Viser alle 29 resultater

Kagering

På vores webshop finder du ringe i mange forskellige størrelser, og nogle af kageringene er justérbare, så du kan lave forskellige størrelser kager med den samme kagering. Find den kagering, som passer til dit behov, og husk – vi giver prisgaranti Danmark og tilbyder selvfølgelig hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

-25%
(18) 89,95 kr.
-23%
(1) 33,95 kr.
-46%
(2) 31,95 kr.
-15%
(2) 33,95 kr.
-12%
(3) 29,95 kr.
-30%
(4) 34,95 kr.
-30%
-15%
(5) 109,95 kr.
-9%
(1) 29,95 kr.
-4%
-33%
(1) 26,95 kr.

Giv dine kager et professionelt look med en kagering

En kagering er det perfekte udstyr i dit køkken, hvis du ønsker at fremtrylle kager med et professionelt look. Med en kage ring får du kagerne til at fremstå knivskarpe og kanterne ser flotte og glatte ud. 

Sådan bruger du din justérbare kagering korrekt

En justérbar kage-ring har ingen bund. Derfor er det meget vigtigt, at du ved, hvordan du bruger en kagering, som kan justeres, inden du går i gang med at bage din kage. Hvis ikke, vil du højst sandsynligt opdage, at dejen til din kage flyder ud – og det vil man jo helst undgå. En kagering er lavet af metal, som kan tåle at komme i ovnen ved høje grader. Inden du går i gang med at bage, skal du selv lave en bund til din kage ring. Dette gøres for at forhindre, at dejen løber ud. Du laver en bund til din kagering, ved at lægge et stykke sølvpapir i bunden af ringen og herefter lægger du et stykke bagepapir i ringen. Så skal du folde bagepapir og sølvpapir op omkring ydersiden af kageringen, og på denne måde danne en bund. Således undgår du, at dejen flyder ud. Nu kan du roligt fylde formen med dej, uden at den flyder ud.

Saml din lagkage i en kagering

En kagering kan også bruges til at samle en lagkage i. Bruger du en kagering til at samle din kage, vil du opnå et skarpt look uanset om kagen skal overtrækkes med chokolade, glasur eller fondant, eller om den skal stå med synlige bunde. Start med at justere kageringen til den ønskede størrelse. Husk at beklæde den med kagefolie (kan ligeledes købes hos kagegrisen.dk). Så er det bare om at begynde at bygge kagen op lag for lag. Nu skal kagen stilles i køleskabet for at kunne sætte sig. Når kagen har sat sig, kan du nemt og problemfrit fjerne kage-ring og kagefolie, og starte pyntning af din kage. Bruger du en kagering som ikke kan justeres, er fremgangsmåden præcis den samme.

Bredt sortiment af kageringe

På vores webshop finder du en kagering til ethvert formål. Du kan købe justérbare kage-ringe eller kageringe med en fast kant. De fås selvfølgelig i forskellige størrelser, og er alle lavet at metal, som kan gå i opvaskemaskinen for at lette rengøringen. Find den kage-ring, som passer til dit bagebehov, og se hvordan dine kager kommer til at se flotte og professionelle ud. Du vil helt sikkert høste ros for dine kagekreationer, hvis du vælger at gøre brug af en kagering. Følg vores få gode råd til at vellykket resultat med brug af en kagering, og så er det “piece-of-cake" at bruge en kage-ring til dit næste mesterværk.

 

Kagegrisen.dk
X