Viser et enkelt resultat

Julepynt

Se vores store udvalg af julepynt til billige priser. Vi tilbyder hurtig levering samt prisgaranti på din ordre.

-71%

Julepynt – skru op for julestemningen

Hos Kagegrisen elsker vi at bage julesmåkager. Men vi elsker også at pynte op til jul – for det gør bare smagen i kagerne en tand bedre. Vi har derfor samlet et stort og inspirerende udvalg af julepynt, som bare venter på at få lov til at blive vist frem og sprede julestemning.

Vi kan godt lide at være kreative, hvilket vores udvalg af julepynt bærer præg af. For det består ikke kun af den gængse julepynt, som du finder alle andre steder. Nej, i stedet består det også af snefnug i tin, mini julehjerter i træ, hyggelige LED-lys, lysestager med julegrise og grankogler med glimmer bare for at nævne lidt af alt den kreative julepynt, som vi har her på shoppen. Med udvalget har du med andre ord mulighed for at åbne op for din kreativitet og lave kreationer, som kun du kan lave dem.

Klik dig gerne gennem vores store udvalg og se, om ikke du kan finde noget julepynt, som tænder op under din kreativitet.

Hvorfor købe nyt julepynt?

Julepynt holder sig pænt og flot i mange år, hvis der passes godt på det. Så hvorfor købe nyt, hvis du allerede har en masse flot julepynt derhjemme? Jo, fordi man aldrig kan få nok, og fordi det er skønt at kunne variere juledekorationer og pynten fra år til år. Måske du også har noget julepynt liggende, som du ikke længere synes er tidssvarende, eller hvor det blot er på tide, at det kommer videre i nogle andre hænder, der kan få glæde af det.

Vi køber selv jævnligt ny julepynt, så det matcher tidens trends og vores kreative ambitioner. Du kan derfor sagtens købe nyt julepynt her på shoppen med god samvittighed, da det kun er med til at gøre den mørke tid endnu mere hyggelig, hjertelig og skøn.

Vi har alt, hvad hjertet begærer af sødt og hyggeligt julepynt. Så giv endeligt gerne dit indre julehjerte los.

Vi juler hele året – i hvert fald på shoppen

Vi er så vilde med jul og julepynt, at vi ikke kun holder os til at sælge julepynt, når december nærmer sig. Nej, faktisk sælger vi det hele året rundt, så du har mulighed for at forberede dig i god tid, inden det igen er december.

Priserne er de samme, som besøgte du os lige inden eller midt i december. For os at se skal det nemlig være muligt at købe julepynt hele året rundt uden at skulle give for meget for det.

Nu hvor vi juler hele året rundt, betyder det også, at du løbende kan forvente, at der kommer nyt på shoppen. Kan du derfor også godt lide at forberede dig i god tid, er du velkommen til at kigge forbi flere gange om året, så du altid har mulighed for at købe det nyeste, flotteste og mest kreative julepynt til din bolig.

Skab dit eget magiske juleunivers med vores julepynt

Det skønne ved julepynt er, at det kan sættes sammen på mange forskellige måder og dermed skabe helt personlige juleuniverser. Sådan er det også med vores udvalg af julepynt, som gør sig rigtig godt i kombination med andet julepynt her på shoppen, samt hvad du ellers har i gemmerne derhjemme.

Grankogler med glimmer kan f.eks. blive en del af den smukkeste adventskrans, gøre en juledekoration ekstra smuk eller stråle om kap med lysene udenfor. Der er så mange forskellige muligheder for magiske juleuniverser med julepynt – og det er en af grundene til, at vi har valgt at have det her på shoppen.

Gå derfor gerne på julejagt i vores udvalg og sammensæt en masse julepynt, så du kan få skabt et juleunivers, der gør dig i perfekt julestemning.

Skab hygge med LED-lys som julepynt

Er der noget, vi danskere godt kan lide, så er det at tænde stearinlys og sætte julekæder op. Men, vil du gerne være fri for at skulle købe stearinlys hele tiden eller at skulle huske at slukke dem, har vi et rigtig godt alternativ. For vi elsker nemlig også hyggebelysning om vinteren og i juletiden.

I stedet for traditionelle stearinlys har vi samlet et udvalg af nogle af de bedste kunstige stearinlys på markedet. De ligner til forveksling den ægte vare, da de er lavet i stearin, har resin på toppen og lyser med en 3D-flamme. Julestemningen kan derfor sagtens indtræffe ved brugen af vores kunstige stearinlys.

Fordelen er også, at du kan sætte dem til at tænde, inden du kommer hjem, eller når du er ude af huset. Det ser hyggeligt ud udefra, men gør det også ekstra skønt at komme hjem.

Pynt op med julekugler i massevis

En jul uden julekugler findes ikke. I hvert fald ikke, hvis du spørger os. Derfor finder du selvfølgelig også en masse flotte og glimtende julekugler, som både passer perfekt på juletræet i stuen og til juledekorationerne i resten af boligen.

Vi har selvfølgelig samlet et forskelligt udvalg, så du har mulighed for at købe nye og lækre julekugler samme sted, men så du også kan mixe og matche alt efter, hvad du godt kan lide.

Langt de fleste af vores julekugler er fra House Doctor, som er anerkendt for at lave ornamenter og julekugler med et ekstra dekorativt touch. Vil du derfor gerne prøve noget andet eller gå all in på dine julekugler, kan vi varmt anbefale at gå på jagt i vores udvalg.

Ring julen ind med julepynt til gode priser

Julen kan være en dyr tid. Men, vi vil gerne gøre vores til, at julepynten ikke går hen og bliver en dyr fornøjelse for dig. Derfor har vi valgt at have prisgaranti på vores varer. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for meget – og at du får julepynten til en ekstra god pris.

Prisen har ikke nogen betydning for kvaliteten af julepynten, da vi udelukkende har valgt julepynt ud fra producenter, som vi selv godt kan lide at pynte op med derhjemme. Du finder derfor julepynt fra producenter som House Doctor, Real Flame og Madleys. Går du derfor også op i god kvalitet, kan du roligt pynte op med vores udvalg af julepynt.

Find alt du skal bruge i julepynt hos Kagegrisen  

Vi er ikke gået ned på julepynt, så du heller ikke behøver gøre det. Mangler du derfor nyt julepynt til vindueskarmen, julehjerter til træet eller adventsnumre til adventskransen, finder du det alt sammen hos os – og mere til.

Julen er en dejlig tid, og det ønsker vi at gøre vores bedste til for, at det også bliver for dig. Skulle du derfor også have nogle spørgsmål til vores produkter, eller ønsker du hjælp til den rette sammensætning af julepynt, er du velkommen til at ringe eller sende os en mail. Så gør vi vores bedste for at hjælpe dig, så du kan glæde dig til julen og alt dens hygge.

Vi leverer desuden også inden for ganske få hverdage og giver gratis fragt ved køb over 599 kroner. Vi glæder os til at betjene dig – eller til at se dig i vores butik.

Kagegrisen.dk
X