Tilberedning af Dr. Oetker Cake Mousse med Vanilla Taste:
Bland posens indhold med 2½ dl kold letmælk, pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 minut, herefter
ved høj hastighed i 2 min for blød mousse eller i 4 min for en fast mousse – så er kagemoussen klar til brug.
Bagværk med kagemousse kan opbevares i køleskabet i 2 dage. Færdig kager med kagemousse kan fryses.
Ingredienser Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
Sukker, glukosesirup, palmeolie, emulgator (E 472b), gelatine (fra okse), modificeret stivelse, MÆLKEPROTEINER (indeholder LAKTOSE), aroma, farve (carotener). Kan indeholde spor af: (GLUTEN, ÆG).
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) – 2190/523
Fedt – 26 g
Heraf mættede fedtsyrer – 22 g
Kulhydrat – 64 g
Heraf sukkerarter – 47 g
Protein – 7,5 g
Salt – 0,19 g
Maya H. –
Sanne Jensen –
Kristina –
Heidi G. –
Jeanette Jensen –
Mette –
Pia Gravesen jensen –
Ghita Feldbæk –
Susanne Bak –
Anonym –
Anonym –
Anette Thusing –
Anette T. –
Dejlig smag og konsistens.
Hanne M. –
Julie Krogh Kalkerup –
Anonymous –
charlotte Andersen –
Trine –