Viser alle 9 resultater

Bageenzym

Vi fører et bredt udvalg af bageenzym. Du kan købe bageenzym i forskellige størrelser, helt fra 100 g til 1 kg. Vi fører bageenzymer til hvid brød og mørkt brød, samt pizzaer.


Køb bageenzym her på siden – stort udvalg

Derudover har vi et bage-enzym til frost, dvs. At du kan lave den dej færdig og komme den på frost, og når du skal bruge brødet, bager du det, og enzymet har bibeholdt sin virkning til trods for, at dejen har været frosset. Find det bage-enzym du har behov for til din bagning. Husk, at vi yder prisgaranti i Danmark, samt tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Hvad er bageenzym?

Bageenzymer bruges til at opnå et blødere og mere saftigt brød, samt få en mere ensartet hævning. Derudover har bageenzymer den funktion, at det kan holde dit brød frisk i længer tid. Under bagningen går enzymerne ind og arbejder og efter bagninger virker de ikke længere.

Sådan anvender du et bageenzym

Du kan bruge bageenzym i alle slags dej til bagning af brød. Du skal tilsætte bage-enzym til dejen sammen med hvedemelet. Der er ikke så mange ben i at anvende bage enzym. Du ælter blot dejen som normalt, efter at du har tilsat mel og bage enzym til din dejblanding. Blandingsforholdet står anført på det enkelte bage enzym, men generelt er blandingsforholdet 1-2 % bageenzym i forhold til hvedemel. Det vil sige, at du til 500 g mel skal brug ca. 10 gram bage-enzym. Skal du bage en større portion dej, er det bare at gange op, til du har den passende mængde mel og enzym blanding.

Er det farligt, at bruge bageenzym?

Du kan være helt rolig – bageenzymer er ikke farlige. Og når brødet er bagt færdig, kan du hverken se, smage eller lugte bageenzymet. Enzymerne forsvinder under bagningen, og er derfor helt væk, når brødet eller pizzaen er bagt færdigt. Så frygt ikke, at du tilsætter en farlig ingrediens til dit bagværk ved at bruge et bageenzym. Det er helt ufarligt og har en stor gevinst i form at et endnu lækrere og mere sprødt brød, med en lang holdbarhed. What’s not to like!

Hvor længe kan et bageenzym holde?

Bageenzymer har en lang holdbarhed, og kan holde sig op til et år efter at du har åbnet dem. Du skal opbevare dem ved stuetemperatur efter åbning. Du vil opleve, at du får et brød med en helt anden luftighed og en sprødere skorpe, når du kaster dig ud i at bruge et bageenzym til dine brød. Når først du har prøvet at bage med bageenzym, går du helt sikkert ikke fra denne metode. Du kan bage kuvertbrød, miniflutes, baguettes, brød, pitabrød og alle andre former for brød, som får en dejlig luftighed og en super lækker krumme, når du bruger et bage-enzym. Find det helt perfekte bage enzym til formålet her på siden. Vores udvalg dækker de fleste behov indenfor brødbagning.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
X