Se video om lys chokolade fra BAM
Mere info om lys BAM Chokolade
BAM mælkechokolade er en premium mælkechokolade, der indeholder mindst 35,1 % kakaodele. Mindre emballage er perfekt, når du har brug for mindre chokolade til at tilberede desserter. Praktiske, mindre pakkede chokoladedråber er så velegnede til turen, men de kan også følge med på arbejde, da de passer godt til diverse frugter eller andre typer snacks. Let, cremet mælkechokolade med en karamel eftersmag er perfekt til hovedingrediensen i chokolademousser, is-toppings eller andre cremede chokoladestrukturer. Chokolade er glutenfri.
Hvad og hvem er BAM med deres egne ord?
BAM blev skabt med visionen om at bringe hjemmebag og konfekture i topkvalitet tættere på for alle, der elsker chokolade og har en passion for at lave slik. Med ingredienser af højere kvalitet og sofistikerede smagsoplevelser. BAM er det bedste valg for alle, der ønsker at tage deres søde kreationer til næste niveau.
Hvem er BAM med deres egne ord?
Man kan sige, at BAM er et lille, ungt, positivt og afslappet team. De sælger de sødeste produkter på planeten, og de er i en branche, som de tror, mange er misundelige på. De mener stadig, at det bedste job er at arbejde med chokolade. Og de er glade for at kunne sprede denne mission!
Deres produkter kommer fra hele EU: Slovenien, Italien, Frankrig.
Ingredienser
Sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator: sojalecithin, naturlig vaniljesmag.
Tørt kakaotørstof: 35,1 %. Tørmælketørstof: 21,8%. Mælkefedt: 6%.
Sådan opbevares chokoladen
Opbevares ved temperatur mellem 15-20°C på et tørt og mørkt sted. Rumtemperaturen bør ikke overstige 25°C. Produktet bør ikke udsættes for direkte sollys. Undgå opbevaring i køleskab.
Gennemsnitlige næringsværdier pr. 100g
Energiværdi2356 kJ / 563 kcal
Fedt i alt 36,2 g
Heraf mættede 21,8 g
Kulhydrater 50,9 g
heraf sukkerarter 49,9 g
Fiber 2,1 g
Protein 7 g
Salt 0,21 g
På grund af forskellige temperaturer kan chokoladeknapperne smelte under transport. De kan stadig bruges, men de ankommer måske ikke i den originale skiveform. Følg de regelmæssige instruktioner på pakken for at behandle chokoladeknapper.
Vivi Holm –
Maria Marcussen –
Fantastisk
Birthe Nielsen –
Sonja R. –
Anette T. –
Lækker chokolade, god i boller.
Vendy –
Ok
Asta F. –
Birgith Cramer –
Mette viby –
Henriette –
Birgith Enis Cramer –
Lene Nielsen –