Viser alle 11 resultater

Sprøjtepose

I denne kategori finder du vores udvalg af sprøjteposer. Vores engangssprøjteposer er nemme at anvende, uanset om du er nybegynder eller har prøvet det før.

-13%
-4%
(6) 26,95 kr.
-10%
(6) 89,00 kr.
(4) 43,95 kr.

Du kan bruge sprøjteposerne med eller uden tyller alt afhængig af hvad de skal bruges til.  Dog anbefaler vi at bruge tyller til sprøjteposen, da dette giver det bedste resultat.  Sprøjteposerne kan hjælpe dig til at sætte det sidste præg på dine kager. Hos Kagegrisen men vi selv sprøjteposerne er uundværlige i køkkenet.

Sprøjteposerne kan bruges på mange måder, du kan blandt andet bruge dem til følgende:

Sprøjteposerne muligheder er mange, og kan bruges til alle faste masser, så du nemt kan lave fine mønstrer m.m. til dine desserter. Er du kreativ i et køkken, har du sikkert masser af gode ideer til hvordan sprøjteposen indgår i din anretning til andre måltider. Et eksempel kunne være til at lave fine anretninger af din kartoffelmos, dressinger m.m. 

Guide til hvordan sprøjteposerne fyldes

Vores engangssprøjteposer er nemme at bruge, og bruges som oftest med en tyl. Tyllen findes i flere forskellige former, da den laver mønsteret på massen.

Når du bruger engangssprøjteposen, klipper du hul i bunden af posen så du nemt kan sætte tyllen fast.

Når sprøjteposen skal fyldes, kan du enten gøre dette ved at holde den i den ene hånd og fylde i med den anden, dette kan dog nogle gange give et større svineri, derfor har vi et tip til hvordan du ellers kan gøre. Du skal bruge et stort glas, litermål, kande eller hvad du lige har i den form. Her kan du så putte den tynde del af sprøjteposen ned i, og folde resten af sprøjteposen ud over, så du nemt kan fylde den faste masse i sprøjteposen med begge hænder frie. Denne måde kan du også gøre med dine hænder, så skal du blot holde fast på sprøjteposen og folde det øverste stykke rundt om hånde, og derefter fylde massen i.

Hvordan bruger man sprøjteposen

Der er ikke nogen bestemt teknik for hvordan sprøjteposen bruges, dog er der nogle teknikker der gør det nemmere for dig at bruge sprøjteposen.

Når sprøjteposen er fyldt op og klar til brug, anbefaler vi at bruge begge hænder, især hvis den er fyldt godt op. Når du påfører den faste masse, skal du trykke godt til for at få massen ud af sprøjteposen, og blive gerne ved med at trykke ud imens du former, så der ikke kommer ujævnhed. Hvis du skal påføre frosting til dine cupcakes så køre du sprøjteposen med rundt imens du trykker massen ud.

En sjov og kreativ måde at pynte sine desserter på – Når først man har brugt sprøjteposerne, kan man ikke undvære dem igen.

Kagegrisen.dk
X