Viser 1–50 af 71 resultater

Kagefad

Her på siden finder du et stort udvalg inden for kagefade til fornuftige priser. Vi har kagefade i forskellige størrelser, former og farver. Fadende kan både bruges som præsentation og transport af kager, men også til opsmøring af kager. Jeg tilbyder hurtig levering og prisgaranti i DK.

(3) 13,95 kr.
-4%
(2) Original price was: 25,00 kr..Current price is: 23,95 kr..
(6) 26,95 kr.
(2) 44,95 kr.
(1) 26,95 kr.
(3) 13,95 kr.
(4) 34,95 kr.
-13%
Original price was: 8,00 kr..Current price is: 6,95 kr..
-50%
Original price was: 9,95 kr..Current price is: 4,95 kr..
-48%
Original price was: 24,95 kr..Current price is: 12,95 kr..

Vi har både kagefade i flotte farver, som er gode hvis man vil præsentere sine kager på en flot måde. Udover dette har vi også kvalitets kagefade, nogle som er roterbare, som er gode til opsmøring af kager, da man kan dreje fadet, mens man smører kagen op.

Vi har blandt andet kagefade fra de to populære mærker: Wilton og FunCakes. Begge mærker er eftertragtede, og begge mærker fremstiller kagefade i høj kvalitet.

Præsenter dine mesterværker på kagefad 

Når man har været i køkkenet, og gjort sig umage med, at lave en flot og lækker kage, fortjener den også at blive præsenteret på en ordentlig måde. Præsenter din kage på et af vores farverige kagefade og imponer dine gæster. Ved at bruge et kagefad får man både en flot præsentation af kagen, men det gør det også nemt at transportere kagen, hvis dette er tilfældet. Hvis man foretrækker at kagen er tildækket, når den skal transporters, kan man med fordel supplere med en kageæske.

Vores kagefade fra blandt andet mærket FunCakes er fremstillet i ekstra kraftig pap, hvilket gør at fadet kan bærer en kage, uden at der er placeret andet under fadet. Modsat kagepap der er tyndere, og derfor ikke kan bærer en tung kage uden støtte under. Kagefadene fra FunCakes kan også benyttes flere gange, da de kræver kun et let rengøring efter brug. Fra mærket FunCakes, kan du også finde kagepap i forskellige størrelser og flotte farver.

Kvalitets kagefade fra Wilton.

Udover vores farveringe kagefade, har vi også kvalitets kagefade fra det populære mærke Wilton. Kvalitetsfadene fra Wilton kan både bruges som flot præsentation af en kage, men er også gode når man skal opsmøre eller pynte kager. Flere af kagefadene er roterbare, hvilket gør det nemt at dekorere kagen, da man kan dreje fadet uden besvær. Mange foretrækker et roterbart kagefad, da det gør det nemmere at smørre kagen op, eller hvis kagen skal pyntes, og man skal sprøjte med en sprøjtepose hele vejen rundt på kagen. Mens man for eksempel skal smører kagen op, kan man nemt dreje på fadet imens.

Udover kagefade af høj kvalitet, fremstiller det populære mærke Wilton også en masse andre former for bageredskaber. Wilton er både kendt for deres gode kvalitet og rimelige priser, hvilket gør mærket meget eftertragtet. Wilton laver blandt andet også nogle smarte kvalitets tyllesæt til dig, som elsker at lege med flotte sprøjteteknikker. Så hvis du mangler noget nyt bageudstyr, kan vi varmt anbefale Wilton. 

Kagepap, kagestativ, kageæsker og meget andet

Når det kommer til præsentation af kager, er det rart at have et stort udvalg af muligheder. Hos Kagegrisen tilbyder vi derfor også et bredt udvalg inden for kagepap, kagestativer, kageæsker og meget mere. Når man har været i køkkenet og kreeret et mesterværk, er det nemlig også vigtigt, at kunne præsentere sine kager på en flot måde. Hvis man skal transportere en kage, er det perfekt at bruge en kageæske til netop dette. Men hvis man skal lave en kage med flere etager, er det ideelt at bruge kagepap som underlag til kagen, inden man placere den på et kagestativ. Så mangler du for eksempel kagepap i guld eller et kagestativ i 3 etager kan du finde det her hos Kagegrisen. Her hos Kagegrisen har vi stort fokus på at tilbyde vores kunder et lækkert udvalg.

Kagegrisen.dk
X