Viser alle 7 resultater

Kageplast / bageplast

Kageplast, bageplast, kagefolie, kagebånd – ja kært barn har mange navne. Her kan du se mit udvalg af kageplast fra hhv. Sweetkitchen og Funcakes. Hos jeg tilbyder prisgaranti i DK og hurtig levering.

-8%
(7) 89,95 kr.
(1) 39,95 kr.

Skal du lave en kage med flere lag, så er kageplast uundværligt

Kageplast er utrolig anvendeligt, når du skal bygge en kage op af flere lag mousser eller ganache, fx en lagkage eller en cheesecake. Det bliver meget nemmere at bygge kagen op med kageplast, og det færdige resultat vil være en kage, som står skarpt i lagene. Kage plast kaldes også for kagefolie, kagebånd, konditorbånd, lagekageplast, plastfolie og chokoladefolie – men der er tale om det samme produkt. Det er et praktisk hjælpemiddel, når du skal samle din kage i en bageform, bageramme eller kagering. Du vil få lige netop det skarpe udtryk, som du går efter, og lagene vil ligge flot over hinanden, når du vælger at bruge kagefolie. På kagegrisen.dk har jeg valgt at sælge kageplast af mærkerne Sweetkitchen og Funcakes, som begge står for kvalitet.

Sådan bruger du kageplast

Kageplast er skabt til at gøre dit liv med bageri meget lettere og sjovere. Du finder hurtigt ud af, at kageplast er din nye bedste ven, når du først har lært at bruge det rigtigt. Og så vil du ikke kunne forestille dig et liv uden kage-plast! Det første du skal gøre er, at måle et stykke kagebånd af i en passende længde. Dernæst sætter du kageplasten rundt langs kanten af din bageform eller bagering. Når du senere fjerner folien, vil det være let som en leg, at smøre kagen op samt overtrække den. Når kantfolien er placeret, kan du begynde at bygge din kage op, lag for lag af fx ganache, frugt, bær, mousse eller kagebunde, ja, lige hvad du har besluttet dig for at bruge i din kage. Du vil få et flot resultat, som står helt skarp. Sagt på en anden måde, så vil din kage ligne en rigtig konditorkage. Det kræver dog lidt øvelse, at lære at bruge kageplast korrekt, og du kan forvente, at det vil drille lidt de første par gange. Husk, at kagebånd kan genbruges, så det er mere eller mindre en engangsinvestering, at købe en rulle kageplast.

Har du brug for andet end kageplast til din bagning? Jeg fører et bredt udvalg af bageudstyr

Hos kagegrisen.dk finder du stort set alt det du har brug for, når du skal i gang med flotte, kreative og velsmagende kreationer i køkkenet. Står du og mangler en kageform i den helt rigtige størrelse, så finder du det i min webshop. Jeg sælger paletknive, udstikkere, kageruller, tyller og meget andet indenfor bageudstyr. Jeg sælger også diverse ingredienser til din bagning, såsom Callebaut Chokolade, Candy Melts, fondant og krymmel, samt pastafarver, til at sætte spræl over dine kager. Har du fået mod på at lave dine egne bolcher eller flødeboller, sælger jeg sæt til formålet, så du har alt det du skal bruge – og så er det bare om at komme i gang. Ungerne vil elske at lave hjemmelavede slikkepinde eller ispinde – og mon ikke det vil være et sikkert hit til enhver børnefødselsdag, at ungerne laver deres egne. Jeg har billige priser og prisgaranti i DK – og leverer selvfølgelig hurtigt og indenfor 1-3 hverdage.

 

Kagegrisen.dk
X