Viser alle 34 resultater

Kagepap

Her hos kagegrisen finder du et stort udvalg af kagepap i forskellige former, størrelser og i alverdens farver. Kagepap er en flot måde at præsentere en kage på, det kan gøre enhver kage mere festlig. Her på siden finder du blandt andet farverigt kagepap, fra det populære mærke FunCakes.

(15) 9,95 kr.
(13) 10,95 kr.
(10) 7,95 kr.
(4) 4,25 kr.
(2) 3,95 kr.
-20%
(7) Original price was: 25,00 kr..Current price is: 19,95 kr..
-4%
(2) Original price was: 25,00 kr..Current price is: 23,95 kr..
(1) 26,95 kr.
(3) 13,95 kr.
-13%
Original price was: 8,00 kr..Current price is: 6,95 kr..

Kagepap er fremstillet i kraftigt pap, som gør at kan kan bruge det til at placere en kage på og dermed få en flot præsentation af kagen. Vi har kagepap i en masse farver, så kagepappet passer til netop din kage.

Hvordan kan man bruge kagepap?

Hos kagegrisen kender vi godt det med at have været i køkkenet og lavet en lækker kage, som nu er klar til at blive serveret for familien, vennerne eller kollegaerne. Men hvad skal man placere kagen på, så kagen samtidig bliver lige lidt mere festlig at se på. Her kommer kagepap ind i billedet. Kagepap bruges som underlag til en kage. Kagepap er ideelt at bruge hvis man skal transportere sine kager eller til præsentation af en kage. Kagepap er fremstillet i kraftigt pap, og er især ideelt at bruge som underlag til en kage, som efterfølgende placeres på et kagestativ, på den måde skåner man også kagestativet. Hvis man eksempelvis skal lave festkager i etager, er det perfekt at bruge kagepap som underlag.

Kagepap eller kagefad?

Når man har lavet en kage, og skal finde den måde man ønsker at præsentere sin kage på, kan det var svært at finde rundt i mulighederne. Her hos kagegrisen tilbyder vi et bredt udvalg inden for kagepap, kagefade, kageæsker og meget andet. Hvis du mangler et underlag, kan vi anbefale et af vores mange former for kagepap eller kagefade. Men hvilken er så den rigtige for dig?

Kagepap og kagefade minder på mange punkter om hinanden, både i forhold til udseende og materiale. Forskellen på de to er dog primært tykkelsen. Både kagepap og kagefade er ofte fremstillet i kraftigt pap. Forskellen på de to er at kagepap er tyndere end et kagefad. Kagepap kræver en form for støtte under fadet, hvis kagen er tung, hvorimod et kagefad er tykkere og kan stå alene uden støtte. Hvis man ønsker at lave en kage i flere etager, er det derfor oplagt at bruge kagepap som underlag og samtidig skåne kagestativet. Men hvis man ønsker at lave en enkelt kage, kan man bruge kagefadet til at præsentere sit mesterværk.

Kagepap fra FunCakes

Et af vores populære mærker hos kagegrisen er FunCakes. FunCakes fremstiller en lang række bageredskaber i god kvalitet og til rimelige priser. Så står du og mangler noget til dit næste mesterværk, kan vi stærkt anbefale mærket FunCakes.

FunCakes fremstiller også kagepap. Kagepap fra FunCakes findes i forskellige størrelser og farver, så du kan finde det kagepap, som passer til netop den kage du skal lave. Og hos kagegrisen har vi et stort udvalg af kagepap fra FunCakes. Vi har FunCakes kagepap i en masse lækre farver, og både til store og små kager.

Find også et stort udvalg af kageæsker hos Kagegrisen.dk

Hvis man skal transportere en kage, og ønsker at den er overdækket, kan vi anbefale at man supplere med en kageæske. Placer kagen på det ønskede kagefad, og kom efterfølgende kagen i en flot kageæske. Hos Kagegrisen har vi et bredt udvalg af kageæsker i forskellige størrelser, så der både er til store og små kager. Det samme gælder for vores udvalg af kagepap. Leder du efter en helt tredje mulighed, tilbyder vi også et stort udvalg af blandt andet kagestativer og kagefade, så der er noget for enhver smag og til enhver type kage.

Kagegrisen.dk
X