Viser alle 45 resultater

Tærteforme 

Her på siden finder du er et stort udvalg af flotte og holdbare tærteforme, til billige priser og med hurtig levering. Vi har blandt andet tærteforme fra de populære mærker Wilton, Decora og Patisse.

-20%
(6) 15,95 kr.
-22%
(4) 93,95 kr.
-40%
(5) 78,00 kr.
-20%
-27%
(1) 109,90 kr.
-40%
(3) 199,00 kr.
-30%
-9%
(1) 99,95 kr.
-5%
-20%
-17%
(3) 99,95 kr.
-14%
-21%
-7%
(1) 129,95 kr.
-16%
-40%
(3) 99,95 kr.
-6%
(2) 169,95 kr.
-19%
-12%
-14%
-17%
-14%
-9%

Vi har både store og små tærteforme, alt efter hvilken størrelse tærte man ønsker at lave. Tærteformene her hos kagegrisen findes både i porcelæn og i metal. Mange af vores tærteforme i metal er med løs bund, hvilket gør at tærtebunden holder en pæn form under bagningen, og samtidig er tærtebunden nem at få, uden man ødelægger bundens flotte form.

Ethvert køkken har behov for en god kvalitets tærteform. Tærteformen er et fantastisk bageredskab til at fremstille både lækre dessert- og madtærter. Grundlaget for en lækker tærte er selvfølgelig en kvalitets tærteform og en god tærtedej, men når først dette er på plads, er der uanede muligheder for at kreere fantastiske og smagsfulde tærter.

Tærteform i porcelæn eller metal?

Om man foretrækker en tærteform i porcelæn eller metal er en smagssag. I en keramisk tærteform varmes dejen langsomt op og køler langsomt af hvilket gør, at man får en mere blød tærtebund. Så hvis man foretrækker en lidt blødere tærtebund, er en keramisk tærteform ideel til dette.

Ved at vælge en tærteform i metal og med nonstick belægning, opnår man et mere sprødt resultat, end man gør med en tærteform i porcelæn. Dette skyldes, at man med en tærteform i metal “rister” dejen, og man får derfor en sprødere tærtebund, men bevarer samtidig krummen indeni. Så hvis du i stedet vil sikre dig en sprød og lækker tærtebund, vil en tærtebund i metal være perfekt til netop dette.

Udover vores tærteforme i metal og porcelæn, finder du også perforede tærteforme her på siden. Med en perforeret tærteform kan man opnå en tærte med en flot og ensartet kant på tærtebunden. De perforede tærteforme er især ideelle til mini tærter, da man lettere opnår en pæn kant og et ensartet resultat. Dette skyldes at hullerne i formen gør, at dampen kan slippe ud, og dejen derfor hverken krymper eller hæver, så man får præcis den størrelse tærte man ønsker.

Stort udvalg inden for bageforme hos Kagegrisen.dk

Udover vores tærteforme, har vi også en kæmpe udvalg inden for bageforme her hos Kagegrisen. Vi har et udvalg af bageforme i forskellige størrelse, former og materialer, så mangler du en bestemt bageform, eller trænger de gamle til at blive skiftet ud, så tjek vores udvalg af lækre bageforme her hos Kagegrisen. Vi tilbyder et bredt udvalg inden for blandt andet silikoneforme, chokoladeforme, springforme, brødforme og mange andre typer bageforme. Her hos Kagegrisen, ved vi nemlig hvor vigtigt det er at have bageredskaberne i orden, når man skal i køkkenet og kreere lækre kager, brød, chokolade og meget andet.

Lækre mad- og desserttærter med kvalitetstærteforme

Med en lækker kvalitetstærteform er du hermed klar til at gå i køkkenet og kreere flotte samt smagsfulde tærter, både mad- og desserttærter. Når du har fundet den rigtige form, er det bare at udvælge, hvilken tærte man vil lave. Hvis man vil lave lækre madtærter, kan man f.eks. lave en grøntsagstærte, som passer både til frokostbordet, men også som supplement til aftensmaden. Foretrækker man de søde desserttærter, kan man i stedet lave sommerens eftertragtede og populære jordbærtærte, som består af den klassiske mazarinbund og vaniljecreme, som er pyntet med friske jordbær. Med en tærteform er mulighederne mange, og kun fantasien sætter grænser.

Tærteforme fra Patisse

Et af vores populære mærker her hos Kagegrisen, er det hollandske mærke Patisse. Patisse er kendt for deres professionelle og smarte bageudstyr. Patisse leverer produkter i høj kvalitet, og dette gælder også for deres tærteforme. Her på siden finder du et bredt udvalg af tærteforme fra Patisse, som vi varmt kan anbefale, til dig som elsker at bage.

Kagegrisen.dk
X