Viser alle 40 resultater

Drikkedunk

Hos Kagegrisen.dk har vi et stort udvalg af drikkedunke / drikkeflasker til børn og voksne fra populære mærke som Sistema, Pulito, Monbento, Ayaida. Vi har prisgaranti på shoppen samt hurtig levering.

-24%
-30%
59,00 kr.
-21%
-42%
-10%
178,95 kr.
-13%
34,95 kr.
-5%
-15%
169,00 kr.
-5%
189,00 kr.
-22%
-20%
-5%
179,00 kr.
-9%
-9%
-6%
159,00 kr.
-5%
-7%
-7%
-8%
184,00 kr.
-40%
-17%
-7%
-7%
-24%
-34%
-10%
-10%

Skal du på farten? Husk drikkedunken sommer og vinter

Skal familien på udflugt eller en tur i zoologisk have? Så er det vigtigt at huske drikkedunken. Uanset om det er sommer eller vinter, så skal man altid huske at drikke nok væske. Hav din drikkedunk lige ved hånden og undgå at dehydrere i sommervarmen. Vi har også drikkedunke som har termoeffekt, det vil sige, at du kan fylde den med kaffe, the, kakao eller noget helt fjerde, som gør, at du kan holde varmen en kold vinterdag. Tag en drikkedunk med til hvert familiemedlem, og der er altid noget koldt eller varmt at forfriske sig på.

Skal dit barn starte i børnehave eller skole? Har du styr på drikkedunken?

Når dit barn starter i børnehave, skal det have en drikkedunk med hver dag. Både til at have i børnehaven, men også til at medbringe, når poderne skal på udflugt med alle vennerne fra stuen. Derfor er det vigtigt, at han eller hun har en god og holdbar drikke-dunk, som holder tæt og som er nemt at åbne og lukke for barnet. Alle vores drikkedunke er børnevenlige og holdbare, og tåler at blive tabt og behandlet lidt hårdt dag efter dag. Find en drikke-dunk med et sødt elle sjovt motiv eller en frisk farve, og glæd dit barn. Skal dit barn starte i skole, er det også vigtigt, at der er en drikkedunk klar til at tage med i skoletasken. Her gælder det samme – den skal kunne holde tæt og være holdbar, for den skal bruges dag efter dag, år efter år. Hav eventuelt 2 drikkedunke, så der altid er en ren klar til skoledagen.

Lad barnet vælge sin helt egen favorit drikkedunk

Har du set alle de sjove og søde drikkedunke med motiver af alt fra Mineons til en lille sjov mand? Lad dine børn se med her på shoppen og lad dem vælge deres helt egen favorit. Teenagebørnene stemmer nok for en ensfarvet drikkedunk. Har du set de lækre modeller fra Monbento? De fås i mange lækre farver og har et blødt “soft touch” finish, som gør, at de er dejlige at holde om og ikke glider ud af hænderne. Og så ser de faktisk også ret seje ud. Det vil selv en cool teenager synes.

Find en fødevaregodkendt drikkedunk her

Alle vores drikkedunke er selvfølgelig godkendt til fødevarebrug og helt uden farlige stoffer, som fx fthalater og BPA. Så kan du have god samvittighed og ro i maven, når du giver dit barn den med i skole eller børnehave. Alle vores drikkedunke er nemme at rengøre, og hvis du vil gøre det ekstra nemt for dig selv, smider du den bare i opvaskemaskinen. Så bliver det ikke nemmere. Her på shoppen sælger vi drikkedunke i alverdens farver og størrelser til både voksne og børn. Og som sagt, har vi også matchende madkasser, så du kan sammensætte dit helt eget sæt til frokosterne, udflugten eller dine børns skoletasker. Vi har også en madkasse fra Sistema, som indeholder en drikkedunk i ministørrelse, så både mad og drikke er samlet i én praktisk kasse. Så risikerer drikkedunken ikke at blive væk i skoletasken – det er da smart.

Få drukket nok med en drikkedunk

Glemmer du at drikke, hvis ikke du har vand lige ved hånden? Og gælder det samme for dine børn? Det er utrolig vigtigt at få drukket nok væske i løbet af dagen. Det gælder også for børn, som er aktive i løbet af skoledagen og til fritidsaktiviteter, når de kommer hjem. For at huske at drikke nok med vand eller anden væske, er det en god ide at have en drikkedunk i nærheden. For jo mere og nemmere tilgængeligt vand er, jo mere tilbøjelig er du til at drikke.

