Viser alle 42 resultater

Kageopsats

Jeg fører forskellige kageopsatser af god kvalitet, men den mest populære er og bliver kageopsatsen fra Wilton, som kan drejes. Denne kageopsats er blandt andet perfekt under dekoration og smøring af kagen, for du kan nemt komme rundt om hele kagen og lave et ensartet mønster uden slinger i valsen. Eller hvad med at sætte små mini-muffins på kageopsatsen til en aften med veninderne – det vil helt sikkert være et sikkert hit.

(3) 13,95 kr.
-14%
(25) Original price was: 104,95 kr..Current price is: 89,95 kr..
-4%
(2) Original price was: 25,00 kr..Current price is: 23,95 kr..
(2) 44,95 kr.
(2) 99,95 kr.
-50%
Original price was: 9,95 kr..Current price is: 4,95 kr..
-20%
Original price was: 350,00 kr..Current price is: 279,00 kr..

En kageopsats giver kagerne den præsentation de fortjener

Med en flot og dekorativ kageopsats, kan du præsentere dine hjemmebagte kager på bedste vis. En kageopsats i midten af bordet, ser flot ud til enhver anledning, og kagerne kommer til deres ret, på en flot kage opsats. Forkæl dine gæster med en flot præsentation af dit bagværk, og du vil mærke hvordan roserne strømmer dig i møde!

Hvad kan en kageopsats bruges til udover kager?

En kageopsats kan bruges til meget mere end kager. Forestil dig det flotte arrangement af smagfulde pindemadder og mini sandwich til receptionen eller studentergildet, den lækre julekonfekt, eller en overdådig tapas for vennerne. På en kage opsats bliver dine små mesterværker præsenteret på en flot og praktisk måde. Se vores udvalg af kageopsatser. Husk, at jeg har billige priser og som en ekstra service, yder jeg alle vores kunder prisgaranti i DK, og hurtig levering indenfor 1-3 dage – det er en selvfølge! Køber du en kageopsats, har du måske også brug for fondant til at beklæde kagen med. Og hvis din fondant skal farves, fører jeg pastafarver af mærket Wilton, som er garanti for god kvalitet. Jeg har kagedelere, tyller og kageforme i sjove og festlige faconer – ja, stort set alt du har brug for, når kreativiteten skal have lov at udfolde sig i køkkenet. Fandt du ikke hvad du søgte? Fortvivl ikke. Jeg hjælper gerne med at skaffe det. Send mig en mail, og jeg ser om jeg kan hjælpe dig.

Jeg har meget andet end en kageopsats – find bageudstyr til billige priser her

På kagegrisen.dk finder du alt det du har brug for, når du vil kaste dig ud i et nyt bageprojekt i køkkenet - hvad enten det er et soloprojekt, eller om det er et hyggeprojekt med dine børn. Jeg har udstyr til let bagværk med de små børn, som for eksempel muffin-forme og farverig krymmel, som ungerne kan pynte deres bagværk med. Jeg har fondant, pastafarver, kageopsats og Candy Melts, til den helt store og overdådige festkage, eller hvad med at kaste hele familien ud i at lave jeres egne flødeboller eller bolcher. Her har jeg nogle praktiske sæt, hvor alt det I har brug for er samlet i én pakke. Det bliver ikke nemmere. 

En kageopsats kan også bruges til hjemmelavet is

Jeg har isforme, så du kan lave hjemmelavet is og fylde fryseren op til sommeren. Mon ikke ungerne og deres legekammerater vil blive begejstret for den idé? Og hvis isen skal præsenteres på en flot måde, så foreslår jeg hjemmelavede vafler med kugler af is ovenpå – og det kan du passende anrette på en kageopsats.

Kagegrisen.dk
X