Viser 1–50 af 80 resultater

Madkasse

Køb madkasser til børn og voksne hos Kagegrisen. Jeg har bl.a. madkasser fra Sistema , Ayaida, Pulito og m.fl. til billige priser. Vi har i mange forskellige farver og størrelser. Husk jeg har prisgaranti.

-10%
(8) 98,95 kr.102,95 kr.
-9%
(14) 199,95 kr.
-19%
(5) 80,95 kr.84,95 kr.
-7%
(6) 249,00 kr.
-15%
(2) 92,95 kr.
-18%
-6%
(1) 49,95 kr.
-5%
(1) 178,95 kr.
-12%
-8%
-10%
-8%
(2) 54,95 kr.
(4) 29,95 kr.
-11%
-8%
-17%
(2) 24,95 kr.
-12%
-5%
(3) 56,95 kr.
-4%
-13%
-12%
(1) 52,95 kr.
-8%
-4%
(2) 259,00 kr.
-20%
-9%
(1) 90,95 kr.
-10%
(1) 29,95 kr.
(2) 29,95 kr.
-25%
-19%
-9%
-7%
-16%
-8%
-26%
-19%
-31%
-20%
-23%
-16%
-29%
-13%
-26%
-16%
-16%
-17%
-49%

Madkasser til børn og voksne - vi fører et meget stort udvalg

Mangler du eller dit barn en madkasse? Se vores meget store udvalg her på siden. Alle vores madkasser er lavet af slidstærke materialer og tåler at blive tabt på gulvet flere gange – det kan jo ske i skolen. Vi har en mad-kasse til enhver smag og i mange forskellige farver og mønstre, så er du på udkig efter en ny og holdbar madkasse, skulle du tjekke vores udvalg ud. Vi har madkasser i alle farver, størrelser og materialer. Selvfølgelig er der ingen af vores madkasser, der indeholder farlige stoffer som BPA og fthalater, ligesom de alle er fødevaregodkendte. Købt trykt en ny mad-kasse til dig selv eller dit barn her hos kagegrisen.dk. Husk, at vi tilbyder alle vores danske kunder prisgaranti og leverer din madkasse indenfor 2-5 dage. Gør det at lave madpakker til en sand fornøjelse og ikke bare en sur pligt i hverdagen.

Find din næste madkasse lige her – et af Danmarks største sortimenter af madkasser

Søger du en sød eller sej madkasse, som samtidigt skal være holdbar og kunne tåle maskinopvask, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har et af Danmarks største udvalg af madkasser. Uanset om du er til en mad-kasse i holdbart plastik, en af de mere eksklusive i rustfrit stål, om det skal være en stor mad-kasse til håndværkeren med den gode appetit eller en lille snackmadkasse til børnehaven, så finder du med garanti en madkasse, som opfylder lige præcist dit behov. Det er både mere miljøvenligt og ressourcebesparende, at bruge en mad-kasse i stedet for alufolie og plastikposer når du skal have mad med på farten. Alle vores madkasser er nemme at rengøre og tåler selvfølgelig en tur i opvaskemaskinen.

Skal der være spræl på madkassen?

De fleste børn elsker en madkasse med et sjovt motiv eller nogle flotte pangfarver. Hvad med en sjov madkasse med et motiv af vennerne fra Paw Patrol, Minions eller figurerne fra Cars til din søn, som går i børnehave? Eller en lyserød mad-kasse med enhjørninger eller jordbær til den lille pige? Vi har også en mad-kasse, som kan stables, så du kan holde rugbrødsmadderne og frugten adskilt. På den måde er madpakken lige så lækker når den skal spises, som da den blev lavet aftenen forinden. Det vil både du selv og dit barn sætte pris på. Køber du en madkasse her på shoppen kan du være sikker på, at den er fuldstændig lufttæt og let at åbne og lukke - også for små børnefingre.

En rund madkasse? Findes det? Ja, her på shoppen!

