Viser alle 30 resultater

Gave til hende

Er du på udkig efter gave til hende? Så kan vi hjælpe her hos Kagegrisen. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af gaveideer. Vi har både gaver til hende som elsker at stå i køkkenet, hende der sætter pris på selvforkælelse og til hende som har alt. Vi tilbyder hurtig levering og prisgaranti i DK.

Elsker hun at bage, at forkæle og pleje sig selv eller elsker hun at indrette sit hjem med kvalitetsprodukter, kan du finde den perfekte gave her hos os.

-27%
(21) 109,00 kr.
-9%
(14) 199,95 kr.
-20%
(16) 319,95 kr.
-7%
(6) 249,00 kr.
-8%
(19) 348,95 kr.
-16%
-1%
-6%
(1) 49,95 kr.
-5%
(1) 178,95 kr.
-31%
-8%
-10%
-4%
(2) 259,00 kr.
-61%
(1) 39,00 kr.
-5%
(1) 259,95 kr.
-17%
(1) 249,95 kr.
-20%
(1) 229,95 kr.
-8%
(1) 249,95 kr.
-28%
-21%

Lækre plejeprodukter til hende du holder af 

Hos Kagegrisen finder du et stort udvalg af gaveideer, til hende du holder af. Vi kan blandt andet anbefale det populære mærke Meraki, som fremstiller et hav af lækre plejeprodukter. Meraki fremstiller produkter, som er inspireret af skandinavisk æstetisk og passer derfor godt ind i de danske hjem. Produkterne fra Meraki er velduftende, og fremstillet med kærlighed og respekt for naturen. Produkterne opfordrer til ro og velvære, da de inviterer os ind i en verden fyldt med komfort. Med en gave fra Meraki, kan du være sikker på, at modtageren bliver glad. Fra Meraki finder du blandt andet Pure serien, som er en serie af plejeprodukter der er rene, naturlige og er 100 procent parfumefri. Serien er især ideel til hende med følsom hud, da produkterne både skåner og plejer huden. Blandt produkterne fra Meraki finder du også en række velduftende håndsæber og cremer, som hver har deres eget udtryk, men de har alle det tilfælles, at de alle lægger op til afslapning og selvforkælelse.

Skønne ting til hjemmet 

Hos Kagegrisen finder du også en masse skønne ting til hjemmet, som er perfekte at give i gave, til hende du holder af. Hos Kagegrisen forhandler vi blandt andet de populære kunstige stearinlys Real Flame, som er ideelle at give i gave. Lysene er fremstillet i stearin og med resin på toppen, så lysene virker yderst realistiske og fungerer perfekt som erstatning til levende lys. Med lysene følger der en række fordele med, både sundhedsmæssige og økonomiske. De kunstige stearinlys forurener nemlig ikke indeklimaet, man undgår bekymringer om brandfarer og lysene kører på batteri, så man sparer samtidig en masse penge. Så disse livagtige lys er en perfekt gave til hende du holder af. Vi forhandler også mærket SEJ Design, som er et mærke der fremstiller interiør i PUR gummi. Produkterne er fremstillet i et enkelt og tidsløst design, med fokus på høj kvalitet. Fra SEJ Design finder du et lækkert udvalg af bakker, dækkeservietter, urtepotteskjulere og meget andet. Produkterne fra SEJ Design kan nemt sammensættes, og kan både bruges inde og ude.

Elsker hun at bage?

Skal du finde en gave, til hende der elsker at bage, har vi en masse fantastiske produkter hos Kagegrisen. Udover plejeprodukter og ting til hjemmet, tilbyder vi nemlig også et kæmpe udvalg inden for bageartikler, kagedekoration, kageudstyr og en masse andet. Så mangler du gaven til den kageglade kvinde, kan du med sikkerhed finde den her hos os. Vi forhandler blandt andet de populære mærker Wilton, FunCakes og Patisse. Vi har hele tiden fokus på at udvikle os, og holder derfor vågent øje med nye spændende mærker og produkter til webshoppen.

Mangler du gaven til ham?

Er du på udkig efter gaven til ham der der har alt? Eller til ham du holder ekstra meget af? Kan du også finde et stort udvalg af gaveideer til ham her hos Kagegrisen. Om han elsker at stå i køkkenet, at pleje og forkæle sig selv eller sætter pris på kvalitet og smagsoplevelser, kan du finde en gave, som han bliver glad for her hos os. Vi forhandler blandt andet de populære mærker House Doctor, Meraki og Nicolas Vahé. Kendtetegnet ved mærkerne er deres høje kvalitet og unikke design.
Kagegrisen.dk
X