Viser alle 30 resultater

Kageæske

Her hos Kagegrisen tilbyder vi et bredt udvalg af kageæsker i forskellige størrelser og farver. Så hvis du står og mangler en flot måde, at opbevarer eller præsentere dine kager på, kan vi hjælpe med at finde den rette løsning for dig.


Med en flot kageæske, kan du gøre enhver kage mere festlig, og det vil med sikkerhed imponere.

Kageæsker er den perfekte måde at transportere eller opbevarer dine kager på en sikker måde. Men kageæskerne er også perfekte, hvis du mangler en flot måde at præsentere eller indpakke dine kager. Uanset hvilken type kageæske du leder efter, kan vi her hos kagegrisen hjælpe dig. Vi har kageæsker med separate låg, med rude og med tilhørende kageplader. Vores kageæsker findes også i mange forskellige størrelser og højder, så du også kan finde en æske til en stor, høj kage med masser af flot pynt.

Kageæsker kan gøre enhver kage mere festlig

Skal du til fødselsdag eller måske middag med vennerne, og ønsker at medbringe en lækker hjemmelavet kage, er kageæsken en festlig måde både at transportere og præsentere kagen på. Med lækre hjemmelavet kager, pakket ind i gaveæsker, vil du med sikkerhed overraske selskabet med dine kreationer.

Mange af vores kageæsker er fremstillet i hvidt, fast pap. Hvis du ønsker at gøre selve kageæsken mere festlig, kan du for eksempel tjekke vores udvalg af farvede kageæsker, eller dekorere en hvid kageæske, og dermed sætte dit eget personlige præg på æsken.

De fleste af vores kageæsker kan som udgangspunkt genbruges, selvfølgelig afhængigt af hvordan man behandler æsken. Undgå at skærer direkte ned i kageæsken og tør æsken af efter brug, så skulle den være klar til dit næste mesterværk.

Kagepap - en anden flot måde at præsentere kagen på

Hvis du ikke mangler en måde at transportere dine kager på, men i stedet en flot måde at præsentere kagerne på, kan vi stærkt anbefale kagepap. Hos kagegrisen fører vi et stort udvalg af kagepap i forskellige størrelser, former og farver, så der er noget for enhver smag. Kagen kan placeres på kagepappet, og dermed gør præsentationen af kagen mere festlig. Man kan også med fordel placere kagen på et stykke kagepap, inden man kommer kagen i en kageæske. Kagepappet vil gøre det mere sikkert at transportere kagen i æsken, da den vil stå mere stabilt.

Hvis man benytter kagepap under kagen, når man bruger en kageæske, vil man med større sandsynlighed kunne genbruge kageæsken, da man skåner bunden i æsken, og man risikere ikke at skærer ned i kageæsken. 

Flotte kageæsker med kageplade fra PME

I vores udvalg af kageæsker finder du kageæskerne fra PME. Kageæskerne fra PME er lavet i fast, hvidt pap, og er perfekte til tranport og præsentation af kager. Med kageæskerne fra PME medfølger der en kageplade, som vil bidrage til at kagen står mere stabilt i æsken. Så hvis du både søger en kageæske og kagepap, er kageæskerne fra PME den perfekte pakkeløsning. Fra PME har vi også kageæsker uden kageplade, hvis du kun skal bruge selve kageæsken. Kageæskerne fra PME er i høj kvalitet og lavet i kraftigt pap, som gør kageæsken meget holdbar. 

Hvad med slikposer til de mindre søde sager?

Mangler du en flot måde at præsentere, indpakke, opbevare eller transporter de mindre søde sager, som for eksempel slik, chokolade, bolcher osv., hvad så med nogle af vores flotte og praktiske slikposer? Vi har slikposer i forskellige materialer, farver og med forskellige motiver, så der er noget for enhver smag. Med poserne er mulighederne mange, lav dine egne poser med yndlingsslikket til børnefødselsdagen eller brug poserne til din yndlingskonfekt, og giv det som gave til dem du holder af.

Kagegrisen.dk
X