Viser alle 10 resultater

Paletkniv

Se mit udvalg af paletknive. F.eks. den populære palet fra Wilton, der er god til at dekorere creme og glasur. Husk jeg har prisgaranti på alle paletknive. Hurtig levering.

-34%
-31%
-24%
-16%
-14%
-34%
-20%
59,95 DKK

En paletkniv er uundværlig i et køkken

Bager du meget eller laver du meget mad, så er en paletkniv et must i ethvert køkken. Derfor fører kagegrisen.dk et stort udvalg af dem. Du finder versioner i træ og flere modeller i stål af forskellig bredde og længde. Find den palet-kniv, som passer bedst til dit behov, eller bestil 2 af forskellig størrelse, så er du sikker på, at du aldrig står og mangler den rette. Nogle gange kan det være praktisk med 2 paletknive, hvis du har gang i flere bagerier på samme tid. Hos kagegrisen giver vi alle vores kunder prisgaranti og har hurtig levering indenfor 1-3 dage.

En paletkniv er selvskrevet i ethvert velekviperet køkken

En paletkniv er meget anvendelig, når du bager. Den kan blandt andet bruges til at løfte de varme småkager af bageplader og over på en bagerist til afkøling. Den kan også bruges til at transportere de sarte chokoladesnirkler over på toppen af lagkagen eller til at løfte den sprøde karamel af panden. En paletkniv er ligeledes smart, når du skal smøre dine kager ind i cremer og gerne vil opnå en ensartet og flot overflade. Paletknivens form gør den meget velegnet til dette. I forbindelse med stegning, er en paletkniv også utrolig anvendelig, så du let og elegant kan vende de ting, du har på stegepanden. En paletkniv har mange fordele og formål, og du vil ikke kunne undvære den, når du kaster dig ud i forskellige bagerier i dit køkken. Der er en grund til, at paletkniven er de professionelle bagere og konditorers mest foretrukne bageudstyr. Den er simpelthen uundværlig til et hav af opgaver i køkkenet hos professionelle såvel som hjemme i privaten. Alle de paletknive du finder her på webshoppen, er holdbare og lever uden tvivl op til de krav, en professionel konditor eller kok ville stille.

Vi har meget andet end paletknive på webshoppen

Her på siden finder du ikke kun din nye paletkniv. Vi fører alt indenfor bageudstyr, og når vi skriver alt, så mener vi alt. Du kan købe forme til alle formål: bageforme, isforme, chokoladeforme, springforme, muffinsforme og sjove forme til kagerne til børnefødselsdagen. Vi har også ismaskiner, tyller og sprøjteposer , udstikkere og termometre. Og i vores kategori med ingredienser, finder du fondant, candy melts og pastafarver, samt hele sæt til bolchekogning og hjemmelavede flødeboller. Så når du er inde for at købe en paletkniv, så kig dig samtidig omkring i de forskellige kategorier og se, om der er noget du lige står og mangler. Vi har masser af bageudstyr og ingredienser til gode priser, og holder altid udsalg på et stort udvalg af varer, så du kan være sikker på, at kunne gøre en god handel, når du handler hos os. Og skulle du ikke finde det du leder efter, så send og en mail, hvori du beskriver dine ønsker. Vi gør alt hvad vi kan, for at finde lige netop det bageudstyr, du står og mangler for at kunne kreere nogle mesterlige kagestykker i dit køkken.

Kagegrisen.dk
X