Viser alle 6 resultater

Kagerulle

Se mit udvalg af kageruller her til børn og voksne. Jeg har valgt de ruller jeg selv har haft god erfaring med eller som jeg har hørt godt om. Husk jeg tilbyder prisgaranti på alle kageruller. Hurtig levering – indenfor 1-3 hverdage.

-29%
(4) 84,95 kr.
-35%
(5) 129,95 kr.
-21%
(1) 249,95 kr.
-5%

Rul dejen perfekt ud med en kagerulle

Synger din kagerulle på sidste vers? Eller vil du bare gerne have opgraderet bageudstyret? En kagerulle er en essentiel del af inventaret i køkkener, hvor der bages meget. Det gælder uanset, om det er pizzaer, der bliver spist i stride strømme, eller om det er fondant, der skal pryde den ene kage efter den anden.

Netop fordi en kagerulle har flere forskellige funktioner, har vi naturligvis også samlet et forskelligt udvalg af kageruller her på shoppen.

Du kan bl.a. finde:

  • Marmor kagerulle
  • Pizzarulle
  • Kagerulle i træ
  • Kagerulle til fondant
  • Croissant rulle

Du kommer derfor på ingen måder til at skulle begrænse dig i køkkenet, da vi har de kageruller, der skal til for, at du kommer godt fra dit bagværk.

Hvad er forskellen på de forskellige kageruller?

En kagerulle er ikke bare en kagerulle.

Den klassiske kagerulle, som alle kender, er formet med en stor rulle på en akse og med håndtag i enderne. Den er særligt god til tunge deje som gærdej til pizza eller pølsehorn eller til den lækre tærtedej, fordi det er nemmere at lægge vægt på kagerullen, mens du ruller. Sådan en model har vi naturligvis også her på shoppen – både til voksne og til børn, så alle kan være med i køkkenet.

Udover den klassiske kagerulle er der også rullepinden, som kræver lidt mere øvelse at håndtere. Det gode ved denne type er, at den giver dig mere følelse med din dej. Netop derfor bruges den især til fondant og marcipan, som kræver lidt mere påpasselighed og nøjagtighed.

Er du i tvivl om, hvilken type kagerulle du skal have, hjælper vi dig gerne på vej med vores viden og ekspertise på området.

Kageruller i god kvalitet giver godt bagværk

Netop derfor har vi udelukkende valgt at have gode kageruller her på shoppen. Vi ved, hvor vigtigt og skønt det er med en kagerulle og andet bageudstyr i god kvalitet, da det ikke kun giver de bedste deje og fondanter, men også gør hele processen meget nemmere.

Kagerullerne er alle nogle, som vi enten selv har haft i hænderne hjemme i køkkenet, eller som vi ved fra andre, er rigtig gode og nemme at håndtere. Du finder derfor blandt andet kageruller fra mærket Patisse og fra Nicolas Vahé, som begge er mærker, der er anerkendt for deres kvalitet.

Særligt kagerullen fra Nicolas Vahé i marmor er et must have, hvis du godt kan lide eksklusivt bageudstyr.

Kom billigt i gang med at rulle dej ud

En god kagerulle, der er lavet til at holde i mange år, behøver ikke koste en formue. Det er udgangspunktet for alle de kageruller, vi køber ind og tilbyder her på shoppen. Faktisk vil vi helst, at du kommer så billigt i gang som muligt – og netop derfor har vi prisgaranti på alle vores kageruller.

Det betyder, at du kan være helt sikker på, at du ikke kommer til at give for meget for din kagerulle. Skulle det ske, at du finder en af modellerne lidt billigere et andet sted, siger du bare til. Så matcher vi selvfølgelig prisen.

Prisgarantien gælder også for vores bagesæt til børn, der blandt andet består af en kagerulle og en springform. Så kan selv de mindste også komme i gang med at opleve glæden ved at bage og at stå i et køkken, uden det koster en masse at komme i gang.

Få størst glæde af din kagerulle med rette vedligehold

Jo bedre du passer på den kagerulle, som du køber her fra Kagegrisen, jo længere tid har du glæde af den. Kagerullerne her på siden har alle bedst af at blive vasket op i hånden eller tørret af med en fugtig klud. De tåler ikke opvaskemaskine og vil hurtigt blive slidte, hvis de gentagende gange udsættes for det.

Så fat opvaskebørsten og du har en kagerulle, som du kan bruge dag efter dag i de næste mange år.

Køb din kagerulle online hos Kagegrisen

Vi er lige så tossede med at bage, som du er, hvilket vi håber skinner tydeligt igennem her på shoppen. Vi har udelukkende valgt det bedste ud til dig, så du har de bedste forudsætninger for at lave lækkert bagværk. Er du derfor også det mindste i tvivl om, hvilken kagerulle du skal vælge, hjælper vi dig gerne med at finde den rette ud fra vores ekspertise og erfaring.

Ellers er du mere end velkommen til at klikke dig gennem vores udvalg og klikke de kageruller i kurven, som du står og mangler i køkkenet. Så sørger vi for at sende dem afsted hurtigst muligt, så der ikke er længe til, at du kan rulle den ene lækre dej eller fondant ud efter den anden.

Kagegrisen.dk
X