Bageopskrifter

Elsker du at stå i køkkenet? Men mangler du nogle nye og spændende bageopskrifter, du kan give dig i kast med? Det er altid godt med nye udfordringer i køkkenet, da det giver yderligere motivation og lyst til at være der.

Magasinet LæKKERIER

Alle udgaver af Lækkerier er propfyldt med uimodståelige opskrifter, behjælpelige guides, sød inspiration, fine redskaber og gode historier.

Få inspiration med vores spændende bageopskrifter

At kede dig kommer du bestemt ikke til med vores samling af bageopskrifter, som lyder på alt lige fra en sommerlig jordbærtærte til hjemmelavede isvafler. Altså er der lidt forskellige og sjove opskrifter, som du kan give dig i kast med, når du er nået igennem samtlige af dine bagebøger derhjemme på hylden.

Alle vores bageopskrifter er meget udførligt beskrevet, så du punkt til punkt kan følge opskriften og dermed forhåbentligt få succes med opskriften fra første øjeblik. Har du måske også nogle børn, som er glade for at stå i køkkenet, er vores bageopskrifter også gode til dem. Netop fordi der både er billeder af det endelige resultat samt en meget udførlig beskrivelse.

Spis dig mæt i vores lækre bageopskrifter

Det er ikke kun søde sager som vafler og jordbærtærte, vi deler ud af. Nej, vi har også opskrifter, der lige stiller den værste sult, inden du stiller den hjemmelavede is og isvafler på bordet eller overrasker med en cremet og lækker jordbærtærte.

Går du all in på hygge, har vi nemlig også den lækreste bageopskrift på pizza, der kun tager 60 minutter at få klar på aftensbordet. Den er naturligvis egnet til at blive bagt på bagestål eller bagesten, som vi også tilbyder her på shoppen – det giver bare en ekstra lækker og sprød skorpe.

Vil du gerne forkæle dig selv og andre allerede fra morgenstunden, kan du også give dig i kast med en bageopskrift på hveder. Vi kan garantere, at de smager efter mere – især hvis du lige kommer en god klat smør på dem kort efter, de er kommet ud af ovnen.

Brug vores bageopskrifter som en online bagebog

Det smarte ved vores online bageopskrifter er, at de altid er tilgængelige og altid forbliver intakte. Du kan derfor ikke komme til at spilde en masse kaffe udover dem eller gøre dem ulæselige på grund af mel- og fedtfingre.

Foretrækker du dog at bage med bageopskrifter, der er printet ud, er du naturligvis også velkommen til at gøre dette. Skulle det så ske, at de bliver ulæselige på et tidspunkt, kan du altid printe dem ud på ny igen.

Vi tilføjer naturligvis nye og inspirerende opskrifter, efterhånden som vi får tid til at udvikle dem og prøve dem af. Vi ønsker kun at tilbyde de bedst mulige bageopskrifter til dig, så du altid kan være sikker på en smagfuld oplevelse.

Ellers er der kun tilbage at ønske dig al muligt held og hygge med vores bageopskrifter. Vi håber, de kommer godt til gavn for dig og andre af boligens beboere. Så sørger vi for at smide nye bageopskrifter op i ny og næ, så du altid kan føle dig inspireret.