Viser 1–50 af 471 resultater

Kagepynt – Pynt til kager her

Skal du pynte kagen til den næste anledning, så kan vi hjælpe dig med den flotte kagepynt.

Hos kagegrisen finder du et udvalg af forskellig kagepynt. Vi syntes at kagepynten er med til at give det sidste finish på kagen.

(22) 29,95 kr.
(7) 22,95 kr.
-8%
(10) 36,95 kr.
-12%
(2) 29,95 kr.
(7) 39,95 kr.
(6) 44,95 kr.
(13) 24,95 kr.
(7) 24,95 kr.
(6) 39,95 kr.
-7%
(2) 12,95 kr.
(4) 29,95 kr.
(4) 29,95 kr.
(2) 39,95 kr.
-17%
(4) 24,95 kr.
(4) 24,95 kr.
(5) 39,00 kr.
(3) 27,95 kr.
-13%
(9) 34,95 kr.
-6%
(4) 19,95 kr.
(3) 20,00 kr.

Mange børn syntes også det sjoveste ved at bage kage er at pynte den til sidst, og det er vi helt enig i her hos kagegrisen.

Vores kagepynt kan bruges til forskellige begivenheder alt fra fødselsdage, barnedåb, jubilæer m.m. brug også vores kagepynt til at skabe et bestemt tema til din kage, lav en uhyggelige kage til halloween eller lav en fin gul kage til påske. kun fantasien sætter grænser.

Her finder du alt fra krymmel, lys, forme, farve samt en masse kage udstyr der gør det nemmere for dig at pynte kagen. Hos os er mulighederne mange, se hvem der kan pynte kagerne flottest hjemme hos jer, og lav jeres egen store bagedyst.

Hvad kan pastafarven bruges til

Pastafarven er et meget populært produkt til bagning især hos børnefamilierne. Som oftest bliver pastafarven brugt til glassur, fondant, marcipan, kagedej og meget mere.

Pastafarven er sjov at lege med, lav regnbue farvede kager, dåbskager til piger eller drenge m.m. Der er mange sjove muligheder ved brug af pastafarven, og du har mulighed for at sætte dit helt eget præg på kagen. 

Pastafarven er også sjov at bruge til andet en bare bagning, pift aftensmaden op med grønpasta, eller overrask dine børn med blå mælk. Pastafarve er underholdende for hele familien.

Hvilke kageudstyr skal jeg bruge til at pynte kagen

Hos kagegrisen har vi også samlet det udstyr der gør det nemmere for dig at pynte kagen, uden det hele bliver blandet sammen.

Du vil blandt andet finde udstyr det gør det nemt at smøre din glasur eller frosting på kagen, så den får en jævn og glat overflade, uden nogle ujævne områder.

Derudover finder du også en dekorations flaske, hvor du har mulighed for at smelte chokoladen direkte i flasken, og på den måde kunne påføre chokoladen helt forsigtig, uden det smelter helt sammen med resten af kagen.

Hos kagegrisen finder du også sprøjte poster hvor du kan putte din frosting i, og nemt dekorer dine cupcakes eller din kage med de flotteste lag af frosting.

Mulighederne er mange hos kagegrisen, og alle vores produkter er nemme at håndtere, gør bagning sjov.

Hos kagegrisen er mulighederne mange

Vi har samlet de mest populære samt uundværlige produkter til din bagning.

Gå på opdagelse i vores udvalg af bageudstyr, og bliv inspireret til din næste kage. Vi har også samlet nogle nemme kageopskrifter som er frit tilgængelig, du finder dem alle her opskrifter.

Kagegrisen.dk
X