Viser 1–50 af 52 resultater

Silikomart

Find din yndlingsform og kast dig ud i at lave dine egne mesterværker. Vi har også alle de ingredienser du skal bruge, for at frembringe lækre kreationer. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og leverer dine varer indenfor 3-5 dage.

-31%
(11) 138,95 kr.
-20%
(7) 23,95 kr.
-31%
(4) 138,95 kr.
-8%
(3) 22,95 kr.
(7) 199,95 kr.
-17%
(2) 99,95 kr.
-13%
(4) 69,95 kr.
-8%
-8%
(1) 119,95 kr.
-11%
(2) 70,95 kr.
-17%
(2) 99,95 kr.
-4%
(2) 114,95 kr.
-23%
-15%
-6%
(2) 169,95 kr.
-2%
(1) 82,95 kr.
-23%
-19%
-46%

Vi er forhandler af silikoneforme fra Silikomart

Silikomart er lig med silikoneforme i høj kvalitet. Vi har et bredt udvalg af de lækre silikoneforme fra Silikomart. Du kan være sikker på, at med en af disse forme, vil dine kreationer blive flotte og sidde lige i skabet. Kagen slipper let og du får det helt perfekte look. Med disse forme kan du bage kager, som ligner dem du kan købe hos en konditor. 

Silikoneforme fra Silikomart – find din favorit her på shoppen

Silikomart er et italiensk firma, som har specialiseret sig i silikoneforme og andet bageudstyr. Silikoneformene er kendt for deres høje kvalitet og bliver brugt af professionelle konditorer. Med en silikoneform fra Silikomart får du et produkt, som er robust og har non-stick effekt, så din kage slipper uden besvær og du får kager og desserter med fantastiske former og figurer. Formene kan bruges til hverdagsbagerier og til de større kreationer til fest. De tåler opvaskemaskine og kan klare temperaturer mellem -60 ° C og + 230 °C, hvilket gør dem egnede til brug i ovn, køleskab og fryser. Silikomart formene er fremstillet i flydende silikone, og indeholder ikke BPA, så de er helt sikre at bruge til fødevarer.

Skal du lave fyldte chokolader? Vær sikker på et snorlige resultat med en Silikomart form

Vil du kaste dig ud i at lave lækre fyldte chokolader, og går du efter at få et flot og snorlige resultat? Så skal du overveje at købe en chokoladeform fra Silikomart. Vi har et udvalg af forme, som er velegnede til fyldte chokolader. Vores udvalg dækker over forme til enhver årstid og anledning. Engle til julens søde sager, hjerter til Valentines dag eller brylluppet og firkløveren til at ønske din veninde held og lykke med eksamen. Lav søde grisehoveder til børnefødselsdagen - de små vil elske det. Eller hvad med fyldte chokolader med form som legoklodser? Mon ikke det vil være et hit til drengefødselsdagen. Gå på opdagelse i vores kategori Mærker/Silikomart og find din favorit.

Mangler du en silikoneform i en bestemt form? Køb en form fra Silikomart

Det kan aldrig betale sig at gå ned på udstyr og kvalitet. Med en silikoneform fra Silikomart, er du sikker på at have et bageværktøj, som holder i mange år, og som ikke svigter dig. Du vil uden problemer kunne lave fyldte chokolader, petit fours eller bryllupskager og få de flotteste resultater – gang efter gang. Formene findes i så godt som alle størrelser og figurer, så vi er sikre på, at du også kan finde lige netop den du søger til dit næste mesterværk i køkkenet. Når først du har prøvet en silikoneform fra dette kvalitetsmærke, holder du fast i det. Silikoneforme fra det italienske mærke er lig med kvalitet.

Stort udvalg i forme til julens lækkerier

Silikomart har lavet et stort sortiment af forme, som egner sig til julens hygge og fremstilling af hjemmelavede lækkerier. Overrask børnene med en julekalender med hjemmelavede chokoladefigurer. Vi har en form fra Silikomart, som har 24 forskellige julefigurer - én til hver dag. Der medfølger en papkalender med hulrum til chokoladerne. Det vil uden tvivl vække begejstring hos modtageren. Vi har også forme til støbning af julemænd, hjerter og juletræer, så du kan fylde kagedåserne op med småkager og chokolader i julens tema. Hiv en dag ud af den travle december-kalender og brug den på at lave søde og sjove kreationer sammen med ungerne.

Kagegrisen er mere end bageudstyr

Her på webshoppen har vi meget andet end silikoneforme fra Silikomart. Vi forhandler alt indenfor råvarer til dine bageprojekter, hvad enten det er af de søde eller sunde af slagsen. Trænger du til en måned uden søde sager? Så er der rig mulighed for at tilføje lidt ekstra sundhed i dit bagværk. Vi fører et stort udvalg af frø og kerner til brød og boller, og har også mel af den mere sunde slags, som for eksempel hørfrø mel. Erstat noget af hvedemelet med hørfrø mel og dit brød er langt sundere. Vi fører også diverse kosttilskud, som kan være med til at booste din sundhed. Prøv maca pulver eller spirulina pulver, som begge har utroligt mange gode egenskaber i form af antioxidanter, vitaminer og mineraler. Eller erstat bagechokoladen med kakao nibs, som er 100 % kakao og sundere end almindeligt mørk chokolade, men med den samme gode smag. Der er ingen undskyldning for at leve lidt sundere. Se dig omkring i de forskellige kategorier her på siden, og fyld kurven op med sunde alternativer til sukker og chokolade. Din krop vil elske dig for det!

Kagegrisen.dk
X