Skærebrætter

Se vores udvalg af skærebrætter her på siden. Husk når du køber dit skærebræt hos Kagegrisen har vi altid prisgaranti på din ordre.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Køb smukke og holdbare skærebrætter her

Et skærebræt skal ikke kun være praktisk og holdbart, det må også gerne være smukt at se på. Mange bruger skærebrætter i deres indretning, og har dem stående fremme i køkkenet. Så er de både nemme at få fat i når man skal bruge dem, og samtidig ser de dekorative ud. Se vores udvalg af skærebrætter her på shoppen. Vi forhandler flotte skærebrætter i træ, som er fremstillet af gode materialer og som samtidig gør sig utroligt godt i indretningen. Du kan få skærebrætter i forskellige størrelser, så mon ikke du finder lige det du har brug for. Husk, at vi tilbyder prisgaranti til alle vores kunder i Danmark og leverer dine varer indenfor 2-5 dage.

Lækre skærebrætter i træ fra Nicolas Vahé

Nicolas Vahé er lig med kvalitet. Det gælder også for skærebrætter fra samme mærke. Vi sælger skærebrætter i råt træ, som ikke bare er dekorative, de er også holdbare – og helt i trit med trenden indenfor indretning. Så med et skærebræt fra Nicolas Vahé får du ikke bare en livslang ven i køkkenet, du får også et smukt stykke træ, som sætter prikken over i'ét i din indretning. Skærebrætter fra Nicolas Vahé er skåret i akacietræ. Skærebrætter fra Nicolas Vahé fås i forskellige størrelser, fx skærebrættet Bread, som måler måler 51 x 27 cm og er 2 cm højt. Det er desuden udstyret med et håndtag, så det er ekstra nemt at transportere og har en lædersnor, så du kan hænge det op i køkkenet. Det ser flot ud og er praktisk, når du skal have fat i det. Det vil holde i mange år, og du kan med fordel give det lidt olie, så holder det sig flot og mørkt i træet år efter år. Med et skærebræt i træ, kan du være sikker på at have gjort en god investering til køkkenet.

Sådan plejer du dine skærebrætter i træ

Et skærebræt i træ er flot, men det kan desværre ikke undgås, at det bliver trist og falmer med tiden. Det bliver vasket af mange gange, og det slider selvfølgelig på det. Men du kan sagtens puste nyt liv og glød i dit gamle træskærebræt, og det kræver ikke den helt store indsats. Alt du behøver at gøre er, at gnide dine skærebrætter ind i olie, og lad det trække godt ind i træet nogle minutter inden du tørrer overskydende olie af skærebrættet. Du kan bruge både olivenolie, majsolie eller rapsolie til formålet. Det er en god idé at lade det tørre min. 2 timer inden du bruger det. Har dit skærebræt fået dybere ridser og skæremærker, kan du nemt slibe det væk med fint sandpapir. Giv dit skærebræt i træ lidt kærlig pleje ind imellem og det vil holde i mange år. Det betaler sig.

Brug skærebrætter til flotte anretninger og servering

Et skærebræt er ikke kun beregnet til at lave udskæringer, hakke og snitte på. Skærebrætter gør sig også utroligt godt med anretninger af tapas, desserter eller små kager. Pynt dit skærebræt med spiselige blomster og tapas i enhver afskygning, eller dryp chokolade- og hindbærsauce på skærebrættet og placér kugler af is ovenpå. Så er serveringen klar og gæsterne vil begejstres over, hvor flot maden tager sig ud. Som man siger, så skal der gerne være noget til både øjet og maven. Så skærebrætter er ikke bare til forberedelse af maden, de har mange andre anvendelsesmuligheder.

Små skærebrætter til bordet

Man ser dem ikke så ofte længere, og det er en skam. De små skærebrætter, som placeres ved siden af tallerkenen, og som man så bruger til at smøre sit brød eller skære tilbehør til maden på. Ikke nok med at de er meget praktisk, det ser også utrolig dekorativt ud som del af borddækningen. Vi sælger et sæt med 4 stk. skærebrætter med målene 18,5 x 13 cm. Ligesom de store skærebrætter er disse skåret i akacietræ, som har et rustikt og nordisk udtryk, samtidig med at de er holdbare. Giv sætter af skærebrætter i værtindegave sammen med en eller flere af de lækre delikatesser fra Nicolas Vahé. Det vil skabe glæde og gavn hos modtageren. Forkæl dig selv med et sæt, og sæt dem på bordet næste gang du har inviteret gæster.

Vi forhandler alt til borddækning, anretning og servering

Skærebrætter kan som sagt bruges til både tilberedning af maden og til anretning og servering. Udover skærebrætter, forhandler vi også alt det andet du har brug for, når du skal dække et flot bord, til hverdag og fest. Se vores kategori “Borddækning” og lad dig inspirere til lidt fornyelse til køkkenskabene. Vi har rustikke tallerkener i keramik fra House Doctor, skiferplader fra Nicolas Vahé, dækkeservietter i læder, gummi og naturmaterialer, bestik, glas, krus og skåle. Ja, der er gode muligheder for at kunne finde alt det der skal til, for at kunne dække op til hverdag og fest.

 

 

Kagegrisen.dk
X