Hvorfor skal en madk-asse være firkantet? Det skal den da heller ikke altid. Vi har også runde madkasser. Vi har blandt andet en rund madkasse med motiv med Mineons, og et låg, som let åbnes og lukkes med de smarte klemmer, som også sørger for, at madkassen lukker helt tæt og holder maden frisk og grøntsagerne sprøde.  Vi har også ovale madkasser fra mærket Monbento i nogle skønne og friske farver, som fx gul eller lyserød. Gør dig selv eller dit barn ekstra glad når det er frokosttid og køb en flot og holdbar mad-kasse her på shoppen. Du kan være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Alle vores madkasser er lavet i gode og slidstærke materialer og tåler at bliver brugt (og tabt!) dag efter dag. Køb en kvalitets-madkasse – det betaler sig i længden.

En madkasse til ethvert behov

En madkasse kan bruges til mere end madpakken. Mange af vores madkasser egner sig også til opbevaring af en rest fra aftensmaden eller weekendens søndagskage. Vi har også en mad-kasse, som er specielt lavet til din sandwich, så nu kan du få en frokostsandwich, med en salat som er lige så sprød, som da du lagde den på brødet og en bolle, som stadig er frisk og knasende. Er der noget værre end en slatten og kedelig madpakke? Nej, vel. Find din nye mad-kasse her på shoppen og undgå de kedelige madpakker, som du allermest har lyst til at smide ud

Pulito madkassen går ikke ned på kvalitet

Går du efter en madkasse, som er virkelig holdbar og lufttæt? Så vælg en af de mange modeller fra Pulito. Madkasserne er lavet i rustfrit stål og er desuden fødevaregodkendt. De er fuldstændig vandtætte og lufttætte, så maden holder sig frisk og sprød indtil den skal indtages i det store frikvarter. Vær sikker på, at saften fra agurken ikke løber over i rummet med rugbrødsmaden med leverpostej. Vi kan godt lide en lækker og indbydende madpakke, og det gælder både for voksne og børn. Med en mad-kasse fra Pulito kan du være sikker på, at du kan sætte tænderne i en madpakke, der ser præcis ud som da du lavede den.

Skal der være spræl på farverne på din madkasse - så vælg en fra Sistema

De fleste børnefamilier kender de smarte og praktiske madkasser fra Sistema. De fås i alle mulige størrelser og farver, med ét rum eller flere. For alle madkasserne fra Sistema gælder, at de er nemme at åbne og lukke for små børnefingre, og så kan de som alle vores andre madkasser tåle opvask i maskine. En madkasse fra Sistema er karaterisert ved de flotte pangfarver. Vælg mellem pink, lilla, grøn og blå. De holdbare madkasser fra Sistema får mange år i skoletasken, da de er meget holdbare og slidstærke. Gør et godt køb og få en madkasse, der holder mange år med en model fra Sistema.

Hvad er de vigtigste egenskaber for en madkasse?

Alle de madkasser, som vi forhandler her, lever op til det man forventer en madkasse skal kunne: De er praktiske i deres indretning med store og små rum til den forskellige mad og snacks, de er nemme at åbne og lukke for børnefingre, de kan vaskes op i maskine, de er luft- og vandtætte og så er de selvfølgelig fødevaregodkendte og fri for farlige stoffer som BPA og fthalater. Og så findes de i et vælg af farver, med eller uden mønster og motiv, og alle de størrelser og former, du kan forestille dig. Se dig om i kategorien “Opbevaring / madkasse” og fald for din favorit i mængden af madkasser. Til mange af modellerne har vi også en drikkedunk, så du får mulighed for at få et flot og matchende sæt.

Giv dine børn nye madkasser til det nye skoleår

Trænger familiens madkasser til at blive skiftet ud. Lad børnene se med her på shoppen og lad dem vælge deres helt egen favorit madkasse. Og der er nok at vælge imellem. Mange små børn vil gerne have en mad-kasse med et motiv af deres helt fra yndlingstegnefilmen. De lidt større børn vil sikkert helst have en ensfarvet madkasse, som også godt må se lidt lækker ud. Der er rig mulighed for at få opfyldt alle ønsker til mad-kasse. Hvis du rigtig vil forkæle ungerne, så lad dem få en matchende drikkedunk til deres mad-kasse. Det gør jo ikke noget, at man ser lidt tjekket ud – også i spisefrikvarteret. Køb din næste madkasse her på shoppen allerede i dag, og modtag den med posten indenfor 2-5 hverdage.

Kagegrisen.dk
X