Viser 1–50 af 1003 resultater

Festartikler

Er du i vaskeægte festhumør? Og leder du efter nogle festartikler, der kan være med til at sætte skub i den festlige stemning? Så er det godt, du er landet i vores festlige hjørne, da vi har samlet alt lige fra festlig kagepynt til serpentiner til nytår.

Lad os sammen skabe de bedste rammer om en rigtig god fest!

(7) 44,95 kr.
-14%
(5) Original price was: 34,95 kr..Current price is: 29,95 kr..
(3) 29,95 kr.
(2) 39,95 kr.
(8) 29,95 kr.
(5) 39,00 kr.
-40%
(1) Original price was: 19,95 kr..Current price is: 11,95 kr..
-28%
(3) Original price was: 24,95 kr..Current price is: 17,95 kr..
(3) 27,95 kr.
-16%
(1) Original price was: 44,95 kr..Current price is: 37,95 kr..
-13%
(1) Original price was: 44,95 kr..Current price is: 38,95 kr..
(6) 24,95 kr.
-37%
Original price was: 18,95 kr..Current price is: 11,95 kr..
-25%
(4) Original price was: 39,95 kr..Current price is: 29,95 kr..
-30%
(5) Original price was: 19,95 kr..Current price is: 14,00 kr..

Festartikler til fester året rundt

Nytår, fødselsdag, bare fordi. Der er mange anledninger til at holde en rigtig god fest. Året rundt. Om det er vinter eller sommer, skal du selvfølgelig have muligheden for at gå all in på en rigtig god fest. Intet mindre kan gøre det.

Af den grund har vi her samlet alt, hvad vi har kunne finde i gode og fantastiske festartikler til fester i både børne- og voksenhøjde. Om det derfor er dinosaurer, der er det helt store, eller om det er guld og glimmer, der trækker i stedet for, finder du det her hos os.

Du kan blandt andet dykke ned i:

Vores udvalg af festartikler bærer meget præg af, at vi elsker kage. Men det ved vi også, at du gør. Så derfor giver det god mening for os at tilbyde et udvalg, der giver dig mulighed for at gå all in på at dekorere kagen og kagebordet generelt.

Omgivelserne skal dog selvfølgelig ikke mangle. Så derfor er der også til konfetti, balloner og andet festligt pynt, der passer sammen i tema og farver.

Voksenfest eller børnefest? Vi har festartikler til begge dele

Mennesker fester og fejrer sig selv hele livet. Det har vi ikke glemt. Står den på fødselsdag eller temafest for din lille datter, er der alt lige fra Unicorn sukkerprint og lyserøde muffinsforme til guld krymmel. Er det i stedet til sønnike, er der festartikler med fodbold, dinosaurer eller Paw Patrol.

Når børnefesten er ovre, og det i stedet er tid til fest for de voksne, er der bestemt også noget at gå på inspirerende opdagelse i her på siden.

For vi har også følgende festartikler:

 • Stjernekastere
 • Servietter
 • Konfettirør
 • Balloner
 • Bannere

Du kan derfor også sagtens planlægge en voksenfest sammen med os. Kager er der heller aldrig nogen, der bliver for gamle til – så pyntet til dem kan du også med fordel gå på opdagelse i.

Sådan pynter du flot op til fest med festartikler

Vil du gerne gøre det rigtig godt? Men ved du ikke lige, hvor du skal begynde? Eller hvor meget du skal have? Så forsøger vi at guide dig en lille smule – med det forbehold, at vi naturligvis går ud fra, at der også serveres en god kage til.

Til en god fest kan du med fordel pynte op med følgende:

 • Balloner
 • Farverige lys
 • Service i et bestemt tema
 • Serpentiner
 • Blomster
 • Dekorerede kager (muffinsformer, chokoladekugler, krymmel, fondant mm.)
 • Blomster og buketter
 • Sugerør
 • Bannere eller guirlander
 • Servietter

Når først du har dækket festbordet, er det meget nemt at få resten til at se festligt ud. For bordet er som regel udgangspunktet for hele festen. Det er her, man sidder og nyder den gode mad, får nogle sjove og hyggelige snakke og ikke mindst smager på den gode kage, som naturligvis er højdepunktet for hele aftenen.

