Monbento

Køb Monbento madkasser og drikkedunke hos Kagegrisen til Danmarks billigste priser. Lækkert design og høj kvalitets madkasser til børn og voksne.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Monbento madkasser og drikkedunke - så bliver det ikke bedre!

Med en madkasse eller en drikkedunk fra det franske mærke Monbento, får du créme de la créme indenfor madkasser. Alle produkter fra Monbento er BPA fri, tåber opvaskemaskine, kan kommes i fryser, mikroovn og er lufttætte, så maden har de bedste forhold for at kunne holde sig frisk i længere tid. Udover den utrolig høje kvalitet, så er designet flot, moderne og smukt. Og ja, du må gerne blære dig med din nye madkasse fra Monbento!

Flot og praktisk - dækker dit behov for en madkasse i enhver situation

Med en madkasse fra Monbento har du en tro følgesvend med i tasken, picnic kurven eller rygsækken på rejsen. De flotte madkasser holder din mad frisk i mange timer og er praktisk indrettet, så der er en plads til pasta, salat, sandwich, snacks eller hvad du nu har besluttet dig for at forkæle dig selv med. Find den model, som passer til dit behov, eller forkæl dine børn med en super cool madkasse efter deres eget valg. Madkasserne er et sikkert hit hos børn i alle aldre. Og det er ikke kun designet der begejsterer: De er praktisk indrettede, nemme at åbne og lukke og så holder de maden frisk og lækker i adskillige timer. Alt i alt et fantastisk produkt.

Flere designs – til både voksne og børn

Monbento madkasser og drikkedunke fås i et hav af flotte designs, så du finder helt sikkert et, som falder i din smag. På kagegrisen.dk finder du et udvalg af disse designs, og vi er sikre på, at du bliver glad for dit valg af høj kvalitet. Hvorfor skal en madkasse være en kedelig plastikboks? Lad dig inspirere af de flotte designs og vælg din favorit. Udover madkasser og drikkedunke fra Monbento, har vi også de søde silikoneforme med dyr (kanin, ræv, gris og bjørneunge) til fremtrylning af små chokolader, kager eller isterninger. Brug de søde forme til at lave søde kreationer til børnefødselsdagen eller et baby shower. De vil helt sikkert vække begejstring hos voksne som børn.

Matchende drikkedunke fra Monbento – skal du have et sæt?

Din nye madkasse fra Monbento fortjener en følgesvend. Køb de flotte drikkedunke fra samme mærke her på webshoppen. Vi fører modellerne Denim blå, lyseblå, Pink Flaminco og sort.  Så find det design, som du synes matcher din madkasse bedst. Fortjener hele familien nye madkasser og drikkedunke, så kan I får hver jeres farve. Så er det let at kende forskel på din og min når der skal laves madpakker. Både madkasser og drikkedunke er lavet i et holdbart design, som kan skabe glæde gennem mange år. Om det er til en tur i skoven, skolen eller en glad dag i Tivoli, så vil I opleve, at Monbento madkasser og drikkedunke dækker jeres behov for god og praktisk opbevaring af madvarer og drikkevarer. Køb madkasser og drikkedunke fra Monbento her på siden. Vi yder prisgaranti i DK og laver indenfor 1-2 dage.

Kagegrisen.dk
X