Viser 1–50 af 97 resultater

Silikoneforme

Hos Kagegrisen finder du et udvalg af smarte silikone forme. Vi har forskellige størrelser og former, alt efter hvad du skal bage.

Du finder alt fra muffinsforme, kageforme, forme til slikkepinde, silikonemåtter, vaffel forme og mange flere. I dag er silikoneformene et meget populært produkt indenfor bage verden, da de så fleksible, og hurtige at rengøre efter brug.

-41%
-33%
134,95 kr.
-21%
119,00 kr.
219,95 kr.
-50%
49,95 kr.
-26%
89,00 kr.
-17%
99,95 kr.
89,95 kr.
-17%
99,95 kr.
-5%
94,95 kr.
-34%
32,95 kr.
-4%
114,95 kr.
199,95 kr.
-17%

Silikoneforme er nemme at arbejde med når man skal bage, hvad end du er nybegynder eller professionel. Silikoneformene er fleksible og giver dig mulighed for at være kreativ og lave flotte og sjove kager. Det er nemt at trykke kagerne ud af de bløde og fleksible silikone forme uden af kagerne går i stykker.

Silikoneformene er egnet til hele familien, så også de mindste kan være med til at udfolde deres kreativitet indenfor kageverden.

Udover vores smarte silikoneforme har vi et stort udvalg af kagepynt samt diverse, så du nemt kan finde alt du mangler til dit kageværk.

Hvorfor vælge silikoneformene

Der er mange fordele ved at bruge silikoneformene, først og fremmest er de som nævnt tidligere nemme at arbejde med. Nogle af vores silikoneforme kan du forme på forskellige måder, så du selv vælger hvordan kagen skal formes.

Der udover slipper silikoneformene let dejen, så kagen ikke går i stykker når du trykker den ud af formen. Det gode ved silikoneformene er at alle har mulighed for at bage med dem, selvom du er nybegynder, kan du stadig lave flotte og sjove kager. Måske ser dine kager helt professionelle ud når du er færdig.  

Da formene er så bløde og medgørlige, behøver du hellere ikke smøre formene som man normal ville gøre med de faste forme, kagen er lige til at trykke ud efter bagningen.

Silikoneformene tåler både at komme i fryser, ovn og mikroovn, hvilket giver masser af udvalg for hvilke kager du kan lave. Du har mulighed for at lave alt for mousse, islagkager, kager, muffins og mange flere. Hos kagegrisen finder du også andre bage forme end silikone, du har mulighed for at se vores store udvalg her: 3D forme, muffinsforme, udstikkere.

Rengøring af silikoneforme

Silikoneformene er enormt nemme at rengøre efter brug, og du ville ikke opleve brændt kagedej i bunden af formene. Mange af vores silikoneforme tåler også at komme i opvaskemaskine efter brug, og ellers kan de rengøres med sæbe og varmt vand.

Vask dine silikoneforme af inden brug, så du sikret at de er helt rene. Hvis du holder dine silikoneforme ved lige med rengøring, ville de have en længere holdbarhed.

Kagegrisen.dk
X