Du kan få en stor del af de festartikler, der er brug for til en festlig aften, her hos os. Vi har forsøgt at tænke på det hele og mere til, så du kun behøver shoppe til festen et enkelt sted. Klik dig rundt og lad dig inspirere til et flot og festligt bord, kagebord og meget mere.

Skulle du være på udkig efter noget særligt, er du velkommen til at kontakte os. Så ser vi gerne, om ikke vi kan hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

Gør det nemt og vælg en festpakke med festartikler

Kunne du godt tænke dig at gå all in på en fest til din søn eller datter? Men synes du, det er lidt overvældende med alle de festartikler, der skal købes ind hver for sig? Der er meget at tænke på, når det kommer til en fest eller fejring.

Men vi kan gøre det lidt nemmere og mere overskueligt for dig. For vi har nemlig valgt at tilbyde festpakker til de små i vores sortiment.

Det er blandt andet:

 • Festpakker med dinosaurer pynt
 • Festpakker med prinsessepynt
 • Festpakker til 1 års fødselsdag

Pakkerne består af pynt til 6 personer og indeholder alt, hvad der er brug for til en festlig fejring. Dette er blandt andet balloner, konfetti, sugerør, cupcake toppers og satinbånd. Det er en god og nem måde at få pyntet op til en god fest i børnehøjde, uden du behøver løbe fra butik til butik eller bestille hjem mange steder fra.

Så dyk gerne ned i festartiklerne og se, om ikke det kunne være noget for de planer, du har for dit barn.

Festartikler med prisgaranti

En fest eller sammenkomst med pynt, kager og lækker mad kan hurtigt få budgettet til at løbe en lille smule løbsk. Men sådan behøver det slet ikke være. For når du shopper festartikler hos os, gør du det med prisgaranti. Det betyder, at du kan være sikker på, at prisen er den bedste og billigste mulige på netop de produkter, du køber hos os.

Vi går højt op i at være det billigste valg på festartikler i god kvalitet. Det håber vi, du både mærker på priserne og på udvalget af festartikler, der er fra populære brands såsom PartyDeco, PME, Deokora og FunCakes.

Udover prisgarantien har vi naturligvis også tilbud, som gør det ekstra billigt at shoppe og handle til den kommende fest. Klik dig derfor gerne gennem hele udvalget, så du ikke går glip af en god pris eller nogle festartikler, der passer perfekt ind til din fest.

Shop løs og kom i festligt humør med Kagegrisen

Har du svært ved at stoppe dig selv, når først du har besluttet dig for, at festen skal have fuld gas på festartikler? Vi stopper dig ikke, da vi selv er ellevilde med alt, der har med pynt at gøre. Det er hyggeligt og giver en god stemning. Det er netop, hvad vi gerne vil give videre til dig! Vi håber, vores sortiment giver dig lyst til at shoppe en masse lækkert i festartikler, og det giver dig et rigtig godt udgangspunkt for at få stablet en god og hyggelig fest på benene.

Vi har som altid sørget for at holde priserne ekstra gode og skarpe, så du kan shoppe løs med god samvittighed – og måske endda med mulighed for at holde dit festbudget. Vi opdaterer naturligvis løbende, efterhånden som vi får nye og spændende festartikler ind. Kig derfor gerne forbi, når en ny fest eller festlig begivenhed nærmer sig.

Husk, du altid kan få fat på os og vores søde kundeservice. Vi er lige bag skærmen og er klar til at hjælpe dig, hvis nogle spørgsmål skulle melde sig på banen.

Ellers vil vi bare gerne ønske en rigtig god og festlig shopping! Vi leverer inden for ganske få hverdage, så du straks kan komme i gang med at pynte op.

 

Kagegrisen.dk
X