Viser alle 3 resultater

Kakaosmør

Mangler du kakaosmør til dine bagværker, så finder du det her på min webshop. Jeg forhandler kakaosmør fra FunCakes og Callebaut – begge er af højeste kvalitet.

(2) 45,95 kr.

Jeg forhandler kakaosmør

Står du og mangler andet bageudstyr eller ingredienser til bagning, så forhandler jeg alt indenfor bageudstyr til ethvert projekt i køkkenet: Flødeboller, festkager, bolcher, popkages, is og meget andet. Du finder også alt indenfor det kreative hjørne til pynt og farvning af dine kager, herunder fondant, pastafarver og krymmel. Kig nærmere på min store og alsidige udvalg til billige priser. Husk, at jeg tilbyder prisgaranti i DK, og at jeg desuden garanterer hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

 

Hvad er kakaosmør?

Kakaosmør består af fedtandelen af kakaobønner, hvilket vil sige omkring 54 % af hele kakaobønnen. Det udvindes ved ekstraktion af kakaobønner. Den resterende del af kakaobønnen kaldes kakaopulver. Smagen er meget mild, og det bruges til fremstilling af chokolade. Kakaosmør smelter ved ca. 34 til 38 °C. Det gør, at chokoladen forbliver fast ved stuetemperatur, men derimod smelter når det kommer ind i munden. Denne egenskab gør kakaosmør til et af de mest stabile fedtstoffer, der findes. Og da det kun indeholder naturlige antioxidanter, bliver kakaosmørret ikke harsk og har en lang holdbarhed på op til 5 år. Fun fact: Vidste du, at man ved fremstilling af hvid chokolade bruger kakaosmør som den eneste kakaoingrediens? Køb lækker Callebaut chokolade til fremstilling af smagfulde, søde, hvide chokolader på min webshop. Du kan også købe chokoladeforme til dine mesterværker her på kagegrisen.dk.

 

Hvad er kakaosmør velegnet til?

Egenskaben af ikke at smelte ved stuetemperatur gør chokolade, som indeholder kakaosmør velegnet til fx fyldte chokolader, som man jo tager mellem fingrene inden det puttes i munden. Smelt altid kakaosmørret forsigtigt over vandbad eller i en skål, som du placerer på en tændt radiator. Det smager også rigtig godt i smoothies, kager, desserter og andre søde fristelser. Vær opmærksom på, at det kan smelte under transport, og derfor kan kakaosmør drops godt se anderledes ud, når du modtager dem. De kan dog stadig bruges og har ikke taget skade af at være smeltet.

Har du brug for andet end kakaosmør?

Jeg forhandler stort set alt det du har brug for, når du vil kaste dig ud i dine egne kreationer i køkkenet. Skal du forsøge dig med at lave flødeboller? Du finder flødebollebunde, tyller og hele flødebolle-sæt, som gør, at du kan fuldføre din mission, om at diske op med lækre hjemmelavede flødeboller. Eller hvad med at lave nogle smagfulde hjemmelavede ispinde til dit barns børnefødselsdag? Jeg forhandler isforme og ispinde. Har du bestemt dig for, at de næste du vil kaste dig ud i sammen med ungerne, er hjemmelavede bolcher eller slikkepinde, så er det også hos kagegrisen.dk, at du finder alt udstyret til det projekt: isomalt, bolchesæt og bolchemåtter. Mangler du en vare og kan ikke finde den her? Du er altid velkommen til at sende mig en forespørgsel pr. mail, og jeg vil gøre alt jeg kan, for at skaffe det du mangler.  

 

 

Kagegrisen.dk
X