Viser 1–50 af 167 resultater

Krymmel

Du finder uden tvivl lige netop den type kagekrymmel, som du har i tankerne til din kage eller de velsmagende muffins. Vi fører kagekrymmel af mærkerne FunCakes, Wilton, Sweet Kitchen og Happy Sprinkles.

(22) 29,95 kr.
(5) 13,95 kr.
-7%
(2) Original price was: 13,95 kr..Current price is: 12,95 kr..
(7) 24,95 kr.
(6) 39,95 kr.
(8) 29,95 kr.
(5) 39,00 kr.
-13%
(10) Original price was: 39,95 kr..Current price is: 34,95 kr..
(6) 24,95 kr.
(1) 29,95 kr.
-11%
(4) Original price was: 45,00 kr..Current price is: 39,95 kr..
-21%
(1) Original price was: 34,00 kr..Current price is: 27,00 kr..
-11%
(5) Original price was: 35,00 kr..Current price is: 31,00 kr..
-17%
(2) Original price was: 30,00 kr..Current price is: 24,95 kr..
(2) 24,95 kr.
(3) 24,95 kr.
-12%
Original price was: 34,00 kr..Current price is: 29,95 kr..
-17%
(1) Original price was: 30,00 kr..Current price is: 24,95 kr..
-2%
(1) Original price was: 45,00 kr..Current price is: 43,95 kr..
-3%
(3) Original price was: 34,95 kr..Current price is: 33,95 kr..
(1) 29,95 kr.

Krymmel kan få enhver kage til at funkle

Skal du bage en kage til klassens time eller sønnen fødselsdag i børnehave? Har du ikke så meget tid til at kaste dig ud i kagepynt, som kræver tid og omhyggelighed? Så er det da krymmel du mangler. Her på shoppen har vi alt indenfor krymmel til kager af enhver slags og i alverdens farver og former. Kvalitetskrymmel som både smager godt og ser flot og festligt ud. Se dig om efter netop din favorit og pift kagen op på få minutter. Lad børnene vælge deres favorit krymmel og pyntningen kan de også sagtens være med til. Vi har prisgaranti i Danmark og leverer indenfor 2-5 dage.

Krymmel er prikken over i'et

Kager skal der til, hvis der skal være fest. Det gælder alt fra barnedåb til bryllup og sommerfest til julehygge. Når vi samles med familie og venner, står der tit og ofte kage på bordet. Og er der noget mere lækkert, end at kunne invitere på hjemmebag? Alle kan lære at bage, og med en smule sukkerkrymmel eller sukkerpynt, bliver kagen bare endnu flottere. Vi har krymmel i guld- og sølvfarvet, krymmel med julemotiver og lyserødt krymmel til prinsessens fødselsdag. Har du set de søde krymmel-flamingoer fra Sweet Kitchen? Eller hjerte og pil til Valentine’s Day kagen til kæresten. Vi er sikre på at du finder lige den type kagekrymmel, du står og mangler til at sætte prikken over i'et på din hjemmebagte kage.

Brug krymmel som topping til isen på en varm sommerdag

Har du prøvet at lave hjemmelavet softice? Det er et sikkert hit hos både voksne og børn og falder helt sikkert i god jord på en varm sommerdag på terrassen. Lav skåle med forskelligt kage-krymmel, så det minder om en ægte isbutik. Tivoli-krymmel (den med alle de forskellige farver), lakridskrymmel (et sikkert hit hos farmand) og chokoladekrymmel (den kan de fleste lide). Lav din egen isbutik og lad ungerne stå for at trille softice i krymmel. Det er både sjovt og lækkert og alle kan være med. Du kan købe kage-krymmel til isen her på shoppen og vi forhandler også ispindeforme og isbakker med låg, så du kan fryse den hjemmelavede is ned på en praktisk og holdbar måde.

Kager og krymmel – det perfekt match

Uanset hvad du bager vil krymmel altid kunne give kagen et ekstra flot look. Brug krymmelkugler, som du sirligt placerer i kanten af din kage eller lav smukke mønstre med krymmel-hjerter. Bag simple muffin med kanel og kardemomme, så de får en dejlig julet smag, og drys med krymmel med facon som julemænd eller julestokke, og så har du en kage, der oser af julestemning. Skrue op for romantikken på Valentine’s Day og bag en hjerteformet kage (du finder også formen her på shoppen) og skriv hans navn med lyserøde hjerter. Mon ikke det rammer lige midt i hjertet? Overrask ungerne med en lækker chokoladekage, som du har pyntet med krymmel i alverdens farver og lav smukke, velduftende småkager, som lige får en smule krymmel som pynt. Kage-krymmel kan anvendes til alle slags kager, og det er kun din fantasi der sætter grænser. Se vores meget store udvalg af krymmel og find din favorit eller favoritter blandt udvalget.

Krymmel kan bruges sammen med andet kagepynt – se her

Vi forhandler alt indenfor kagepynt og krymmel. Kombiner flere slags kagedekoration og opnå en flot effekt. Du kan for eksempel dække kagen med fondant og sprøjte den med flødeskum i kanten. Brug en tylle med en tut, som giver et sirligt mønster, og drys derefter guldkugler hen over kagen. Du kan også vælge at lægge bånd af fondant over kagen i et flot fletmønster. Lav små prikker af glasur med en sprøjtepose og placér en krymmel-kugle på hver prik. Så kan du skabe præcis det mønster du har lyst til og resultatet bliver flot og professionelt. Nogle designs kræver stor omhyggelighed og tålmodighed, andre kan klares med et svuptag.

Lad børnene deltage i bagningen

Skal du bage sammen med dine små børn, er krymmel genialt, for det kan næsten ikke gøres forkert. Køb forskelligt krymmel og lav småkager med udstikkere. Du finder et stort udvalg af udstikkere til kager på webshoppen. Rør glasur i forskellige farver (du kan ligeledes købe pastafarver her på shoppen) og lad ungerne drysse kagerne med deres yndlingskrymmel. Så har I underholdning til flere timer og bagefter er der lækre og farvestrålende kager til flere dage. Ønsker du at dine kager skal kunne holde sig friske og sprøde så længe som muligt, anbefaler jeg, at du investerer i nogle lufttætte bokse. Se under kategorien “Opbvaring”, hvor du finder alt fra condibøtter til kageæsker.

 

Kagegrisen.dk
X