Tilberedning af Dr. Oetker Cake Mousse med chokoladesmag:
Bland posens indhold med 2½ dl kold letmælk, pisk med en håndmixer, først ved lav hastighed i 1 minut, herefter
ved høj hastighed i 2 min for blød mousse eller i 4 min for en fast mousse – så er kagemoussen klar til brug.
Bagværk med kagemousse kan opbevares i køleskabet i 2 dage. Færdig kager med kagemousse kan fryses.
Ingredienser Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
Sukker, 15% fedtreduceret kakaopulver, glukosesirup, helt hærdet palmefedt, modificeret stivelse, emulgator (E 472a, E 471), gelatine (fra okse), NATRIUMKASEINAT (indeholder MÆLK), 1,5% chokoladepulver (sukker, kakaomasse, fedtreduceret kakaopulver, naturlig aroma), stabilisator (E 340), antiklumpningsmiddel (E 341), aroma. Kan indeholde spor af: GLUTEN, ÆG, MANDEL, HASSELNØD, VALNØD.
Vibeke Thomsen –
Ikke brugt endnu