Viser 1–50 af 68 resultater

Fondant

Se mit udvalg af fondant. Jeg tilbyder prisgaranti i DK på alle produkterne og hurtig levering – indenfor 1-3 hverdage. Har du nogen spørgsmål omkring fondant, så tøv ikke med at skrive til mig.

24,95 kr.
24,95 kr.
-2%
87,95 kr.
24,95 kr.
24,95 kr.
24,95 kr.
24,95 kr.
-4%
23,90 kr.
-11%
-4%
23,95 kr.
139,00 kr.
-4%
-11%
24,95 kr.
-6%
-14%
-11%
24,95 kr.
-14%
-11%
-4%
24,00 kr.
-10%
-6%
93,95 kr.
-4%
23,95 kr.
-2%
-8%
23,00 kr.
-11%
-11%
-11%
-3%
-1%

Skal du lave en flot og festlig kage, er fondant et must

Det er altid sjovt, at kaste sig ud i en flot kagekreation, og hvis du ikke har arbejdet med fondant før, så er det værd at prøve. For ønsker du at lave en flot kage, som ser professionel og festlig ud, så kommer du ikke uden om brugen af fondant. Det vil være et hit hos dine gæster – voksne og børn - når du præsenterer den smukke og velsmagende kage, med dine helt egne dekorationer. Om det er en kage til en børnefødselsdag eller et bryllup, er en flot og velsmagende kage et sikkert hit! Hos kagegrisen.dk finder du et stort udvalg af bageudstyr, som fx kageopsatser, rullepinde, kageforme, udstikkere og alt andet indenfor bageudstyr, som gør bagningen sjovere og resultatet flottere. Vi har alt indenfor bageudstyr til billige priser – og tilbyder prisgaranti i Danmark. Og så har vi hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Bestil bageudstyr og råvarer til dine bage-sysler allerede i dag, og inden længe kan du kaste dig over din første mesterkreation.

 

Hvad er fondant?

Fondant er en sukkermasse lavet af vand og sukker, som koges og piskes sammen til en hvid masse. Det bruges til at dekorere kager med og fås i mange farver. Du kan også vælge selv at indfarve din fondant med pastafarver og aromaer. Bruger du fondant på din kage, får du et flot og glat udtryk. Det kan formes i næsten alle former og faconer, fx blomster, figurer, hjerter og meget andet. Du kan bruge udstikkerforme til at lave dine dekorationer med, eller blot lade din fantasi bestemme. Fondant er et materiale, som er let at arbejde med, og giver din kage en perfekt glat overflade. Det kræver dog en vis snilde, at få betrukket en kage med et glat og stringent udtryk. Er du nybegynder, kan du med fordel læse videre, hvor vi giver dig nogle gode råd til at arbejde med fondant.

Hvordan arbejder du bedst med fondant?

Det kan være en god idé, at følge nogle simple råd, når du skal arbejde med fondant. Når du køber en færdiglavet fondant, er det vigtigt, at du husker at ælte massen, før du begynder at rulle den ud eller forme den til dekorationer. Derved får den en mere fleksibel konsistens, som er langt nemmere at arbejde med. For at undgå at massen hænger fast i bordpladen, kan du med fordel drysse bordet med Maizena (majsmel), men pas på ikke at bruge for store mængder, da det vil få fondanten til at udtørre og krakelere. Når du arbejder med fondant, gælder det om at arbejde i et vist tempo. Går det for langsomt, tørrer den ud, og bliver næsten umulig at arbejde med, og slutresultatet vil ikke være flot. Ønsker du at indfarve din fondant, så sørg for at gøre det i god tid, så farven når at sætte sig inden du begynder at arbejde med den. Du kan altid tilføje mere farve, indtil du har opnået den ønskede farve. God bagelyst!

 

Inspiration til brug af fondant

Så godt som alle kager kan pyntes med fondant. Selv cookies kan dækkes med et lag fondant for at skabe det ønskede udtryk. Fondant kan også bruges til at tilføje dekorative figurer til kager med frosting, såsom muffins. Du kan forme din fondant i hånden eller ved at bruge specielle fondantforme og udstikkere. Der er ingen grænser for hvilke former og farver du kan give din fondant, så uanset ønsket til fødselsdagskagen eller bryllupskagen, er alt muligt med fondant. Det kræver kun en lille smule øvelse og lidt fingersnilde, og du kan fremtrylle de mest fantastiske fondant-dekorationer til dine mesterværker. Bare prøv at google fondant og se alle de sjove, søde og finurlige figurer, du kan lade dig inspirere af. God fornøjelse!

Vores udvalg af fondant er stort og farvestrålende

Her på shoppen fører vi mange slags fondant, både en hvid og adskillige indfarvede. Vi har blandt andet fondant i blåt, rødt, orange, lille, gråt og lyserødt, for bare at nævne nogle få af de farver vi fører. Finder du ikke lige præcis den farve du har brug for, så kan du købe en hvid fondant og købe en pastafarve eller blande 2 for at opnå lige netop den farve du har brug for til dine fondant-figurer. Lad dig inspirere af vores store udvalg af fondant i alverdens farver. Vi fører også en fondant som allerede er rullet ud og klar til at lægge over din kage. Nemmere bliver det vist ikke. Du kan vælge at toppe din kage af ved at lave små figurer, som du placerer ovenpå den udrullede fondant - så får du en flot og personlig kage.

Hvad gør man hvis fondanten er blevet tør?

Når fondant er pakket ud af indpakningen, vil det begynde at udtørre. Derfor skal det bruges efter åbning, men kan dog sagtens holde sig, så længe du sørger for at pakke det ind i plastfolie og komme det i en helt lufttæt boks. Er din fondant blevet for tør til at forme, kan du dryppe den med et par dråber vand og ælte den. Det kan sagtens redde en fondant, som er blevet for tør. Ønsker du at dine figurer af fondant skal være hårde, skal du lave dem mindst 2 dage i forvejen og lade dem tørre ved stuetemperatur. Du kan sagtens lave dine fondantdekorationer i forvejen, faktisk helt op til 5 uger i forvejen. 

Fondant kan sætte prikken over i'et på enhver kage

Ønsker du at lave en kage, som vil udløse begejstring og beundring fra gæsterne uanset om den skal serveres for børn eller voksne, så er brugen af fondant en god ingrediens. Du kan skabe de flotteste, sejeste eller smukkeste figurer af fondant, som du kan pynte kagen af med. Fondant kan være med til at skabe lige præcis det udtryk du ønsker kagen skal have, og der er ingen grænser for, hvilke farver du kan indfarve din fondant i. Lav flotte blodrøde roser af fondant eller smukke lyserøde sløjfer. Skal kagen være sej, så indfarv din fondant med sort farve og lav et Batman-ansigt til drengefødselsdagen eller flagermus til Halloween-kagen.

Kagegrisen.dk
X