Viser alle 7 resultater

Hævekurve

Jeg forhandler et udvalg af hævekurve i forskellige former: runde, oval og aflange og af forskellige størrelser. Du finder helt sikkert en hævekurv, som passer til dit behov. Når du bager hjemmebagt brød, og gerne vil have, at brødet bevarer en flot form, så er hæve-kurve smarte at bruge.

(1) 114,95 kr.
(2) 20,95 kr.
-25%
(3) 149,95 kr.
(1) 99,95 kr.

Skal dit hjemmebagte brød have en flot form og en sprød skorpe? Så brug hævekurve

Lader du dit brød hæve i denne form for kurv, sikrer du desuden, at det får et flot mønster og en sprød skorpe. Køb dine hæve-kurve hos kagegrisen.dk. Husk, at jeg tilbyder mine kunder prisgaranti i DK og har hurtigt levering indenfor 1-3 dage.

Hvad er fordelen ved at bruge hævekurve?

Hævekurve er et utrolig effektivt værktøj til efterhævning af brød. Bruger du kurvene i stedet for skåle eller køkkenmaskiner, får dejen en bedre iltning og på den måde er hævebetingelserne bedre, og du opnår en mere ensartet hævning. Det kan ses på resultatet: Du får en flot form på dit bagværk og samtidig opnår du den berømte ”krumme”, som alle, der har prøvet at bage brød, stiler efter. Er der noget bedre end at sætte tænderne i et stykke hjemmelavet brød, lige taget ud af ovnen, smøre et lag koldt smør på, og sætte tænderne i det? Med hævekurve kan du imponere din familie og dine gæster med fantastiske hjemmebagte brød. Bager du ofte brød, så er hævekurve et uundværligt redskab i dit køkken.

Gør hævekurve virkelig den store forskel på resultatet af brødet? Svaret er ja

Du tænker måske, at det da må give samme resultat, om du lader dejen efterhæve i en almindelig skål eller i hævekurve. Men har du først prøvet at lade dit brød hæve i en hævekurv, så vil du aldrig gå tilbage til at bruge en plastikskål igen. Du kan simpelthen se og smage forskellen. Og formen bliver helt perfekt – dit brød kommer til at se professionelt ud, ja faktisk kan man foranlediges til at tro, at du har været hos bageren og købe dit brød. Udover at hævekurve giver dine brød en flot form og en sprød skorpe, så hjælper de også med til at gøre dit brød mere luftigt og smidigt. Det gør de ved, at støtte dejen under hævningen. Med en hævekurv i dit køkken er du sikret lækkert, sprødt og indbydende hjemmelavet brød.

Sådan bruges hævekurve korrekt

Der er ingen ben i at bruge hævekurve, når du bager brød. Et lille fif er dog, at sørge for, at dejen er godt dækket af mel, så den ikke hænger fast i hævekurven under hævningen. Inden du tager dine hævekurve i brug første gang, skal du sørge for at smøre dem med et tyndt lag olie (fx solsikkeolie eller rapsolie) – og gerne 2 gange. Derefter drysser du dine hævekurve med mel, og her skal du ikke være nærig med melen. Og så er det ellers bare at vente mens dejen ligger og hygger sig i sin hævekurv, og når hævetiden er ovre og dejen er hævet op til kanten af hævekurven, vender du brødet ud og det er klar til at blive bagt i ovnen eller på grillen. Når dit brød er færdigt, kan du sætte tænderne i det lækreste luftige brød med en perfekt ”krumme” takket være dine hævekurve. Hvis der skulle have sat sig noget dej fast i dine hævekurve, skal du vaske dejen af. Men hvis du har sørget for at mele dine hævekurve tilstrækkeligt inden hævningen, vil du blot kunne børste overskydende mel af og sætte dine hævekurve på plads og de er klar til næste gang du får lyst til at bage et lækkert brød.

Find dine hævekurve her på webshoppen

Står du og mangler en hævekurv eller trænger den gamle til en udskiftning, så kig efter en ny her på webshoppen. Jeg har et udvalg af hæve-kurve i forskellige former og størrelser. Fælles for alle hævekurvene er, at de er af god og holdbar kvalitet, så det er et stykke bageudstyr, som du vil kunne have glæde af i mange år fremover. Jeg fører hævekurve at mærket Patisse. Patisse har produceret bageartikler i mere end 40 år og alt deres bageudstyr er af professionel kvalitet, så vil du have kvalitet, går du ikke gal i byen med hævekurve fra Patisse. Hæve-kurve fra Patisse kan opfylde alle de vigtigste krav, der er til hjemmebagt brød: smidighed, flot krumme og en flot form. Med brugen af hævekurve får dit brød et professionelt look og en lækker smag, som kan få de flestes tænder til at løbe i vand.  Fandt du ikke den hævekurv du ledte efter på min webshop? Du er altid velkommen til at sende mig en mail, og fortælle om dit behov. Så gør jeg alt der er muligt, for at skaffe den helt rigtige hævekurv til dit hjemmebag.

Oval hævekurv

Kagebagning kan være en vidunderlig hobby, men det kræver også det rigtige udstyr til at få de bedste resultater. En oval hævekurv er et vigtigt værktøj, som enhver hjemmebager burde have i sit arsenal. Hos Kagegrisen.dk finder du et stort udvalg af oval hævekurve til en billig pris og med hurtig levering, så du kan komme i gang med din bagning på ingen tid.

En oval hævekurv er perfekt til at hæve og forme dejen, så den får den rigtige konsistens og form. Kurven er fremstillet af bæredygtige materialer og er designet til at give dejen den rette mængde ilt og fugtighed, så du får en perfekt hævet dej hver gang. Oval hævekurv er også ideel til at fremhæve den flotte form på dit bagværk, hvilket giver dine kager og brød et professionelt look.

Uanset om du er en erfaren bager eller en nybegynder, vil en oval hævekurv være en stor hjælp i dit køkken. Hos Kagegrisen.dk kan du finde hævekurve i forskellige størrelser og materialer, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov. Tag et kig på vores store udvalg og gør din næste kagebagning til en succes med den perfekte oval hævekurv.

Kagegrisen.dk
X