Viser 1–50 af 110 resultater

Chokoladeforme

Hvis du har fået mod på at lave noget andet end hjemmebag, så skulle du prøve at lave dine egne chokolader med eller uden fyld. Til det formål har du brug for chokoladeforme. Jeg forhandler et udvalg af chokoladeforme i alle afskygninger: blomster, sommerfugle eller flotte former som trekanter, zig-zag og swirls, til pynt af desserter og lagkager.

-10%
-50%
14,95 kr.
-38%
24,95 kr.
-21%
119,00 kr.
219,95 kr.
-25%
29,95 kr.
-50%
19,95 kr.
-20%
79,95 kr.
-20%
32,00 kr.
199,95 kr.
-15%
-20%
199,95 kr.
-40%
14,95 kr.
-11%
-23%
76,95 kr.
-20%
79,95 kr.
-25%
14,95 kr.
-15%
-6%
159,00 kr.
-33%
19,95 kr.
-6%

Lav flotte fyldte chokolader i chokoladeforme

Jeg har også forme til at lave chokoladeskåle, som du kan fylde med mousse, is, bær eller andet lækkert som dessert. Køb chokoladeforme her og overrask dine gæster med et fad fyldt med hjemmelavede chokolader.

Flotte chokolader i chokoladeforme af plast

Det er simpelt at lave sine egne chokolader, når bare du har det rette udstyr. Med en chokoladeform i en flot facon er du allerede hjulpet godt på vej til succes. Chokoladeforme i plast gør det nemt at vende chokoladerne ud af formene uden at du ødelægger de flotte mønstre. Sæt tænderne i de lækre hjemmelavede chokolader med et skarpt og indbydende udseende. Du kan evt. vælge at fylde chokoladerne med karamel, nødder eller andet, så der er en lækker overraskelse, når man bider chokoladen over. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke smagsvarianter, du kan lave dine chokolader med.

Chokolader i flotte chokoladeforme – et sikkert hit til enhver festlig lejlighed

Du vil altid møde begejstring fra dine gæster, hvis du byder på hjemmelavede chokolader. De vil være et sikkert hit til studentergildet, barnedåben, brylluppet eller den runde fødselsdag. De fleste forventer ikke at chokoladen er hjemmelavet, så du vil blive rost for dine mesterværker, når du lader fadet med de flotte chokolader gå rundt.

Fyld dine chokoladeforme med kvalitetsingredienser

Jeg forhandler ikke kun chokoladeforme. Du kan også købe alle de ingredienser, du har brug for, for at lave flotte chokolader. Jeg forhandler blandt andet Callebaut chokolade, som er kendetegnet ved kvalitet og velsmag. Chokoladen fås i forskellige varianter, så der vil være noget for enhver smag. Fyld eventuelt dine chokolader med kakaosmør, som har den egenskab, at den forbliver fast ved stuetemperatur, men derimod smelter når den kommer ind i munden. Har du ikke allerede et chokoladetermometer, så har jeg også det. Med et chokoladetermometer sikrer du, at chokoladen får den rette temperatur, og dermed den flotteste blanke overflade med det helt rigtige ”knæk”.

Meget mere end chokoladeforme

Hos kagegrisen.dk kan du finde meget mere end chokoladeforme. Ja, jeg vil faktisk påstå, at jeg har alt det der skal til, for at opnå et vellykket resultat, når du kaster dig ud i at bage eller lave andre hjemmelavede lækkerier. Mit sortiment inkluderer bageforme, tyller, sukkertermometre, paletknive, isforme, udstikkere, kageruller, dejskærer og meget andet. Mit udvalg af ingredienser inkluderer blandt andet fondant, pastafarver, smeltechokolade, krymmel og kakaosmør. Alle mine mærker er kendetegnet ved deres høje kvalitet og nemme brug. Når du køber bageudstyr fra kagegrisen.dk, kan du være sikker på, at dit arbejde med at lave flotte kreationer i køkkenet bliver meget nemmere og sjovere. Jeg har bageudstyr til billige priser, yder prisgaranti i DK, og så tilbyder jeg selvfølgelig hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Kagegrisen.dk
X