Tilberedning af Dr. Oetker Cake Mousse med jordbærsmag:
Bland posens indhold med 2½ dl kold letmælk, pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 minut, herefter
ved høj hastighed i 2 min for blød mousse eller i 4 min for en fast mousse – så er kagemoussen klar til brug.
Bagværk med kagemousse kan opbevares i køleskabet i 2 dage. Færdig kager med kagemousse kan fryses.
Ingredienser Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry taste
Sukker, glukosesirup, palmeolie, MÆLKEPROTEINER (indeholder LAKTOSE), modificeret stivelse, gelatine (fra okse), emulgator (E 472b), surhedsregulerende middel (citronsyre), maltodextrin, aroma, koncentrat af rødbedejuice, farve (carotener), salt. Kan indeholde spor af: (GLUTEN, ÆG)
Næringsindhold pr. 100 g
Energi (kj/kcal) – 2002/476
Fedt – 17 g
Heraf mættede fedtsyrer – 16 g
Kulhydrat – 71 g
Heraf sukkerarter – 50 g
Protein – 9,4 g
Salt – 0,33 g
Trine Luther –
Inget Bruun –
Kristina –
Heidi G. –
Asta Fjord –
Marianne Vilhelmsen –
Michelle –
Jeanette Jensen –
Pia Gravesen jensen –
Benedicte –
Ghita Feldbæk –
Anette Thusing –
Lækker jordbær smag, fantastisk og arbejde med
Else jensen –
Hanne M. –
Mums
Julie Krogh Kalkerup –
Trine –