Viser alle 15 resultater

Pulito

Køb Pulito madkasser, stålsugerør, kompostspand eller ispindeforme hos Kagegrisen til Danmarks billigste priser. Prisgaranti – Hurtig levering.

-9%
(14) 199,95 kr.
-7%
(6) 249,00 kr.
-8%
(19) 348,95 kr.
-3%
(9) 38,00 kr.
-16%
(6) 299,00 kr.
-6%
(1) 49,95 kr.
-5%
(1) 178,95 kr.
-8%
-10%
-16%
(2) 209,95 kr.
-15%
-4%
(2) 259,00 kr.
-5%
-49%

Har du eller dit barn brug for en ny madkasse? Se vores udvalg af Pulito her

Går du efter en holdbar og miljømæssigt korrekt madkasse, så lad valget falde på en fra Pulito. Madkasserne fås med ét eller flere rum, og der findes en madkasse til børn i alle aldre. Hvis du skal gøre det ekstra lækkert for dit barn, så vælg en matchende termo-drikkeflaske til – ligeledes i den robuste kvalitet. Så har dit barn kold vand hele skoledagen igennem. Se vores store udvalg her i kategorien.

Pulito tænker på miljøet og dig

Alle Pulitos produkter er lavet af holdbart og fødevaregodkendt stål. Og selvfølgelig er de uden kemikalier, tungmetaller eller BPA. Køber du køkkenprodukter fra Pulito, kan du trygt stole på, at ingen hormonforstyrrende stoffer videreføres til dine madvarer eller drikkevarer. Når du køber et Pulito produkt, tænker du ikke kun på dig selv – du hjælper samtidig med til at passe på miljøet. Det er god stil!

Vi har et stort udvalg af køkkenudstyr fra Pulito

Har du fået mod på at kaste dig ud i at lave is, så er udstyret vigtigt. Med ispindeformene i stål, får du et holdbart produkt, som vil kunne bruges gang efter gang, år efter år - ja, de er så holdbare, at de højst sandsynligt ender med at gå i arv. Fyld formene efter din helt egen smag – er du til lækre frugt smoothies, sød flødeis eller frisk sorbet? Formene har mange anvendelsesmuligheder, og det er faktisk kun din fantasi, som sætter grænsen. Formene kan selvfølgelig komme i opvaskemaskinen - så bliver det ikke nemmere. Med de miljørigtige stålsugerør, som leveres med en renser, kan du genbruge sugerørene uendeligt. På den måde slipper du for at spilde unødigt plastik og dine drikkevarer kommer ikke i kontakt med plastik.

Hvem er Pulito? Bliv klogere på mærkets oprindelse her

Virksomheden har sin begyndelse tilbage i 2007, og startede op i København. Ønsket var, at kunne fremstille holdbare produkter, som er gode for miljøet og ikke mindst mennesker. Designet er enkelt og klassisk, og der gøres kun brug af fødevaregodkendte materialer. Virksomheden lægger vægt på, at der ingen tungmetaller eller hormonforstyrrende stoffer er i det materiale, der anvendes, så det ikke kan videreføres til din mad.Filosofien handler om, at være bæredygtig og undgå ressourcespild samt madspild. Så når du køber et produkt fra Pulito, gør du dig selv og miljøet en stor tjeneste.

Kagegrisen har et stort udvalg af produkter fra Pulito – det er vi stolte af

Hos kagegrisen.dk finder ud et stort udvalg af de miljørigtige produkter fra danske Pulito. Din samvittighed vil være ren som sne, når du køber en madkasse fra dette mærke, en drikkeflaske eller et sæt sugerør. Se dig omkring i denne kategori, og lad dig friste af de mange flotte og holdbare produkter, som tilmed er bæredygtige. Husk, at når du køber en vare hos os, tilbyder vi prisgaranti i DK, og vi leverer tilmed hurtigt, dvs. Indenfor 1 til 2 hverdage.

Kagegrisen.dk
X