Viser 1–50 af 71 resultater

Kageforme

Du finder et stort udvalg af kageforme til billige priser på min webshop. Jeg tilbyder prisgaranti i DK og garanterer hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Så kan du hurtigt komme i gang med at bage flotte kager i forskellige kageforme fra kagegrisen.dk.

-6%
139,94 kr.
29,95 kr.
-25%
134,95 kr.
-10%
80,00 kr.
-29%
84,95 kr.
-21%
119,00 kr.
-10%
134,95 kr.
-22%
-50%
49,95 kr.
-27%
109,90 kr.
89,95 kr.
134,95 kr.
-8%
-20%
79,00 kr.
-67%
-21%
133,95 kr.
-30%
-20%
79,00 kr.
-11%
79,00 kr.
139,00 kr.
-8%
119,00 kr.
-23%
69,00 kr.
-25%
-14%
-8%

Alt indenfor kageforme

Jeg sælger runde kage-forme og kageforme til lagkagebunde. Jeg fører også en fleksibel kageform, som du fx kan forme til et hjerte, og bage en flot hjertekage til Valentines Day eller til en fødselsdag. Fra mærket Wilton har Jeg kage forme, så du kan bage kager, der ligner bogstaver og tal. Det er en praktisk bradepande, som du kan lave flotte tal og bogstaver med. Alt du behøver at gøre når kagerne er færdigbagt er, at trimme kagerne til, og så kan du begynde at dekorere dem med farvestrålende fondant eller smukt krymmel. Med dette sæt bageforme, kan du bage mere end 39 forskellige forme indenfor tal og bogstaver, tegn (udråbstegn, spørgsmålstegn og dollartegn). Du kan også bruge sættet til at designe dine egne figurer, som for eksempel en robot, et dyr eller en sej bil til sønnens fødselsdagsfest.

Kageforme i alle afskygninger

Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til facon på kageforme. Jeg har kageforme til at bage kager, der ligner en fodbold, et hjerte eller en stjerne, og er temaet til datterens 3-års fødselsdag Frost, så er det oplagt, at lave en kage i en snowflake kageform. Til jul kan du bage en sød honningekagemand eller en helt rund kage i en klassisk springform. Jeg fører både silikoneforme, 3D forme og springforme, så det vil ikke være noget problem, at finde lige netop den eller de kageforme, som du mangler i dit sortiment i køkkenet. Send mig en mail, hvis du søger en anden kageform – Jeg hjælper gerne med at skaffe den.

Silikoneforme – et populært valg indenfor kageforme

Mange vælger en silikoneform, når de skal købe kage-forme. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Silikoneforme fås til muffins, kager, slikkepinde, vafler og meget andet. De er meget fleksible, kagen slipper let sit tag i formen, så du får et flot resultat, og sidst, men ikke mindst, er det utrolig nemt, at rengøre silikone kageforme. Er du mere til den klassiske springform med non-stick belægning, har Jeg også den i min udvalg. Og skal du bage kager af portionsstørrelse, sælger Jeg et praktisk sæt med 3 springforme i portionsstørrelse. Lav flotte portionsanrettede tærter, som vil pynte til enhver festmiddag.

Jeg har alt indenfor bageudstyr – hvad har du brug for?

Jeg fører mange forskellige artikler til bagning, bolchekogning, hjemmelavede flødeboller og ispinde – ja, Jeg tør godt sige, at du finder alt det du har brug for i dit køkken, for at kunne lave flotte festkager til et bryllup eller en rund fødselsdag eller sjove og festlige muffins til børnefødselsdagen. Kan du lide at gå i køkkenet og bage med dine børn? Så er det et sikkert hit, at lave sine egne slikkepinde i flotte farver. Find inspiration på min webshop, og lad mig levere dit nye bageudstyr. Jeg står inde for god kvalitet til billige priser.

Kagegrisen.dk
X