Viser alle 10 resultater

Sylteglas

Sylteglas er perfekte til at opbevare syltede grøntsager og frugter samt til lufttæt og hygiejnisk opbevaring af alt lige fra gryn og sukker til salt og mel. Hos Kagegrisen er sylteglas en af vores foretrukne emballager til at opbevare vores madvarer og bageingredienser i, da det sikrer en længere holdbarhed, men også bare ser meget pænere ud i skabet.

-22%
-15%
-28%
(1) 42,95 kr.
-30%

Få længere holdbarhed på maden med sylteglas

Har du nogle chilier, peberfrugter eller måske agurker fra drivhuset, som du godt kunne tænke dig at gemme, selvom du ikke kan nå at spise det lige nu og her? Eller kunne du bare godt tænke dig mere hygiejnisk opbevaring af diverse ingredienser?

Så er det også, hvad du godt kunne tænke dig, er det bare at gå på opdagelse i vores udvalg. Vi er sikre på, du finder et glas eller to, som passer perfekt til det, du har planer om at lave.

Få mere overskuelig opbevaring i skabet og skufferne med sylteglas

Kan du nærmest ikke overskue at åbne skabet eller skufferne, fordi du ikke kan se, hvad der er? Eller kan du ikke helt huske, hvor længe nogle af ingredienserne har lagt? Med sylteglas får du mulighed for at få overskuelig og transparent opbevaring af dine ingredienser. Det sikrer, at du med det samme kan se, hvad du har til rådighed, men også om ingredienserne stadig ser fine og lækre ud.

Et skab eller skuffer med sylteglas ser også meget pænere ud end en masse poser og bøtter – og med et lille klistermærke på hvert enkelt sylteglas, bliver det meget nemmere at finde det, du skal bruge lige nu og her.

Bevar den gode smag med sylteglas

Det er ikke kun for overskuelighedens skyld, at det er en god ide at investere i en masse sylteglas til dine skabe og skuffer. For madopbevaring i sylteglas med lufttæt låg gør det nemt og lækkert at opbevare hjemmelavet marmelade, honning, saft, krydderier og meget andet. Da låget er lufttæt, bliver smagen og duften også bevaret i så lang tid som overhovedet muligt. Går der derfor nogle uger eller måneder, inden du hiver det konserverede, syltede eller henkogte mad frem, vil det smage mindst lige så godt, som da du fyldte glasset.

Vores udvalg af sylteglas er i rigtig høj kvalitet og fremstillet til at opbevare madvarer i rigtig lang tid, uden det går udover kvaliteten af maden eller duften af den. Vi har sylteglas i flere forskellige størrelser, så du har mulighed for at opbevare alt lige fra en pose havregryn til en mindre portion marmelade. Klik dig derfor gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde et eller flere størrelser, der passer helt perfekt.

Sylteglas til priser, der giver lyst til at komme i gang med at sylte

Leder du efter gode sylteglas til gode priser? For mindre end 30 kroner kan du komme i gang med at opbevare dine syltede madvarer. For mere koster vores billigste sylteglas nemlig ikke – og det største sylteglas fås for et godt stykke under 100 kroner. Du kan derfor nemt og billigt komme i gang med at sylte en masse eller få styr på dine skabe med transparente og lufttætte glas.

Som med alle andre produkter her på shoppen har vi selvfølgelig også prisgaranti. Du finder derfor ikke de modeller, vi har her på shoppen, billigere hos vores konkurrenter. For vi har allerede matchet prisen. Det gør det nemt, billigt og hurtigt for dig at shoppe sylteglas, fordi du ikke behøver bruge tid på at lede andre steder.

Du kan derfor roligt gå amok i vores udvalg af sylteglas, da du ikke finder dem billigere og bedre andre steder.

Shop sylteglas hos Kagegrisen og kom i gang med at sylte

Er du bare helt frisk på at gå all in på at sylte? Eller at få et mere overskueligt og ryddeligt skab? Så er du mere end velkommen til at gå shop amok i vores udvalg af fine og lækre sylteglas. De er alle fra det populære House Doctor og har da også en lækker detalje i form af lukning fremstillet af messing. Det giver et moderne touch til glasset, som også gør glasset attraktivt at have stående fremme på køkkenbordet – simpelthen fordi det ser så indbydende og pænt ud.

Uanset hvilket af vores sylteglas du falder pladask for, eller som passer ind i køkkenet, sender vi det med det samme og leverer det inden for ganske få hverdage. Vi ønsker ikke, du skal vente alt for længe på at få lov til at sylte og skabe orden i dine skabe.

Husk også, at vi har en masse andet lækkert udstyr til køkkenet her på shoppen. Så hold dig endeligt ikke tilbage, hvis også du mangler nogle bøtter, en ny køkkenvægt eller noget helt tredje, der gør det meget mere fornøjeligt at være i køkkenet.

 

Kagegrisen.dk
X