Viser alle 25 resultater

Dejskraber

Her på siden finder du et lækkert udvalg af dejskrabere i forskellige størrelser, former og farver. Vi har blandt andet dejskrabere fra mærkerne Patisse, Ibili, Decora og Lékué. Vi har også dejskrabere i forskellige materialer som for eksempel stål, silikone og plast.

-12%
7,95 kr.
-10%
89,95 kr.
59,95 kr.
-11%
39,95 kr.
12,95 kr.
-11%
89,00 kr.
-30%
49,00 kr.
-29%
34,95 kr.
-17%
25,00 kr.
-11%
-7%
65,00 kr.
-2%
82,95 kr.

Hos Kagegrisen har vi fokus på god kvalitet, så hvis du søger en kvalitets dejskraber til en fornuftig pris, kan du finde den her hos os. Vi ved nemlig hvor vigtigt det er at have bageredskaberne i orden.  Vi tilbyder hurtig levering og prisgaranti i hele DK.

Dejskraberen er et uundværligt redskab, når man skal i gang med bagningen eller madlavningen. Når du skal i gang i køkkenet, er dejskraberen nemlig god at have ved hånden, og for de fleste som elsker at være i køkkenet, er én dejskraber sjældent nok.

Dejskraberens funktioner 

Dejskraberen er god når man skal blande eller vende ingredienser sammen. Når dette er formålet med dejskraberen, er det vigtigt at dejskraberen har et godt håndtag, så man nemt kan holde på den. Et godt bud er den klassiske dejskraber i silikone. Hvis man i stedet skal bage og ønsker at dele dejen, er en dejskraber uden det lange håndtag perfekt. Her er det dog mere praktisk at vælge en dejskraber i hård plast eller stål, da det vil gøre det nemmere at skærer igennem dejen. Hvis man arbejder med for eksempel karamel- eller bolchemasse, er det også en god ide at have en dejskraber ved hånden, da den både er god til at skrabe underlaget rent med, men også god til at holde styr på massen med. Også her er det mest praktisk med en dejskraber i stål.

Når man skal ud at anskaffe sig en dejskraber er det også vigtigt at tage højde for størrelsen. Hvis man for eksempel ønsker at arbejde med store portioner dej eller karamelmasse, vil det være praktisk at have en forholdsvis stor dejskraber. Men skal man i stedet bruge en dejskraber til tømme indholdet i en lille beholder, er det bedre med en smal og lille dejskraber.

Når man har taget stilling til hvilken størrelse og formål dejskraberen skal have, er det kun at vælge dejskraberens design, og tage stilling til om man foretrækker en dejskraber fra et bestemt mærke.

Opsmøring af kage med dejskraber

Hvis man skal smører en kage op, er det vigtigt at have en ordentlig dejskraber, eller paletkniv/spartel, som bageredskabet også kaldes. En kage kan smøres op med for eksempel smørcreme, og med en dejskraber kan man nemt tilføje smørcremen til kagen. Efterfølgende kan man smører kagen op, så den får en pænt og ensartet overflade. Hvis man ønsker et mønster i kagens overflade, kan man også vælge en dejskraber med mønstret kant. Med dejskraberen kan man så forme et mønster i smørcremen på kagen. Her hos kagegrisen kan du også finde en dejskraber som giver kagen et flot mønster. 

Skal du i gang med fremstilling af bolcher?

Dejskraberen er perfekt at have ved hånden, hvis man skal arbejde med fremstilling af bolcher. Med dejskraberen kan man nemt holde styr på bolchemassen, men også holde underlaget rent og pænt. Så skal du i gang med fremstilling af bolcher, kan du finde et lækkert udvalg til netop dette formål hos Kagegrisen.dk. Vi har blandt andet vores populære lav-selv-bolcher sæt, som er praktisk hvis man ikke har arbejdet med bolchefremstilling før, pakken indeholder nemlig alt hvad du skal bruge til fremstilling af bolcher. Hvis man har erfaring med bolchefremstilling og har redskaberne til dette, har vi også et lav-selv-bolcher sæt, som kun indeholder råvarerne der skal bruges til bolcherne. Bolchesættene findes i flere forskellige smage.

Kagegrisen.dk
X