Viser et enkelt resultat

Belgisk vaffeljern

Hos Kagegrisen har vi et mindre sortiment af belgiske vaffeljern til billige priser samt hurtig levering.

-17%
(1) 249,95 kr.

Bag selv lækre vafler med et belgisk vaffeljern

Sommer eller vinter. Så er der intet så godt som en lun, friskbagt belgisk vaffel. Det er og bliver en type af vaffel, der slår alle de andre vafler af pinden. De smager bedst, når de er lavet derhjemme – for så får du også duften med, når du bager dem.

For at bage dem derhjemme kræver det naturligvis et belgisk vaffeljern. Det er på ingen måder til at komme udenom. Dem har vi masser af her på shoppen i forskellige modeller. Fælles for alle vores belgiske vaffeljern er, at de laver velsmagende vafler, der smager af mere.

Vil du gerne forkæle dig selv endnu mere eller bare gå all in, kan vi varmt anbefale, at du samtidig lægger kaffesirup med karamel eller vanilje fra Nicolas Vahé i kurven. Det går fantastisk godt sammen med frisk is på vaflen!

Få et belgisk vaffeljern, der ikke er til at slå af pinden!

Med det mener vi, at vores sortiment af belgisk vaffeljern udelukkende består af produkter af høj kvalitet. Det ved vi, fordi vi selv har prøvet dem af og ved, at de er garanti for gode vafler. Vi elsker selv at være i køkkenet – især for at lave belgiske vafler.

Blandt sortimentet har vi vaffeljern fra Champion, Bestron Sweet og Emerio, som alle holder til at blive brugt om og om igen af vaffelglade mennesker. Dertil er flere af dem i stand til at lave dobbelt op, hvilket er en fordel, hvis du gerne hurtigt vil lave mange vafler til fryseren eller svigerfamilien, der kommer på besøg.

Kvaliteten er der på ingen måder en finger at sætte på. Så er du klar til at bage vafler i stride strømme, er det præcist, hvad du får mulighed for med vores belgiske vaffeljern.

Husk endelig også at lægge en god vaffelmix i kurven, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med at lave vafler på dit belgiske vaffeljern!

Vafler bliver bedst i et rent belgisk vaffeljern

Vil du gerne have gode og sprøde vafler det næste lange stykke tid, anbefaler vi, at du rengør dit belgiske vaffeljern efter brug. Hver eneste gang. Det gør du blot ved at bage en vaffel, der suger resterne fra vaffeljernet op. Vaflen skal bages med vand, hvedemel og salt, som du bager helt, som var det en almindelig vaffeldej.

Den kedelige og salte blanding sørger for at suge alle rester op, så du slipper for at have brændt dej i samtlige riller. Vaflen kan desværre ikke spises – den smager i hvert fald ikke godt. Til gengæld giver den dig mulighed for at bage gode vafler gang på gang.

Jo mere grundig du er med rengøringen af dit belgiske vaffeljern, jo længere holder det, og jo bedre smager dine vafler.

Kom i gang med at bage belgiske vafler – nu!

For vi har nemlig hurtig levering og et postbud, der selv elsker belgiske vafler og derfor ved, at det er vigtigt at levere hurtigt og til tiden. Lægger du samtidig en god sirup og en vaffelmix i kurven, kan du komme i gang med at bage og servere de lækreste vafler straks, du får dit belgiske vaffeljern leveret.

Har du spørgsmål til nogle af vores vaffeljern, vores øvrige sortiment eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefonen og på mail til at guide, vejlede og hjælpe dig videre.

Rigtig god fornøjelse – og velbekomme, når det kommer så vidt!

Kagegrisen.dk
X