Viser alle 8 resultater

Piskeris

Vi garanterer, at du får et piskeris i rigtig god kvalitet, da vi selv holder meget af køkkenredskaber, der kan holde til at blive brugt.

Find derfor gerne din favorit. Så pakker vi ganske hurtigt, så du inden for 1-3 hverdage kan få leveret dit piskeris og komme i gang med at lave de lækreste kagedeje, sovse, mayonnaiser, og hvad et piskeris ellers alt kan bruges til.

-4%
28,95 kr.
-11%
32,00 kr.
38,95 kr.

Pisk løs med vores piskeris

Er dit nuværende piskeris gået i stykker? Eller vil du gerne have et, der er bedre til at piske pandekagedejen eller måske den hjemmelavede mayonnaise? For os at se er et piskeris ganske uundværligt i et køkken. Derfor forstår vi til fulde, hvis du er på jagt efter et nyt eller et mere, hvis du ofte gør brug af det til bagning eller madlavning.

Med vores udvalg af piskeris skal du ikke være bange for at piske løs, da de er fra nogle af de bedste producenter på markedet. Du finder derfor både et rigtig godt piskeris i stål fra Patisse og et guldfarvet piskeris fra Wilton, når det skal være mere ekstravagant i køkkenet.

De er selvfølgelig alle sammen til gode priser, så der også er til de gode ingredienser til bagningen og madlavningen.

Piskeris i stål, træ eller silikone? Hvad er bedst?

Piskeris findes i mange forskellige varianter. Det gør de også her på shoppen, hvor du har mulighed for at vælge et piskeris i forskellige materialer. Hvad du er mest til, afhænger af din smag og dit behov.

For starter vi med et piskeris lavet af silikone eller træ, er det både blødt og bøjeligt. Det betyder, at det kan nå ind i alle kanter i skåle og gryder – og dermed bliver det nemmere at undgå klumper, eller at noget brænder på. Fordelen er også, at det ikke ødelægger belægninger på pander. Dog er ulempen, at det bløde materiale ikke egner sig til faste ingredienser. Det egner sig derfor bedst til det flydende.

Piskeris af stål er også noget, vi har her på shoppen. Det er et ganske populært valg, fordi det både kan benyttes til flydende ingredienser såvel som de faste, når der skal laves en sovs, mayonnaise eller en kagedej. Bruger du derfor ofte et piskeris, kan det være en fordel med et i stål, fordi det ikke mister formen på noget tidspunkt.

Overvej derfor gerne nøje, hvilket af vores piskeris der er bedst til dig og dine behov. Er du i tvivl, kan du selvfølgelig blot bestille forskellige varianter, så du har til samtlige retter og bagværk.

Opgrader dit piskeris med vores gode priser

Der er ingen grund til at bruge et gammelt piskeris i køkkenet, der giver anledning til frustrationer. Bagning og madlavning skal gerne være sjovt og give et smil på læben. Selvom det måske ikke lige er det sjoveste at bruge penge på, har vi nu alligevel formået at gøre det lidt sjovere. For vi har nemlig piskeris til virkelig gode priser. Faktisk så gode priser, at du næppe finder dem billigere andre steder – for vi har nemlig også prisgaranti.

Så hop ned i vores udvalg af piskeris og se, om ikke du kan finde et, der matcher dit behov. Så sørger vi for, at det ikke koster dig mange penge at opgradere.

Skulle du blive fristet til også at købe en håndmixer, så du ikke altid skal bruge kræfter på at røre rundt, er der naturligvis også prisgaranti på dem.

Få de bedste saucer og kagedej med vores piskeris

Selvom det kan være fristende at vælge en håndmixer frem for et piskeris, er piskeriset nogle gange bare det bedste valg. For det giver om noget fuld kontrol over madlavningen eller bagningen – og så er det bare en lidt bedre følelse selv at have pisket frem for, at en maskine har gjort det.

Sætter du derfor stor pris på det håndlavede, og at det gerne må tage lidt længere tid at lave lækkerier i køkkenet, er vores udvalg af piskeris perfekt.

Er du i tvivl om, hvilket piskeris der er det bedste til det, du skal bruge det til, hjælper vi dig gerne. Vi ved meget om piskeris, og bruger dem ofte selv i køkkenet. Så spørg endelig løs, så du får bestilt det rette piskeris hjem til dig første gang.

Bestil dit piskeris i dag og kom godt i gang i køkkenet

Kan du næsten dufte pandekagerne? Eller smage den gode sovs, der er helt uden klumper? Så er der selvfølgelig ikke nogen tvivl om, at du skal klikke et eller flere af vores piskeris i kurven.

Husk at spørge os, hvis du er det mindste i tvivl om noget, eller gerne vil vide mere om et produkt. Det gælder også, hvis du har spørgsmål omkring levering.

Vi glæder os til at pakke dit piskeris!

Kagegrisen.dk
X