Viser alle 7 resultater

Bageriste

Her er mit udvalg af bageriste. Billige priser (prisgaranti). Hurtig levering.

Er du på udkig efter en anden bagerist end hvad jeg har på lager? Så skriv gerne til mig på kontakt@kagegrisen.dk .

-27%
(21) 109,00 kr.
-13%
(2) 64,95 kr.
-4%
(2) 109,95 kr.
-20%

Jeg har et udvalg af praktiske bageriste til afkøling af småkager

Når man skal bage en stor portion småkager, kan det være praktisk med en bagerist eller måske endda 2 bageriste. Jeg har et udvalg af praktiske bage riste. Min personlige favorit er bageristen fra Wilton i 3 etager, som består af 3 bage-riste, som kan stables. Den er praktisk og sparer plads på køkkenbordet i det lille køkken. Du kan vælge at bruge de 3 bageriste enkeltvis, hvis du ikke har behov for alle 3. De fungerer super godt, når du skal afkøle småkager, andre små kager, marengs m.m. Bageristene har selvfølgelig en non-stick belægning, så dine kager ikke hænger fast, når de står til afkøling. Bageriste fra Wilton er store, hvilket kan være meget praktisk, når man fx bager boller eller andet bagværk, som kræver meget plads, når det skal stilles til afkøling. Desuden er de nemme at gøre rent efter brug. Køb bageriste til billige priser hos kagegrisen.dk. Jeg har prisgaranti i DK og tilbyder hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

Hvorfor skal du anskaffe dig bageriste?

Bageriste til afkøling af bagværk er et godt supplement til de bageplader og riste, som følger med din ovn. Hvis man skal bage store portioner, er det praktisk med flere bageriste, når dit bagværk skal stilles til afkøling. Hvis du sørger for at rengøre dine bageriste efter brug hver gang, vil de kunne holde i mange, mange år. Du kan også vælge at lægge et stykke bagepapir på din bagerist, når du bruger den – så vil du passe endnu bedre på den.

Meget mere end bageriste – lad dig friste på min webshop

Jeg forhandler meget andet end bageriste. Jeg fører alt indenfor bageudstyr og ingredienser af højeste kvalitet. Finder du ikke hvad du søger til dit næste bagværk, så send mig en mail, og jeg vil forsøge at skaffe det. Jeg forhandler bl.a. tyller, bageforme, isforme, bagemåtter, rouladeforme, paletknive, termometre og alt andet, som du måtte have brug for, når du skal fremtrylle små og store mesterværker i dit køkken. Lad dig friste på min webshop – der er til mange timers underholdning for børn såvel som voksne, når man går i krig med at bage.  

Alt indenfor ingredienser til bagværk

Jeg har også et bredt udvalg af lækre ingredienser, som du kan bruge i dine kager eller til dekoration af dem. Hvad med at købe en flot pastafarve og indfarv din fondant til en flot festkage? Eller har du prøvet at lave dine egne flødeboller eller bolsjer? Hvis ikke, kunne det være det næste projekt, som hele familien kan deltage i. Skal du holde fest og vil lave en lagkage, har jeg alt til dette formål: Lagkageform, kagedeler og udglatter til at lave en flot og glat overflade på lagkagen. Lav flotte roser eller sommerfugle med indfarvet fondant. Jeg anbefaler pastafarverne fra Wilton, som er meget drøje i brug og lette at arbejde med. Jeg forhandler også et sæt med 8 farver fra Funcakes – så er der ingen grænser for, hvilken farve dine kager kan få.  

Kagegrisen.dk
X