Viser alle 27 resultater

Callebaut Chokolade

Callebaut er lavet af den fineste belgiske chokolade og lavet af de bedste, bæredygtige kakaobønner i Vestafrika. Her kan du se mit udvalg af Calleaut Chokolade. Og husk jeg tilbyder prisgaranti i DK samt hurtig levering.

-12%
(219) 149,95 kr.
-12%
(110) 149,95 kr.
-12%
(124) 149,95 kr.
(34) 89,95 kr.
-4%
(42) 329,95 kr.
(19) 89,95 kr.
-10%
(15) 179,95 kr.
(5) 239,95 kr.
(5) 399,95 kr.
(2) 249,95 kr.
(4) 469,95 kr.
(1) 469,95 kr.
-11%

Callebaut chokolade er toppen af poppen indenfor chokolade til bagning og dekoration

Callebaut chokolade er en rigtig fin chokolade, som egner sig godt til overtræk af kager eller til dekoration eller fyld. Chokoladen fås i mange forskellige smagsvarianter, fx mørk, lys, hvid, Ruby og Gold. Nogle af chokoladerne egner sig specielt godt til smeltning og har en afbalanceret cremet smag. Udover glasering af kager, kan Callebaut chokolade bruges til konfekt eller fyldte chokolader. Alt i alt er denne type chokolade velegnet til alle former for chokoladearbejde – til privat som professionelt brug. Chokoladen fås både som knapper, plader og dråber.

 

Hvor stammer Callebaut chokolade fra?

Callebaut chokolade er en kvalitetschokolade, som stammer fra en stor producent i Belgien, som anses for at være en af de bedste chokoladeproducenter i verden. Chokoladeproducenten sælger både til private og professionelle og har siden 1996 været en del af det schweiziske firma Barry Callebaut. I Danmark sælges Callebaut chokolade ikke kun til professionelle konditorer, bagere og chokoladefabrikker - men også til private. Du kan købe lækre chokoladeknapper i forskellige smagsvarianter – fx her på kagegrisen.dk. Se vores udvalg af lækkert Callebaut chokolade til en fornuftig og konkurrencedygtig pris. Husk vi har prisgaranti i Danmark og leverer hurtigt indenfor 1-3 hverdage.

 

Hvad kan Callebaut chokolade bruges til?

Det er næsten kun fantasien, som sætter grænser for brugen af Callebaut chokolade. Chokoladen er en utrolig lækker ingrediens i for eksempel hjemmelavet chokolade (fx fyldte chokolader), flødeboller, mousse, is, bagte desserter og ganache. Den har en dyb og fin smag, og nogle af varianterne er meget cremede, hvilket gør, at de egner sig godt som fyldt i for eksempel kager eller chokolader. Hvad med at prøve den utrolig lækre Callebaut Chocolate Callets Gold, som har en intens og velafbalanceret smag af karamelchokolade, toffee og salt. Eller ”go pink” med Callebaut Callets Ruby, som har en fantastisk lyserød farve. Farven er ikke tilsat, men kommer fra en kakaobønne – så det er helt naturligt. Denne chokolade har en intens smag af frugt og bær.

 

Kagegrisen.dk – alt du behøver når du er i bagehjørnet

Hos kagegrisen.dk kan du købe alt det du har brug for, når du føler en trang til at bage og være kreativ. Du kan få alt til fremstilling af kager og flotte kreationer, og om den festlige lejlighed er en børnefødselsdag eller et bryllup, så finder du helt sikkert det, du har brug for hos os. Vi fører alt indenfor bageudstyr, ingredienser og dekoration af kager og konfekt, og har du fået mod på at kaste dig ud i at lave dine egne velsmagende flødeboller eller bolcher, ja, så har vi også udstyret til det. Er der noget, som du har brug for, men ikke finder på vores hjemmeside, så er du meget velkommen til at kontakte os. Der er god mulighed for, at vi kan hjælpe dig, så du kan fuldende dit bageprojekt. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og find den smagsvariant af Callebaut chokolade, som tiltaler dig mest, den isform eller kagerulle, som passer til dit behov eller den type krymmel, som dit barn ønsker sig på sin fødselsdagskage.

Kagegrisen.dk
X