Viser alle 14 resultater

Brødforme

Du finder et udvalg af brødforme på min webshop til billige priser, og husk, at jeg giver prisgaranti i DK, samt har hurtig levering indenfor 1-3 hverdage.

(11) 109,95 kr.
-25%
(10) Original price was: 99,95 kr..Current price is: 74,95 kr..
(9) 34,95 kr.
(4) 22,95 kr.
-14%
(1) Original price was: 24,95 kr..Current price is: 21,50 kr..
-6%
(2) Original price was: 112,00 kr..Current price is: 104,95 kr..
-23%
(3) Original price was: 129,95 kr..Current price is: 99,95 kr..
-11%
(4) Original price was: 189,00 kr..Current price is: 169,00 kr..
-9%
Original price was: 102,00 kr..Current price is: 92,95 kr..

Brødforme – en fordel når du vil bage det perfekte brød

Når du bager franskbrød og rugbrød, vil du gerne have at formen ser perfekt og professionel ud. Og for at opnå det resultat, skal du bruge en brødform. Investér i mere end én brødform. På den måde kan du sætte 2 eller flere lækre brød i ovnen på samme tid og på den måde spare tid og penge.

Forskellige brødforme – men alle er praktiske og lette at rengøre

Der er forskel på brødforme, men de har alle det til fælles, at de er praktiske og lette at bruge og rengøre. Du kan få brødforme til rugbrød og franskbrød. Jeg har forme i silikone og stål, som alle har slip-let belægning, så du ikke behøver, at smøre din brødform inden du hælder dejen i den. Og belægning sikrer desuden, at dit brød for den lækre krumme, som du ønsker når du bager dit eget brød. Nogle vil sige, at krummen er det vigtigste for resultatet af eget bagværk. Er krummen god, er alting godt!

Hvorfor skal du bruge brødforme?

Er der noget bedre end nybagt brød? En tyk skive friskbagt, lunt rugbrød eller franskbrød med smør eller syltetøj, kan de færreste sige nej til. Med brød-forme opnår du en sprød skorpe og den perfekte form – lige til at skære tykke skiver af. Alle brødforme har non-stick belægning, så du nemt og hurtigt kan få brødet ud af formen uden at brænde dig eller ødelægge brødets form. Som med alt andet gælder det også ved bagning, at det er sjovere med det rette udstyr. Jeg fører brød forme i forskellig størrelse, så du kan bage store brød eller små brød.

Jeg har ikke kun brødforme – jeg fører også alt indenfor bageforme

Udover brødforme har jeg alt indenfor bageforme: muffin-forme i silikone, kageforme og chokoladeforme, til at lave dine egne lækre fyldte chokolader. Det vil vække begejstring til et studentergilde eller et bryllup. Selvgjort er velgjort, og det gælder også når det kommer til bagværk. Og med den rigtige brødform eller bageform, bliver resultatet flot og professionelt, og vil fuldende et flot pyntet bord. Jeg fører også bageforme til tærter, baguettes og sjove dyr eller faconer, så du kan opfylde dit barns højeste ønske om fx en fodboldkage til fødselsdagen.

Skal du prøve noget nyt indenfor bagning? Jeg gør det nemt for dig med praktisk bageudstyr

Er du ved at køre træt i muffins og chokoladekager? Så vil jeg foreslå, at du kaster dig over fx hjemmelavede flødeboller eller bolsjekogning. Du kan også lave flotte slikkepinde i farvestrålende farver til børnenes fødselsdag eller til at dele ud i klassen. Jeg har sæt til formålet, så du har alt det du skal bruge til projektet. Og lad børnene være med til at lave deres egne bolsjer i deres yndlingssmag og facon. Det vil de helt sikkert være begejstrede for.

Kagegrisen.dk
X