Viser alle 10 resultater

Køkkenvægt

I køkkenet er der ingen grund til at gå på kompromis, hvilket vi håber at hjælpe dig til med vores store udvalg af køkkenvægte. Selv hvis du planlægger at skulle i gang med at bruge den inden længe, kan du roligt bestille den hos os, da vi leverer inden for ganske få hverdage til din favorit pakkeshop.

-32%
53,95 DKK
-45%
99,00 DKK
-50%
99,00 DKK
-65%
69,00 DKK
-35%
129,00 DKK
99,95 DKK

Få styr på ingredienserne med en køkkenvægt

Vil du gerne bage boller? Eller måske veje ingredienser til en lækker kage? Med en god køkkenvægt får du hurtigt styr på dit hjemmebag og får lavet bollerne eller kagen præcis, som de skal være. Med vores køkkenvægte får du hurtigt og præcist vejet de ingredienser, som du har brug for – både når der skal bages i større og mindre mængder.

Hvilken køkkenvægt skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilken køkkenvægt der er den rette for dig? Det kan vi godt forstå, da der er så mange forskellige at vælge mellem her på shoppen. Dog behøver det ikke være så svært, da du blot skal gå efter, hvad der matcher din stil.

Samtlige køkkenvægte her på shoppen vejer nemlig ingredienser op til maksimalt 5 kilo og kan skifte mellem forskellige units. Det der dog får vores køkkenvægte til at skille sig ud fra hinanden, er designet.

Der er nemlig både firkantede og runde køkkenvægte, ligesom der er sorte og lyserøde samt køkkenvægte i alt lige fra rustfrit stål til bambus. Der er derfor vitterligt en masse at vælge mellem alt efter, hvad du er til.

Det vigtigste er, at du vælger en køkkenvægt, som stemmer perfekt overens med de behov, du har i dit køkken.

Hvorfor købe en køkkenvægt?

Bager du meget? Eller laver du generelt meget mad? Så er der ingen tvivl om, at du har brug for en god køkkenvægt. Den er nemlig alfa og omega for, at du kommer godt fra bagningen eller madlavningen – i hvert fald hvis ikke du er så god til øjemål. For med en køkkenvægt kan du meget præcist måle af og dermed undgå en kage, der bliver tung eller boller, der bliver tørre.

Det smarte ved en digital køkkenvægt er også, at du kan skifte mellem forskellige måleenheder. Så står du med en opskrift, der ikke benytter måleenheder i kilo og gram, er det meget nemt og hurtigt at skifte over til lbs, oz eller hvad end, du har brug for.

En køkkenvægt gør med andre ord bagningen og madlavningen meget lettere.

Retro køkkenvægt

Var det noget med en køkkenvægt i ægte retrodesign? Så er det godt, at du er landet hos os, da det selvfølgelig også er noget, vi har tænkt over. Vi har både en slank køkkenvægt med det fedeste retrodesign samt en køkkenvægt med skål, som du måske husker det fra de gamle dage. De vejer begge meget nøjagtigt og passer rigtig godt ind i et køkken, der i forvejen er inspireret af tidligere tiders design.

Køkkenvægte til gode priser

Det er meget vigtigt for os at give dig og andre kunder de bedste muligheder for at komme godt i gang i køkkenet. Derfor har vi foruden et stort udvalg af forskellige køkkenvægte også lagt vægt på at have rigtig gode priser. Det er ikke bare noget, vi siger, da vi rent faktisk har prisgaranti på alle vores køkkenvægte.

Falder du derfor pladask for en køkkenvægt her på siden, kan du være helt sikker på, at modellen er billigst at købe hos os. Og skulle du finde den til en bedre pris et andet sted, matcher vi selvfølgelig prisen – men det har vi sørget for selv at researche godt på, så du kun behøver bruge tid på at lægge i kurv.

Du kan desuden også være heldig at få en køkkenvægt til en ekstra god pris, da vi af og til kører med tilbud. Det betyder, at du derfor kan spare helt op til 50% yderligere. Der er derfor kun fordele ved at handle hos os.

Husk batterier til din køkkenvægt

Langt de fleste køkkenvægte bliver leveret med et batteri, der er klar til brug. Men, det er altid godt at have et ekstra liggende, da det ikke er til at vide, hvornår det løber tør, eller om batteriet i den nye køkkenvægt virker. Det er ikke noget, du kan købe hos os. Til gengæld er det noget, vi hellere end gerne husker vores kunder på, så du og andre får en god førstegangsoplevelse med deres nye køkkenvægt – det vil være så ærgerligt, hvis ikke den virker, når du har brug for den!

Køb en køkkenvægt online hos Kagegrisen

Skulle du have nogle spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at vælge den helt rette køkkenvægt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ved alt om køkkenvægte, og hvor skønne de er at have i køkkenet.

Kagegrisen.dk
X