Hos Kagegrisen har vi samlet et godt og stort udvalg af forskellige drikkedunke, der kan indeholde alt fra 330 ml – 800 ml. Så kan både børn og voksne få drukket den mængde vand, de skal og dermed holde energien oppe.

Drik løs uden bekymring for kemi og skadelige stoffer

Med en drikkedunk ved hånden er der ingen undskyldning for ikke at komme afsted med en flaske vand og dermed undgå engangsflasken fra supermarkedet. Denne afgiver nemlig over tid skadelige stoffer og bør derfor under ingen omstændigheder genbruges.

Men med en drikkedunk fra Kagegrisen kan du genbruge flasken om og om igen. Den skal naturligvis lige rengøres efter brug, så bakterier ikke får lov til at blomstre og give en grim smag til vandet. Alle de drikkedunke vi har samlet her på siden, er lavet af materialer uden BPA og ftalater og afgiver derfor ikke skadelige kemikalier eller andre hormonforstyrrende stoffer.

Vil du helst heller ikke drikke af plastik, har vi også et udvalg af flotte og lækre drikkeflasker i rustfri stål. Da de også fungerer som termoflaske, har du mulighed for at tage varmt vand med til teen eller brygge en kande kaffe hjemmefra.

Rengør drikkedunken og få glæde af den i længere tid

Drikkedunke er ikke de nemmeste at gøre rent ved opvasken, fordi det kan være svært at komme til i bunden. Dog findes der ekstra lange opvaskebørster som med fordel kan bruges til rengøringen. Kan drikkedunken tåle det, kan det også en gang imellem være en fordel at rengøre den med kogende vand, så du er sikker på at komme alle bakterier og dårlig lugt til livs.

Mange af vores drikkedunke tåler også at komme i opvaskemaskinen. Følg dog de rengøringsanvisninger, der kommer med drikkedunken, da det sikrer, at den holder i længere tid.

Sjove og smarte drikkedunke til børn og voksne

Det er bare lidt sjovere for børn at drikke vand, når der er seje Minions på, eller flasken har den samme farve som kappen på Superman. Som voksen er et neutralt eller moderne design måske mere at foretrække sammen med en god kapacitet.

Uanset hvad der er brug for, når det kommer til drikkedunke, har vi det her hos Kagegrisen. Der er drikkedunke i alskens farver til børn, termoflasker til voksne for ikke at glemme de seje drikkedunke med emojis og Minions.

Når drikkedunken ser lækker og indbydende ud, er det bare lidt sjovere og nemmere at få den brugt. Det har vi lagt stor vægt på. Så se gerne vores udvalg igennem og find din favorit.

Når kaffen skal med på farten

Drikkedunke er ikke kun fantastiske til at huske på at få drukket nok vand. Flere af vores drikkeflasker er også eminente til at holde kaffen varm fra morgen til eftermiddag, så du altid har mulighed for at tanke op på koffein, når der er brug for det.

Denne egenskab gør det også muligt at pakke en picnickurv nemt og hurtigt og medbringe din yndlingste eller en god og varm kakao, uden du skal gå på kompromis. Det synes vi er helt fantastisk!

Du kan derfor med fordel både købe en drikkedunk til vandet, der skal drikkes i løbet af arbejdsdagen og en termoflaske til den kaffe, te eller kakao, du godt kunne tænke dig at supplere med. Begge dele fås til rigtig gode priser.

Sluk tørsten med en flot drikkedunk fra Kagegrisen

Der er ingen grund til at tørste, når vi har så stort og lækkert et udvalg af drikkedunke til børn, unge og voksne i alle aldre. Hvad endnu bedre er, at priserne er skruet helt i bund, og vi giver prisgaranti på alle drikkedunke. Men, det afholder os ikke fra at give tilbud på flere af vores drikkedunke, så du kan komme godt og billigt i gang med at drikke endnu mere vand.

Med mærker som Sistema, Ayaida, Pulito & Monbento er du garanteret en drikkedunk, der er i så god en kvalitet, at den holder til rigtig mange arbejdsdage eller skoledage uden at blive grim eller slidt.

Skriv gerne en mail eller ring til os, hvis du har spørgsmål til en eller flere af vores drikkedunke.

Kagegrisen.dk
X