Viser alle 24 resultater

Sirup

Hos Kagegrisen.dk har vi et stort udvalg af sirup fra velkendte mærker til billige priser. Vi får løbende nye smage på shoppen. Vi har også sukkerfri sirup. Sirup kan du bl.a. bruges til kaffe, te, desserter, flødeboller, hjemmelavet is – ja mange forskellige ting.

-15%
(3) 49,95 kr.
(1) 49,95 kr.
(1) 14,95 kr.
(3) 49,95 kr.
-10%
-4%
(4) 47,95 kr.
-4%
(2) 48,00 kr.
-2%
(5) 48,95 kr.
-2%
(1) 48,95 kr.
-2%
(3) 48,95 kr.
(2) 49,95 kr.
(2) 49,95 kr.
(3) 49,95 kr.
-2%
(1) 48,95 kr.
-4%
-4%
-20%

Sirup til pandekagerne – og mange andre lækkerier!

En skvis til kaffen og en god skefuld til pandekagerne. Sirup er og bliver virkelig lækkert, da det har en fantastisk sød smag, som gør sig rigtig godt til at peppe hverdagslækkerier op med.

Prøv bare at servere en af vores lækre varianter af sirup sammen med en kugle af is eller hæld en skvis i den sunde smoothie om morgenen for en ekstra velsmagende start på dagen. For det er vitterligt, hvad en god sirup kan.

Vi har sirup med flere forskellige smage, så du har mulighed for at vælge smag efter, hvad du godt kunne tænke dig at servere siruppen til eller sammen med.

Sirup til kaffen gør godt

Sirup er ikke kun en lækker tilføjelse til isen i weekenden eller smoothien om morgenen. Det er også meget velsmagende i en god kop kaffe. Især hvis du godt kunne tænke dig en kop kaffe med en anderledes twist. Måske med en sirup med smag af lakrids fra Ruds Køkken? Eller hvad med Salt Karamel fra 1883 Sirup? Så er der altså ingen kop kaffe, der er kedelig at drikke mere!

Vil du gerne være fri for at komme sukker i din kaffe, kan du også få varianter, der er lavet uden sukker. Dermed behøver du ikke gå på kompromis eller at gå glip af den gode og søde smag i kaffen.

Du behøver desuden ikke gå efter en sirup, der kaldes for kaffesirup, da samtlige af vores sirupper matcher en kop kaffe rigtig godt.

Sirup til bagværk

Når nu du er ved at finde kaffe til desserten, kunne du så også godt tænke dig at finde sirup til det søde bagværk? Til det har vi også et forskelligt udvalg af sirup fra FunCakes med smage som bubblegum, pebermynte, blåbær og karamel toffee. Disse varianter af sirup er rigtig gode til ganache, fyldte chokolader, mousse og hjemmelavet is.

Altså åbner de for en verden af nye og smagsmæssige muligheder i dit bagværk. Køb gerne nogle forskellige så du kan prøve dig frem eller hygge dig med det sammen med børn eller børnebørn – de vil elske at fedte rundt med sirup.

Du skal dog være hurtig med sirup fra FunCakes, da de er populære blandt vores kunder. Så finder du en favorit, er det bare med at lægge i kurv, så du kan komme i gang med en masse sjov og spas i køkkenet.

Sirup i lange baner til rigtig gode priser

Sirup behøver ikke være dyrt for at være godt. Hos Kagegrisen får du masser af sirup for pengene. Med en sirup fra Nicolas Vahé med vaniljesmag får du hele 25 cl sirup for langt under 100 kroner, mens du også kan få en hel liter fra 1883 sirup for lige omkring 100 kroner.

Med så meget sirup ved hånden til så gode priser er der til mange måneder – eller til rigtig meget bagværk hjemme i køkkenet. Alt vores sirup tilbydes også med prisgaranti. Dermed kan du være sikker på, at netop den variant du godt kunne tænke dig ikke kan fås billigere andre steder. Og kan den det – ja, så matcher vi selvfølgelig prisen, så du får den så billigt som overhovedet muligt.

Selvom vi har prisgaranti og generelt lave priser, er vi ikke gået på kompromis med udvalget af producenter. For ligesom dig elsker vi at være i køkkenet, og at gøre hverdagen lidt mere velsmagende og luksuriøs. Vi har derfor udelukkende sirup fra førende producenter såsom Nicolas Vahé, 1183 Sirup, FunCakes og Ruds Køkken.

Du køber derfor både billigt og kvalitet hos Kagegrisen.

Eksperimenter på livet løs med sirup

Sirup lægger op til en masse velsmagende eksperimenter i køkkenet. Det kan være alt lige fra dine første hjemmelavede flødeboller til pandekager på en ny og lækker måde. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad du alt kan lave med sirup fra vores sortiment. Kombiner gerne nogle forskellige typer af sirup og se, om ikke du kan fremtrylle nogle snacks eller desserter, som smager af meget mere.

Køb din sirup online hos Kagegrisen

Der er ingen grund til at haste ned i den lokale købmand eller specialforretning for at finde en god sirup. Slet ikke når du har så stort et udvalg, som du har her på siden. Vi har tilmed også hurtig levering på hverdage. Så er du hurtig både at lægge i kurv og at betale for din valgte sirup, kan du være heldig at have det i hænderne, inden den står på weekend og syslerier i køkkenet.

Husk også, at vi har et stort udvalg af bageudstyr og køkkenudstyr. Så mangler du lige en skål eller måske en ny håndmixer til at piske fløden med, har vi det naturligvis til rådighed. Ellers spørger du bare - så hjælper vi dig straks.

Kagegrisen.dk
X