Viser alle 7 resultater

Candyfloss udstyr

Hos Kagegrisen.dk sælger vi candyfloss udstyr til billige priser. Her kan du få candyfloss maskiner, candyfloss sukker samt tilbehør til candyfloss.

(43) 17,95 kr.
(47) 99,95 kr.
(43) 299,00 kr.
(28) 99,95 kr.
(16) 98,95 kr.
(1) 99,95 kr.
(1) 98,95 kr.

Lav lækre, søde candyfloss - køb ingredienserne her

Det er nemt at lave sine egne candyfloss. Alt du behøver er få ingredienser, en candyfloss-maskine og candyfloss-pinde. Vi forhandler candyflosssukker her på shoppen, så du kan fremtrylle de søde lækkerier. Vi har candyflosssukker i 3 forskellige farver: grøn, blå og lyserød, så du kan lave forskellige farver eller blande farverne for at få en ekstra farvestrålende candyfloss. Vi har også mange andre ingredienser til fremstilling af fx flødeboller, bolsjer og fyldte chokolader - alt sammen til meget rimelige priser. Kig dig omkring på shoppen og fyld kurven med ingredienser til candy-floss eller andre søde sager og riv en dag ud af kalenderen, hvor du fremtryller velsmagende søde sager. Vi tilbyder alle vores kunder prisgaranti i Danmark og leverer dine varer indenfor 2-5 dage.

Candyfloss til børnefødselsdagen - ungerne vil elske det

Det vil helt sikkert være en helt speciel oplevelse for børnene, som er inviteret til børnefødselsdagen, hvis du laver dine egne candyfloss. Lad temaet være Tivoli og bed ungerne om at stille sig i kø og overræk den ene flotte og farvestrålende candy-floss efter den anden til de begejstrede børn. Det vil være noget de vil tale om og huske længe efter. Du kan lave tøsede candyfloss i lyserød til pigefødselsdagen eller de blå til drengefødselsdagen. Eller hvad med at lave en version med begge farver, som vil falde i smag hos både piger og drenge. Candy-floss giver en stemning af sommer og tivoli, og bringer minderne frem om markeder og forlystelsesparker og sommer og sol. Skab tivolistemning i dit eget hjem med en candyfloss-maskine til fremstilling af dine egne, hjemmelavede candyfloss. Et sikkert hit hos børn og barnlige sjæle.

Sådan laver du dine egne candyfloss

Alle kan lære at lave de søde sager, som candyfloss jo er. Det er klistret og kræver lidt øvelse, men når først teknikken er på plads, kan du svinge den ene candy-floss efter den anden på rekordtid. Du skal bruge en candyfloss-maskine for at kunne lave candyfloss. Sådan en finder du selvfølgelig også her på webshoppen. Derudover skal du bruge candyflosssukker og pinde, som du drejer sukkeret omkring, og som bruges til at holde candyflossen, så man slipper for at få klistrede fingre – selvom det nok alligevel ikke helt kan undgås. Du starter med at hælde candyflosssukkeret i maskinen, og efterhånden, som sukkeret smelter, dannes der sukkerkrystaller, som svinges rundt i maskinen, og som du fanger med pinden. Så bygger du din candy-floss stille og roligt op ved at samle sukkekrystallerne indtil din candyfloss har en passende størrelse. Og så er det bare om at række den til det første forventningsfulde barn, som tålmodigt har stået og ventet mens du lavede den.

Candyfloss til børnefødselsdage eller bare for sjov

Når der skal være børnefødselsdag, vil de fleste gerne gøre lidt ekstra ud af det og give børnene en helt særlig oplevelse. Har du overvejet at lave dine egne candyfloss i flotte farver? Her på shoppen finder du alt det du har brug for, for at kunne lave dine egne candyfloss. Du skal vælge en candyfloss-sukker i din favoritfarve - grøn, blå eller lyserød - eller 2, hvis du ønsker at mikse farverne. Du har også brug for en candyfloss-maskine. Og glem endelig ikke pindene til at dreje sukkeret omkring. Opstil et bord og pynt det i Tivoli-tema og ungerne vil få en fornemmelse af, at være i forlystelsespark eller på et marked. Candyfloss er lig med ferie og sommer, og det er den stemning, som du skal forsøge at fange i din egen have. Køb ternede duge og en masse balloner. Du kan også lave “pengesedler” som ungerne skal bruge, når de vil “købe” deres candy-floss hos dig. Sådan en dag vil helt sikkert være en som ungerne tager med hjem og vil huske i lang tid fremover.

Historien bag candyfloss

Candyfloss, som vi kender den i dag, stammer helt tilbage fra starten af 1900-tallet, men man kan finde beviser på, at man helt tilbage i 1400-tallet også lavede noget der minder om candy-floss. Dengang karamelliserede man sukker og viklede det rundt om en pind og dryppede sirup over – det har været noget af en sød fornøjelse af sætte tænderne i! I 1900-tallet var det amerikaneren William Morrison og John C. Wharton, som i 1897 opfandt candyflossmaskinen. Dengang blev candy-floss kaldt for "Fairy Floss” (fetandtråd). Det blev en stor succes og de 2 mænd solgte store mængder candy-floss for 25 cents per kasse – det var en betragtelig sum penge dengang. De solgte 69.000 kasser på ét marked alene. Der skulle dog gå mange år, før vi her i Danmark var så heldige at få lov at smage den søde candyfloss. Faktisk var det først i slutningen af 50erne, at vi kunne købe candy-floss. Og siden har ethvert tivoli eller marked med respekt for sig selv solgt candyfloss.

Kagegrisen.dk
X