Viser 1–50 af 59 resultater

Odense Marcipan

Skal du bruge marcipan til dit bagværk, så træffer du et godt valg ved at købe Odense Marcipan. Marcipanen er af god kvalitet og egner sig perfekt til fx kransekage.

(7) 39,95 kr.
(3) 29,95 kr.
(5) 112,00 kr.
(1) 29,95 kr.
(3) 63,50 kr.
(7) 30,75 kr.
(3) 74,95 kr.
(3) 39,95 kr.
(10) 219,00 kr.
(3) 39,95 kr.
(1) 29,95 kr.
(1) 61,50 kr.
(1) 29,95 kr.
(1) 29,95 kr.
(1) 30,75 kr.
(2) 99,95 kr.
(4) 59,95 kr.
(1) 30,75 kr.
(2) 30,75 kr.

Odense Marcipan – kvalitet til billige priser

Med denne marcipan får du en god smag af mandler og du kan være sikker på et godt resultat. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark. Vores leveringstid er 3-5 dage. Find marcipan og andre lækkerier til bagning og pynt af kager, is, flødeboller og alle de andre lækkerier, som kan sætte gang i mundvandet. Så se dig omkring på webshoppen og lad dig inspirere. Der er helt sikkert noget, som du kan lade dig friste af.

Om Odense Marcipan

Odense Marcipan har eksisteret siden 1909 og har altså mere end 100 år på bagen indenfor fremstilling af lækker og velsmagende marcipan. Udover marcipan, fremstiller Odense Marcipan også andre råvarer som fx den velkendte nougat og pistaciemasse. Du kan også få god chokolade til smeltning og brug i bagning, og pynt i form af fondant i forskellige farver, samt støv i gulv, sølv og bronze. De seneste år har Odense Marcipan udvidet deres produktsortiment betragteligt, og nu kan du blandt andet også få marcipan fra Odense i smagsvarianter som kokos og lakrids. Kort sagt, så tilbyder Odense Marcipan et velassorteret udvalg af alt til fremstilling af alverdens lækkerier.

Hvad er marcipan?

Marcipan er en masse fremstillet af sukker og mandler. Den ægte marcipan har en tydelig smag af mandler, for indholdet af mandler i ægte marcipan er højere. Jo flere mandler der er brugt i marcipanmassen, jo bedre er kvaliteten. Vi forhandler Odense Marcipan 15 %. Marcipan kan bruges til mange forskellige ting og smager både godt bagt ind i dejen, men også som et lag lagt udenpå kagen. Prøv dig frem med søde stykker tapas eller petit four med marcipan. Odense Marcipan er også velegnet til brug i is. Og så skal der selvfølgelig bruges marcipan, når du skal lave årets kransekage til nytårsaften.

Farv din marcipan og lav flotte kager

Med indfarvet marcipan fra fx Odense Marcipan, kan du lave figurer, blomster og andet pynt, lige efter din smag. Du kan enten vælge at købe en marcipan, som er indfarvet, eller du kan farve marcipanen selv. Vi har et bredt udvalg af pastafarver, så du kan få din marcipan i præcis den farve du står og har brug for. Med marcipan i farver kan du opnå flotte og professionelle resultatet med dine kager. Du kan også bruge Odense Marcipan i konfekt og overtrække det med lækkert chokolade i en god kvalitet.

Skal du vælge fondant eller Odense Marcipan?

Fondant er langt lettere at arbejde med end marcipan. Det revner ikke lige så let når du ruller det ud som marcipan gør. Men smagen af marcipan er bedre end fondant, så det er måske den, som skal være med til at afgøre, om du vælger marcipan eller fondant. Prøv dig frem og test hvad der passer bedst til dit temperament og smagsløg. Du kan også lave en kage med en kombination af marcipan og fondant. Vælg Odense Marcipan til at overdække hele kagen, og lav flot pynt i farvestrålende designer til toppen af kagen. Her på shoppen finder du både marcipan, fondant og pastafarver til indfarvning.

Et bryllup fortjener en flot kage

Står der bryllup for døren, så er det nu, at du skal begynde at overveje hvordan kagen skal se ud. Der er rig mulighed for selv at kreere mesterværket, og det kan være ret sjovt, at have et minde fra dagen i form af en kage, som du selv har været med til at lave. Find inspiration til bryllupskagen her på siden. Køb Odense Marcipan til at fylde ind i kagen eller til at overdække kagen med. Du kan også købe fondant og sukkerpynt til bryllupskagen. Skab dit eget minde fra dagen med en flot kage fyldt med smag og fine dekorationer.

Alt til kager og andre kreative projekter her på shoppen

Udover Odense Marcipan forhandler vi alt til projekter i køkkenet. Vi har et stort udvalg af bageudstyr, råvarer, pynt, skåle, bagemaskiner og meget andet. Derudover har vi som noget nyt et udvalg af garn og lækre cremer. Se dig omkring på shoppen og lad dig friste til nye lækkerier til både dig selv og din familie. Vi fører varer af god kvalitet og lang holdbarhed, så investér i noget godt værktøj til køkkenskuffer og –skabene, og nyd godt af det resten af livet. Trænger dine hænder til lidt ekstra forkælelse efter alle bagerierne, så find en lækker håndcreme fra Meraki. Det fortjener du. Vi har prisgaranti til alle vores danske kunder og så kommer din pakke frem indenfor 3-5 dage, så du kan godt begynde at glæde dig.

Kagegrisen.dk
X