Fortrydelsesret

Der gives 100 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt. Den 100 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.

Fristen indebærer, at du har 100 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@kagegrisen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Såfremt du ikke har afhentet din pakke eller nægter at modtage denne, så vil den blive sendt tilbage til mit lager. Omkostningerne til returfragt samt evt. genudsendelse af pakken afholdes af dig.

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Ombytning

Det er muligt at få ombyttet din vare. Du skal dog selv afholde fragtomkostninger på at sende varen retur, samt når du skal bestille en ny ordre med det produkt du ønsker i stedet for.

Gaveindpakning

Jeg har desværre ikke mulighed for gaveindpakning, da jeg har mange, pakker hver dag der skal pakkes. Og idet jeg kun er mig selv pt, så har jeg ikke denne mulighed på nuværende tidspunkt.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Kagegrisen at vurdere varens stand.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Kagegrisen.dk ApS
Industrivej 1B
5853 Ørbæk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Kagegrisen i rimelig tid efter mangel er opdaget. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Kagegrisen dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Evt. tilbagebetalinger sker hver mandag. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Alle reklamationer på varer skal som udgangspunkt retur sendes til Kagegrisen.dk’s erhvervsadresse med mindre andet er aftalt.

Ved returnering skal sendes direkte til vores erhvervsadresse:
Kagegrisen.dk ApS
Industrivej 1B
5853 Ørbæk

TLF: +4525376777

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller pakker uden omdeling. Vi har ikke mulighed for at afhente i pakkeshops / pakkebokse.

DAO og Bring leverer ikke pakker til os, da vi er en erhvervsadresse.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kontakt@kagegrisen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her

Link til standardfortrydelsesformular