbejdet i forskellige bager forretninger, som ekspedient. Jeg er vild med kunde kontakten og så har jeg bare en stor passion for bageriet også.

Jeg har i lang tid godt kunne tænke mig at starte en lille webshop op – enten en garnbutik (da jeg også er vild med at strikke) eller bageudstyrs butik.

I februar 2020 fik jeg et tilbud fra Arivee.dk (som sælger bageudstyr), som jeg ikke kunne sige nej til. Jeg har overtaget deres lager samt navn, men jeg har valgt at ændre navnet til Kagegrisen.dk. Og siden da har jeg fået et større varelager samt mange andre produkter indenfor bageudstyr, ting til køkkenet og spisestuen.

 

1. juni 2020 åbnede jeg så en fysisk butik med mulighed for afhentning eller man kan komme og se varerne i butikken inden man køber. Butikken ligger i Ørbæk ved Nyborg på Fyn. 

Og hvorfor så navnet Kagegrisen? Jo min kæreste gik og drillede mig med at jeg var lidt af en kagegris – fordi jeg ELSKER kage og jeg elsker at bage og lave mad. Så jeg tænkte – den shop skal da hedde Kagegrisen.dk!

Er der et produkt der ikke findes i shoppen, så er du altid velkommen til at skrive til mig med dine ønsker – så skal jeg se hvad jeg kan gøre for at få det i shoppen.

Derudover vil jeg løbende opdatere hjemmesiden med de bedste opskrifter.