Viser 1–50 af 93 resultater

Chokoladefarver

Her på siden kan du finde et udvalg af vores chokoladefarver i flotte nuancer, så du kan lave din helt egen unikke chokolade i skønne farver.

-4%
(3) 52,95 kr.
-11%
(4) 49,00 kr.
(1) 49,95 kr.
(2) 49,95 kr.
-9%
-9%

Med chokoladefarver bliver chokoladefremstilling sjovt og kreativt. Ved at bruge chokoladefarve til at farve din chokolade, kan du nemlig fremstille flotte og unikke chokolader, som vil imponere.

Med chokoladefarve kan du farve din chokolade, så chokoladen får det udseende som du netop ønsker. Hvis du ønsker en rød chokoladebar eller fyldte chokolader i regnbuens farver, kan dette nemt klares med chokoladefarve, kun fantasien sætter grænser når det kommer til chokoladefremstilling.

Hvilken type chokoladefarve skal du vælge?

Når det kommer til farvning af chokolade, er der en række forskellige valgmuligheder. Når man arbejder med chokolade er det vigtigt at chokoladen ikke kommer i kontakt med vand, og man kan derfor ikke bruge de traditionelle farver, som man f.eks. bruger til glasur og smørcreme. Man bruger i stedet farver som er lavet til chokoladefarvning, men hvilken er så den rette for dig? Nogle fortrækker flydende chokoladefarve, andre chokoladefarve i pulverform eller kakaosmørfarve som en helt tredje mulighed.

Med flydende fedtopløselig chokoladefarve bliver chokoladefarvning en leg, i modsætning til kakaosmørfarve, kræver flydende chokoladefarve ingen forberedelse og det er derfor nemt at gå til. Flydende fedtopløselig chokoladefarve er et farvestof som opløses i fedt, i og med chokolade er meget fedtholdigt, er disse farver perfekte at bruge.

Andre fortrækker at bruge kakaosmørfarve når de skal farve deres chokolade. Kakaosmørfarve varmes op i mikroovnen, mens man løbende rører i farven, farven må dog ikke overskride 40 grader, og man skal derfor holde godt øje med farvens temperatur.

En tredje mulighed er chokoladefarve i pulverform. Dette vil mange mene er en meget simpel måde at farve sin chokolade på. Med pulverfarve påfører man farven med en pensel enten direkte på chokoladen, eller i formen inden man støber chokoladen. Pulverfarve kan også bruges til at farve sin egen kakaosmør med, man tilføjer bare pulveret i kakaosmørret og så er man klar til at farve sin chokolade. 

Hvordan bruges chokoladefarver?

Med farver til chokolade kan man lave alverdens chokolader med forskelligt udtryk. Man kan vælge at farve selve chokoladen, farve formen inden man støber chokoladen eller farve den færdigstøbte chokolade. Ved at farve chokoladen, kan man støbe hele chokoladedekorationer, chokoladebarer, chokoladestykker osv. i lige den farve man ønsker. Hvis man ønsker at give sin chokolade et mere specielt og unikt udtryk, kan komme farve i selve formen. Man kan eksempelvis påfører flydende farve eller pulverfarve i formen med en pensel eller eller vælger en pulverfarve som spray. Mange vælger også at støbe chokoladen og efterfølgende dekorere deres chokolade med pulverfarve.

Chokoladefarver fra italienske Decora

Hvis du skal lave smukke chokolader, med et flot udtryk, kan vi varmt anbefale chokoladefarverne fra vores italienske leverandør Decora. Med kvalitets chokoladefarverne fra Decora opnår du med sikkerhed et farverigt resultat og det har samtidig aldrig været enklere at farve chokolade. Eksempelvis kræver den flydende fedtopløselige chokoladefarve fra Decora ingen forberedelse - Ryst flasken, tag låget af og farven er klar! Udover deres fantastiske chokoladefarver, har vi også en masse lækre kvalitets chokoladeforme i forskellige former og størrelser fra Decora. Chokoladeformene fra Decora er fremstillet i polycarbonat, hvilket er et materiale som gør det muligt at fremstille flotte, blanke chokolader, og hvis chokoladen er tempereret korrekt, slipper chokoladen nemt fra formen. 

Tilføj glimmer til din chokolade

Når man arbejder med chokolade, kan man lave smukke og udtryksfulde chokolade, som med sikkerhed vil imponere. For at gøre chokoladen mere eksklusiv, kan man eksempelvis tilføje glimmer. I modsætning til pulverfarve, indeholder spiseligt glimmer funklende krystaller, som vil tilføje ekstra “bling” til chokoladens overflade. Her hos kagegrisen.dk finder du et stort udvalg inden for spiseligt glimmer og glitter i smukke farver, som kan gøre enhver chokolade mere festlig.

Kagegrisen.dk
X