Viser alle 6 resultater

Vaffeljern

Se vores store udvalg af vaffeljern, både almindelige vaffeljern samt belgiske vaffeljern til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

-16%
-3%
289,95 kr.
-8%
229,00 kr.

Vafler i stride strømme med et vaffeljern

Var det noget med nogle sprøde og lækre vafler? Vafler er aldrig helt af vejen og smager himmelsk sammen med is, sukker eller marmelade. Det fantastiske ved vafler er også, at der er så mange forskellige, der kan laves. Der er belgiske. Norske. Og de bedste fra mormor.

Hos Kagegrisen har vi samlet et stort og forskelligt udvalg af vaffeljern, som alle giver et rigtig godt resultat. Dog er vaffeljernene ikke ens. For der er alt lige fra vaffeljern med mulighed for at lave hjerter til vaffeljern, der kan lave de klassiske “Diamond” vafler.

Klik dig gerne igennem udvalget og se, om ikke du kan finde en favorit, der skal med dig hjem i køkkenet.

Sådan bruger du et vaffeljern

Har du ikke prøvet et vaffeljern før? Så kan vi heldigvis glæde dig med, at det er ganske nemt at bruge et vaffeljern. For det skal bare sættes til strømmen og tændes. Når vaffeljernet lyser, kan du tilsætte dejen til jernet.

Efter ganske få minutter kan du være sikker på, at vaflerne er klar. De er nemme at tage af, da alle vores vaffeljern her på siden er med non-stick belægning. Altså klæber de ikke fast, når de er klar til at blive spist. Du kan dog også sikre dig ekstra imod det ved at bruge olie eller smør.

Husk også, at vores vaffeljern ikke kun kan bruges til de traditionelle og sukkerfulde vafler. De kan også sagtens benyttes til en sundere livsstil med vafler lavet af en sundere og mere næringsrig blanding. Mulighederne er derfor mange med et vaffeljern.

Find vaffeljernet frem, når der skal serveres is

Holder du også meget af at stå og lave hjemmelavet is? Det kan vi sådan set godt forstå, da det smager meget bedre end de varianter, du kan købe i supermarkedet. Men hvorfor ikke gøre isen og serveringen endnu mere lækker med nogle hjemmelavede vafler? Altså isvafler? For det har vi naturligvis også blandt vores spændende sortiment!

Det kalder vi for et isvaffeljern eller et krumkagejern. Med det kan du lave de lækreste og sprødeste vafler, som du kan servere din hjemmelavede flødeis, gelato eller sorbet i. Så bliver det ikke bare en velsmagende dessert – men en dessert, som du på alle måder kan se frem til og nyde.

Det kræver lidt øvelse at lave perfekte isvafler. Men når du har prøvet det et par gange, går der ikke længe, før de sidder helt i skabet.

Vaffeljern i rigtig god kvalitet

Hvis vaflerne skal være gode, skal vaffeljernet også gerne være det. Det kan du være sikker på, at det er, hvis du køber det hos os. For vi indkøber kun produkter, som vi selv gerne vil bruge derhjemme i køkkenet.

Du finder blandt andet vaffeljern fra producenter som Bestron Sweet, Åviken og Emerio der alle er fantastiske, når det kommer til at producere og designe vaffeljern.

Da vores vaffeljern er meget forskellige i udseende og mønster, er du velkommen til at købe mere end en enkelt type af vaffeljern hjem til køkkenet. Prøv gerne at købe vores vaffeljern, der kan lave vaffelstave samt vores vaffeljern, der kan lave dobbelt op på vafler.

Vaffeljern til rigtig gode priser

Det behøver ikke være dyrt at lave vafler derhjemme. For kun ganske få hundrede kroner kan du nemlig hos os købe et vaffeljern, som holder i rigtig mange år. Det er i hvert fald, hvad det er lavet til.

Vores vaffeljern er tilmed til de billigste priser, du kan finde på markedet. For vi har matchet modellerne med priserne hos vores konkurrenter og tilmed sat prisen lidt lavere end det. For der er ingen grund til, at du og andre skal give for meget for at komme i gang med at lave velsmagende og kreative vafler hjemme i køkkenet.

Du kan endda også være heldig, at vi af og til kører med ekstra gode priser på vores vaffeljern - så er der endnu mere at spare og endnu flere penge at lave luftig dej for.

Så sæt i gang!

Shop løs i vaffeljern hos Kagegrisen

Ganske få minutter. Meget mere behøver det ikke at tage, fra du får helt vildt lyst til vafler, til du har lagt det perfekte vaffeljern i kurven hos os.

Ganske få dage. Meget mere tager det typisk ikke, fra vi har pakket dit vaffeljern og sendt det afsted, til du kan tage det i brug og glæde dig til at sætte tænderne i vafler. Det er i hvert fald, hvad vi bestræber os på sammen med vores meget effektive postbud. Hurtig levering er derfor altid en garanti – og ellers giver vi besked på forhånd, så du er helt med på, hvor længe du må vente på dit vaffeljern.

Kontakt os gerne, hvis du har de mindste spørgsmål til vores produkter eller os leder efter andet køkkenudstyr, som du har brug for nu og her.

Kagegrisen.dk
X